Sisällön tarjoaa Blogger.

kesätapahtuma

Sunnuntai lähenee kovaa kyytiä, meillä on täällä Tyrnävällä tarkoitus järjestää sellainen kesätapahtuma 19.6. 2011. Tapahtumassa on mahdollista pitää omaa kirppispöytää ja sitten myös muita yrityksiä tulee kera omien ihanien tuotteidensa. Ihmiset ovat varanneet kirpparipaikkoja paljon, joka on todella ihanaa ja kivaa, että vieraileva sisustusliike Colore tulee myös meitä ilahduttamaan upeilla tuotteillaan. Ja mikä parasta lapsillekin on tällä kertaa luvassa ohjelmaa, on pomppulinnaa ja muuta kivaa. Nälkäsenäkään ei tapahtumassa tarvitse olla, vaan markkinoilla on myynnissä purtavaa. Ja tietty arvontaa mahtipalkinnoin mm lahjakortteja :D


Toivotaan, että sää suosisi ja päivästä tulisi ikimuistoinen.


Lisätietoja tapahtumasta saa klikkaamalla tästä


7 kommenttia

 1. Kuulostaa kyllä huipulta, harmi ettei vielä tänä viikonloppuna niihin maisemiin päästä!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun jaksat järjestellä kaikkia ihania tapahtumia. Kiroon edelleen tuota välimatkaa kyl..

  VastaaPoista
 3. Voi kun teillä on siellä aina kivoja tapahtumia... Ja tosiaan niin kaukana. Kiva kun kävit kurkkaamassa talomme edistymistä :)

  VastaaPoista
 4. Moikka Johanna pitkästä aikaa!
  Ihana tuo liilan sävy olkkarikuvissa ja mä tykkään ihan hirveesti teen makkarista, kun otit sängynpäädyn pois, todella pääsee upee tapetti oikeuksiinsa!
  Ja todella kaunis verhontamppi siitä nauhasta. Mitähän kaikkee muuta mun vielä piti kirjottaa, nii, harmi kun meiltä on niin paljo matkaa sinne teille, enkä pääse mukaan teen kivaan tapahtumaan =( Toivotan teille iloa ja aurinkoa tapahtumaan =)

  VastaaPoista
 5. Johanna: :)

  Outi: Jaksaa ja jaksaa, välillä ei meinaa jaksaa :D

  Marianne: teillä näytti niin ihanalta.

  Fanniauroora: Kiitos ihanasta kommentista <3

  VastaaPoista
 6. Jälleen kerran... asutte ihan väärässä paikassa! :D Täällä ei ole mitään tuollaisia.. Hyvä idea ja pidetään peukkuja että on hyvä ilma! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä! Jos vaikka pääsisi paikanpäälle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.