Sisällön tarjoaa Blogger.

Olohuonetta

Ajattelin tehdä tuplapostauksen tällepäivää ( ottaa kiinni muutaman viikon jatkunutta hiljaiseloa) ja kun 600 lukijan rajakin rikkoontui. Ihanaa, kiitos teille kaikille lukijoille, olette kyllä ihan super ihania.

Verhotkin löysin, en tosin kaapista vaan ostoksilla täytyi käydä. Olen viimeaikoina alkanut käyttämään kahta eriväristä verhoa rinnan, jotenkin saa kivaa kontrastia. Olkkariin laitoin jo olemassa olevat valkoiset ja vierelle sitten kiiltävät beigensävyiset sivuverhot ne solmin yhteen "tampilla". Kivat tuli, pääasia, että itse tykkää :D


Muutama Ikeasta ostettu lyhty pöydälle pikkaisen edes väriä antamaan, muutoin mennään taas ihan valkoisen, beigen ja harmaan yhdistelmällä.

20 kommenttia

 1. Vautsi vau, onnea noin huiman lukijamäärän ylittymisestä! Olohuoneessa näyttää kivalta, vaikka se lilakin oli kyllä kiva! Siis erityisen kiva minusta, mikä ihme siinä lilassa minua jaksaakin kiehtoa vuodesta toiseen...

  VastaaPoista
 2. Onnen Omenia: Lila on kyllä kiva ja määki tykkään, mutta värit ovat osoittaneet, että kyllästyn niihin helposti. En jaksa 3 viikkoa pidempään niitä katsella :) Tuleepa vaihdeltua ja pestyä verhojakin muutaman viikon välein :D

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää verhot! Minkälainen tanko sinulla on? Onko ne samassa tangossa vierekkäin, päällekkäin vai kahella eri tangolla? Olen niin ei-luova etten ois tommostakaan keksiny ite! Kiitos inspiksestä :)

  VastaaPoista
 4. Kivat tuli verhoista ! Mäkin olen pitkään yhdistelly verhoja, tulee kivasti ilmettä :)

  VastaaPoista
 5. Onnea lukijoista! Itse melko uuden blogin pitäjänä ihmettelen, miten lukijat löytäisivät sivuilleni... No, ehkä ajan kanssa. Kuvat ovat ihania ja verhot myös. Huomioni kiinnittyi nojatuolin alla olevaan mattoon, joka on tosi kiva idea! Luo lämminhenkisen tunnelman <3

  VastaaPoista
 6. Tuossa jo aiemmin hymyilin että sulla on verhot loppu - eikös niitä ollut joskus vaikka kuinka ja paljon :D
  Onko sulla vielä tuo torkkupeite, mikä on tossa nojatuolissa kuvassa? Nimimerkillä Nojatuoli kaipaisi peitettä :)

  VastaaPoista
 7. Sansai: Ne on samassa tangossa vierekkäin. Mulla ei ollut edes oikeita verhotamppeja, mutta kaapista löysin kangasnauhaa niin sillä sidoin ne yhteen :)

  Riitta: :) Joo, helposti saa kivaa uutta ilmettä.

  Marsa: Totta, vaikea saada lukijoita, varsinkin aloittelevana bloggarina. Itse olen yrittänyt auttaa aloittelijoita linkittämällä omalla sivullani jossain postauksessa muiden blogeja, voisin sinun blogisi linkittää joku päivä, ehkäpä jo tänään tai huomenna :)

  Johanna: Hih :D On mulla joo vielä tuo torkkupeito. Se joka sen varas, ei lunastanut sitä koskaan, joten pidin itselläni :)

  VastaaPoista
 8. Miekin laitoin kesäksi makuuhuoneeseen rinnakkain beiget ja valkoiset läpikuultavat verhot ja olen ollut tyytyväinen. Aattelin talveksi olohuoneeseen samaa, mutta värimaailma on vielä hakusessa eikä toiseksi haluaisi vielä ajatella talvea...hrr!
  Näin kirjoitteli Leena

  VastaaPoista
 9. Ihana blogi. Löysin Sinut ystävän facebookista:)

  VastaaPoista
 10. Leena: Heh, mutta väistämättä se syksy ja talvi sieltä tulee :)

  Anemone: Kiitos, mukava kun tulit seurailemaan :)

  VastaaPoista
 11. Hei :)
  Teillä on kyllä kaunista :)
  En ole ehtiny/malttanu lukia enkä kattoa vielä kaikkia mitä sinun blogisi sisältää, kun ihastuin tuohon seinän sävyyn ja on pakko kysästä..Millä sävyllä teän olohuoneen seinät on maalattu? Kaunis sävy :)
  T: Satu

  VastaaPoista
 12. Nonih, löysin kuin löysinki ja heti sen seinien sävyn..se onki tapettia :) No mutta kuitenki, kaunis sävy ja kaunis, ihana, valosa ja siisti koti teillä :)
  T:Satu

  VastaaPoista
 13. Hei kuule, tiedätkö mistä saisi noita rottinkisia lampun varjostimia?? Mulla on ikean lampunjalat joissa on pentikin tumman vihreät aikakaudelta jolloin kaikki piti olla tummaa.. hyi yök :) Niihin kaipailen vaihtelua..

  Terkuin Karoliina

  VastaaPoista
 14. Karoliina: Rottinkiset lampunvarjostimet on omasta liikkeestäni www.whitecoast.fi :)

  VastaaPoista
 15. Olisin kysellyt myös olohuoneen seinien värin perään? :)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi: Seinissä on tapetti :)

  VastaaPoista
 17. Oho, en olis kyllä ihan heti tapetiksi arvannut :) Tosi onnistunut värivalinta! Ja kiitokset mukavasta blogista :)

  VastaaPoista
 18. Anonyymi: Suurin osa luulee sitä maaliksi :) Mukava että viihdyt blogissani.

  VastaaPoista
 19. Hei,
  miten kuvailisit tuota seinien sävyä - onko se harvaa- vai beigepohjainen sävy, joka tapetissa on? Olemme aloittamassa olohuoneen maalausurakan ja tuollainen sävy olisi tarkoitus kutakuinkin saada aikaan...

  VastaaPoista
 20. Marianne: Sanoisin, että harmahtavan beige. Ei puhads beige eikä puhdas harmaa, sekoitus niitä kahta :) Joskus selvitin yhdelle suunnittelu asiakkaalle vastaavan maalikoodin, mutta en kyllä muista enää mikä se oli.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.