Sisällön tarjoaa Blogger.

Reissusta kotiuduttu

Reissusta kotiuduttu. Rentouttava pieni loma rakkaimpien kanssa ja ennen kaikkea loma jossa meidän pikkuinen neiti sai kaiken huomion ja missä oli ennen kaikkea hänelle mieluisia juttuja, kuten muumimaailma.


Meillä oli tarkoitus ajella Turusta suoraan kotia, mutta minun vanhempani saivat ylipuhuttua meidät eräälle kivalle leirintäalueelle. Todella siisti ja lapsiystävällinen paikka, ihan huippu.  Neitikin sai siellä kavereita joiden kanssa leikki, ihana kokemus ja nyt näkee karavaanarielämää hiukan toiselta kantilta. Silloin nuoruudessani kun oli pakko reissata vanhempien mukana asuntovaunun kanssa, se maistui puulta, mutta nyt se oli jopa ihanaa. Niin se elämänkatsomus ja mieli muuttuu. Ehkäpä meistäkin tulee vielä teiden tukkoja eli karavaanareita :D


Ja juu-u, nämä elukat juoksenteli tällä leirintäalueella ihan vapaina. Siinä heikko sydämisempi saattaisi saada pienen kohtauksen kun tällaiset elukat kurkistelee aamulla ikkunasta kun avaat verhot. :D

8 kommenttia

 1. Ihanan kuuloinen reissu! Minä odotan niin innolla sitä aikaa (vaikka toisaalta nautinkin täysillä vauva-ajasta), että meidän herralla on vähän enemmän ikää ja päästään tekemään tuollaisia reissuja :)

  VastaaPoista
 2. Olen myös "karavaanariperheestä" ja lapsuudessani tuli kierrettyä lähes koko suomi yltympäriinsä, itse pidin siitä todella paljon. Olisi mukavaa nyt aikuiseksi kasvettua käydä taas noissa paikoissa, juuri Turun lähellä tuli oleiltua kovinkin paljon ja nähtyä muumimaa, kultaranta, kasvitieteellinen puutarha ja monet muut.

  Teidän pikkuneidillä oli varmasti ihana lomareissu :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihan siltä että teillä on ollut oikein hauska lomareissu.On aina kiva huomata kun lapsi on innoissaan jostain, kuten teidän neiti muumeista. Kiva että olet taas palannut blogin ääreen,olen kaivannut tekstejäsi.Tosin, pitäähän sunkin saada vähän lomaa pitää meistä lukijoista.

  VastaaPoista
 4. Ihana Hemuli! :) Odotan myös innolla, että meidän pikkuiset olisivat senikäisiä että päästäisi Muumimaailmaan! (Tai siis että olisivat senikäisiä, että osaisivat nauttia ja ennenkaikkea ymmärtää missä ollaan). Ehkäpä vuoden-parin päästä? Saako kysyä, paljon muuten maksoi pääsyliput Muumimaahan?

  VastaaPoista
 5. Anttis: Kyllä se teidänkin pikkuinen kasvaa tähän ikään niin pääsette reissailemaan oikein kunnolla :D

  Marika: Mekin ollaan koluttu koko suomi. Minä en taas pitänyt nuoruudessani koko hommasta, ehkä mulla oli paha murrosikä :D Mutta nyt tuntui tosi kivalta :D

  Marja K: Oli kyllä ihana reissu ja piitkästä aikaa käytiin missään lomailemassa kun viime kesäkin meni raksalla.

  Petra: Meidän neiti on reilu 3 vee ja tykkäsi kyllä oikein paljon ja ymmärsikin niiden päälle jotain :D Lippujen hinnat, hmmm... en kyllä osaa sanoa mitä maksaa kun meillä oli ilmaisliput kun minun sisko on muumimaailmassa töissä :)

  VastaaPoista
 6. Jee! Mikä ihana työpaikka Muumimaailmassa! :D Jospa mekin sit ensi kesänä, kun esikko täyttää 3v ja pienempi vasta vähän reilu 1... Kyllä tää mamakin aikalailla sitä reissua jo odottaa! ;)

  VastaaPoista
 7. Paketti perillä, tyyny ihana!

  VastaaPoista
 8. Ihana kauppa ja blogi sinulla! Mahtoikohan ko.leirintäalue sijaita Ruovedellä? Näytti niin tutuilta maisema ja eläimet :)

  T;Nenriel

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.