Sisällön tarjoaa Blogger.

kukkien loistoa

Eilen istuttelin kesäkukkia, otan takaisin tänä kesänä kun viime kesänä en laittanut ainuttakaan, koska meneillään oli rakennusprojekti. Laitoin tällaiseen sinkkiseen isoon paljuun erilaisia kukkia.
 

Terassin kaiteillekin laitoin parvekelaatikot kera kukkien. ihania sävyjä on kyllä nykyisin kukissa, voi että minä tykkään. Tänään pitäisi ulkohommia jatkaa, mutta ensin on pyörähdettävä aukaisemaan oma myymälä. Oikein kivaa viikonloppua kaikille.

8 kommenttia

 1. Tuo palju on aikas ihana! Kivaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis tuo sinkki-istutus:) Nykyään on tosiaan valinnan varaa kukkien väreissä, se on kyllä ihana juttu! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihania kukkia ja IHANA tuo soikko, jossa kukkaset ovat..:)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava kukkaistutus tuo sinkkinen. Astia on hieno.
  On kyllä kiva laittaa kukkasia, kun nykyäään on valinnanvaraa yllin kyllin. Joskus valinta on niin vaikeaa. Mutta on niistä sitten iloa pitkälle syksyyn.

  VastaaPoista
 5. Kyllä on ihanan näköistä! Ihania kukkia ja minunkin mielestäni tuo sinkkipalju on ihan huippu:)

  Mukavaa viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
 6. juu, kesään kuuluu kukkaset, on ne vaan niin ihania.

  VastaaPoista
 7. Ihastuttavia kukkaistutuksia!!! On varmaan ihana laittaa kukkia - meillä on nyt käynnissä rakennusprojekti ja ei tee mieli tehdä pihalla mitään. Ensi vuonna varmaan sitten!

  VastaaPoista
 8. Marsa: On ihan huippua laittaa kukkasia. Meillä oli viimekesä sama tilanne ku teillä nyt. Viimekesänä asuttiin pikkuruisessa kerrostalo kaksiossa, enkä viitsinyt sinne partsille mitään laittaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.