Sisällön tarjoaa Blogger.


PS: Kun muuttaa blogin kommenttiasetuksista, että kommenttiloota avautuu uuteen ikkunaan, niin mekin voidaan kommentoida oikealla nimellä, joilla muutoin tökkii kommentti ominaisuus. Eli niissä joiden blogissa kommenttiloota on postauksen alla, kommentointi onnistuu ainoastaan anonyyminä.

13 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä! Ihanan muutoksen teit lilan sävyillä olohuoneeseen. Mulla on noita samaisia tekstikiviä ja oon ripotellut niitä sinne sun tänne :)

  VastaaPoista
 2. Kauniisti sanottu. Kiitos!
  Samoin täällä.

  VastaaPoista
 3. Hei,

  ikävää, kun tunnut jatkuvasti saavan blogisi kautta lokaa niskaan, vaikka jaksat nähdä niin uskomattoman paljon vaivaa päivittääksesi tätä blogia todella usein ja monipuolisesti. Olen seurannut tätä blogia melko alusta asti ja vaikka sisustustyylisi onkin hieman muuttunut siitä, mihin aluksi ihastuin, on täällä mukava käydä ihan kauniiden kuviesi ja mukavien juttujesi parissa viihtymässä. Olohuoneen muutos näyttää muuten tosi upealta, itse kun niin rakastan tuota lilaa väriä :) Kiitos tästä blogista ja vaivannäöstäsi sen eteen.

  VastaaPoista
 4. Oon huomannu saman kommentoimisessa että jatkuvasti pitäis kirjautua ja sit se näyttää että olen anonyymi, oon taistellu asian kanssa jo kolme viikkoa!

  VastaaPoista
 5. J: Nuo tekstikivet on kivoja :)

  Sylvi: <3

  Onnen Omenia: Minä ny tykkään vaihdella hieman ja kokeilla erilaisia ratkaisuja :D Taidan olla liian muutoksenhakuinen :) Kiitos kun jaksat seurata blogiani <3

  Mimma: Niinpä, aika kauan aikaa tämä bloggeri on tökkinyt.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä!
  Sinulla on niin ihanan raikkaita ja inspiroivia kuvia. Aina kun niitä katsoo ja lukee blogiasi tekee mieli siivota ja sisustaa:-)

  VastaaPoista
 7. No siitäkö se johtuu... olen täällä tuskaillut, kun en pääse muutamaan, kommentoimaan kuin nimettömänä..:)

  VastaaPoista
 8. Kiva kun sinäkin vinkkasit tuosta kommentoinnista! Minäkin olen kovasti yrittänyt vinkkailla, mut viel on monta blogia johon ei pääse kommentoimaan!
  Ihania kuvia sinulla taasen edellisisä postauksissa! On niin paljon puuhasteluja ettei aina ehdi täällä paljon aikaa käyttää, mutta eipä siitä kannata stressailla !
  Ihanaa alkukesää sinulle ♥

  VastaaPoista
 9. Kiika: Ihana kommentti <3

  Irmastiina: Joo, nyt mulla toimii ainakin kommentointi :D

  Riitta: Joo, pittäähän se kertoa jos jotaki hoksaa ;:)

  VastaaPoista
 10. IHANIA JUTTUJA JA TODELLA IHANA BLOGI!! HYVÄT ETTÄ JAKSAT MEITÄ KUVILLASI ILAHDUTTAA. AURINKOA TEIDÄN PERHEELLE!! <3

  VastaaPoista
 11. On kyllä ihana toi lila huone tapetteineen kaikkineen.Minusta harmaa sopii sinne oikein mainiosti.Ja verhotamppi oli kiva oivallus!
  Kauniit mietelauseet olit laittanut.Voisin kuvitella,että sinusta saisi varmaan hienon ystävän,olet niin aito.

  VastaaPoista
 12. Tein muutokset ja toivotaan että kommentointi onnistuu nyt!

  VastaaPoista
 13. Satu: Voi kiitos ihanasta kommentista <3

  Marja K: Piti keksiä tampeiksi jotain kun ei oikeita ollut :) Kiitos ihanista sanoista <3

  Marita: Mäpäs tuun kokeilemaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.