Sisällön tarjoaa Blogger.

kukkapenkin tekoa

Eilen sain jonkin verran tehtyä tätä kukkapenkkiä. Saatiin kukkasia, joten ei muuta kuin istuttamaan .Toivottavasti ne tuosta virkoavat, viimeistään ensi kesänä sitten.  


Kesäkukkia laitoin penkin reunoille, jotta edes hitusen näyttäisi kukkapenkiltä.


Vielä pitäisi jokunen perenna käydä penkkiin ostamassa. Tälle viikollehan se on luvannut hellettä niin kiva touhuilla pihalla. Tänäänkään ei ole tuullut juuri ollenkaan, mikä on kyllä ihme, joten nautitaan nyt ulkoilmasta :)


****************************
Ps. Jos mielit valaisimia edullisesti ( -25% alennuksella) niin http://www.whitecoast.fi/  nettipuodissa ne on nyt tarjouksessa kaikki valaisimet. + muut tuotteet - 15% alekoodilla KESANAVAUS

10 kommenttia

 1. Annan pikku vinkin: näytti penkissäsi olevan ainakin pikkusydäntä joka leviää nopeasti. Niin älä laita kovin paljon perennoja, vaan jätä niille kasvutilaa. Laita kesäkukkia sekaan jos nyt näyttää liian harvalle, mutta se on ens kesänä jo liian täynnä jos nyt laitat perennoja... :)

  VastaaPoista
 2. Senni: On joo pikkusydäntäkin. Mulla on tarkoitus jakaa sitä sitten ens kesänä toiseen penkkiinkin, nyt onkin kesäkukkia lähes kaikki tuossa ympärillä. Muutama muu isokokoinen kukka mutta ei juuri muuta :)

  VastaaPoista
 3. Ihanhan se näyttää kukkapenkiltä! :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää kauniille! Perennoille kannattaa tosiaan jättää kasvuvaraa, sillä yllättävän nopeaan ne tuosta leviävät.

  Mulla oli aika samanlainen lähestymistapa kukkapenkkiin tässä taannoin. Laitoin myös orvokkeja penkkiin, jotta istutus näyttäisi "joltain" heti.

  VastaaPoista
 5. Nättiä on. Mulla sen sijaa on nyt viiden vuoden kokemus, että mikään ei kasva vaikka kuinka yrittää, että lisää vaan kukkia rakoihin, niin ei rikkaruohot valtaa alaa!

  VastaaPoista
 6. Johanna: Joo, toivon mukaan :)

  Irmastiina: Tykkään kans, hiukka isompia olis kyllä saaneet kivet olla , mutta tyydytään siihen mitä on :D

  Marsa: Heh :D Toivotaan, että sinunkin kukat alkaisi kasvamaan. Pitää minunkin täyttää penkkiä hiukan, että ei rikkaruohot näy :D

  VastaaPoista
 7. Itselläni on iso perennapenkki ja olen laittanut koristekatetta mullan päälle.Sävyjäkin löytyy muutamia. On kyllä suht hintavaa mutta eipä tarvi rikkaruohoja kiskoa. Nyt perennat ovat jo senverran kasvaneet ettei tilaa rikkaruohoille jäisikään.Kannattaa ehdottomasti laittaa katetta.

  VastaaPoista
 8. Meillä kukkapenkin virkaa toimittaa tällä hetkellä vain kasa multaa. Ei taida tälle kesälle kukkaset enää ehtiä, ajattelin sinne ajan kanssa istutella kukkasipuleita ja jotain siemenkukkia. Ei saa kiireellä pilata nautintoa :)

  VastaaPoista
 9. Laitoithan mullan alle suodatinkangasta ettei tuu rikkaruohot läpi?

  Saila

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.