Sisällön tarjoaa Blogger.

Avajaiset

Hiljaiseloon on syynsä, täyttä päätä valmistelemme uuden isomman liikkeen tiloja. Tohinaa riittää ja aikaa on vähän. Mutta valmista tulee, se on tavoite :)Sisustusliikkeemme muuttaa uusiin isompiin tiloihin. Edelleen pysyttelemme idyllisessä makasiinissä, mutta nyt entistä väljemmissä tiloissa. Isompien tilojen myötä valikoimamme laajenee entisestään, huonekalujen määrä lisääntyy sekä sisustustuotteiden valikoima kasvaa . Lisäksi myymälästämme tulet löytämään ihastuttavia tunikoita sekä muita laadukkaita vaatteita.

Tervetuloa myymälän avajaisiin 27.8.2011 klo 10.00 alkaen.
Luvassa juhlahumua kera täytekakun ja kahvin.
Kävijöiden kesken myös arvontaa ja pääpalkintona kaunis valkoinen sivupöytä. Lisäksi myös muita tuotepalkintoja arvotaan kävijöiden kesken.
 
Tule katsastamaan uuden liikkeemme ilme sekä valloittava valikoima ♥Avajaisia vietellään koko viikonloppu

Lauantaina 27.8.2011 klo 10-16

Sunnuntaina 28.8.2011 klo 12-169 kommenttia

 1. Onnea Johanna uuteen liiketilaan <3 Kunpa asuisin lähempänä :) Viimeistään talvella ajetaan kyllä teidän kautta Lappiin. Se on varma :)

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu, että myymäläsi saa uudet, suuremmat tilat! Onnea!
  Vieläkö muuten jatkat kuitenkin myös päivätyössäsi, vai joko olet siirtynyt päätoimiseksi "kaupantädiksi" ;) ?
  Hyvää viikonloppua ja ihania avajaisia sinne kauas!

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Olen vuoden verran seurannut blogiasi, joka on ollut oikein mukava. Nyt aoin kuitenkin lukemisen jättää,koska viime ajat blogisi on keskittynyt suuremmaksi osaksi firmasi mainostamiseen, mikä on ymmärrettävää nykymaailmassa, jossa tarjontaa on yllinkyllin.
  Toivotan sinulle oikein hyvää jatkoa ja jaksamista.

  -kirsi-

  VastaaPoista
 4. Maria: Hih, talvella nähdään :)

  Liisa: on minulla vielä päivätyöni ja sen myös pidän :) Ei ole tarvetta sitä jättää. Haleja sinulle <3

  Kirsi: Mukava että olet viihtynyt. Olen postannut 481 julkaisua joista 21 on koskenut yritystäni. Blogissani on mainostettu myös monia muita yrityksia, ei siis ainoastaan omaani. Se on jännä juttu, että silloin kun mainostetaan omaa firmaa nousee kärhämä, mutta muita firmoja mainostettaessa ollaan iloisia. Tämä on hieman ristiriitaista. Mutta, oikein ihanaa syksyn jatkoa sinulle

  VastaaPoista
 5. Onnea uusiin tiloihin! Sain taas uuden idean sinulta. Olen ajatellut,että aloitan tekemään tilkuista päiväpeittoa tulevaan kotiin. (Isäntä haluaa sitä hirsipanelia väen vängällä sinne jonnekin) näen silmissäni meidän makuuhuoneessa nyt sitä panelia ja tilkkutakin. "Ryppy" kangas toimisi tosi kivana piristeenä joissain tilkuissa, sillä ajattelin tehdä hyvin vaalean täkin. ELi Kiitos vaaleanpunaisesta täkki kuvasta:)

  VastaaPoista
 6. Kirsi: Hienoa, että sait idea :D

  Ano:

  Eikö se nyt mene lähtökohtaisesti niin, että tämä on minun blogini jossa minä kirjoita ja minä julkaisen kuvia. Se mitä milloinkin kirjoitan, eikö se ole minun asiani? Jos joku ei tykkää blogini sisällöstä niin next seuraavaan blogiin, niin helppoa se on. Todella useassa postauksessa mainostan jotain "merkkiä" tai kauppaa eikä se aiheuta teissä närää, mutta se aiheuttaa, että mainosta omaa yritystäni. Minun blogiani ei tarvitse lukea ne jotka eivät halua, jotkut tykkää toiset ei, joten annetaan kaikkien kukkien kukkia vaan. Eikös.

  VastaaPoista
 7. Ohoh! Onnea vain! Pitää joku kerta tulla katsastamaan uudet tilat.

  VastaaPoista
 8. Heips!

  Utelias täällä kyseleepi, mistä olet tuon ihanan tilkkupeiton löytänyt? Olen etsinyt juuri samanlaista jo jonkin aikaa. Hyvä maku sinulla =)

  VastaaPoista
 9. Anttis: Tervetuloa vaan :)

  Anonyymi: Tilkkupeitto on Englannista ja kuuluu liikkeeni valikoimiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.