Sisällön tarjoaa Blogger.

Suunnittelu ja toteutus

Heissan. Kiirettä on taas pitänyt, en tiedä mistä sitä ylimääräistä aikaa saisi näihin vuorokausiin. Viime viikot olen pakertanut suunnittelutöiden kimpussa ja alkuviikko on mennyt töiden toteuttamisessa. Eräs yritys tilasi suunnittelun ja työn toteutuksen jolla saataisiin muutosta yrityksen aulatilaan, tavoitteena oli lämmin, kutsuva ja viihtyisyyttä lisäävä tila. 

Lähtötilanne oli se perinteinen, mikä suurimmassa osassa toimistoja vallitsee; valkoiset seinät ja kylmältä vaikuttava tila.  


Väreiksi seinille valitsin yrityksen logossa olevia sävyjä ( kuvassa näkyy tummansinisellä maalattu seinä). Aulamatot teetätettiin myös yrityksen logoilla varusteltuina, jotta yhtenäisyys säilyy kautta tilan. Verhoiksi valkoiset läpikuultavat ja kevyet kapat. Seinille avainnaulakko sekä muutama toimiston henkeen sopiva kehys kuvineen. Hieman viherkasveja tuomaan sitä kodikkuutta.


Tässä pieni palanen kuvattuna aulamatosta, joita siis teetätettiin aulaan, jotta yhtenäisyys säilyy myös lattiatasossa.


Pensselit on siis heiluneet ja täytyy myöntää, että itse olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Tämän toimiston aulasta tuli todella viihtyisä ja lämpöä henkivä tila ja ennen kaikkea kokonaisuus on nyt yhtenäinen aulan osalta.

Seuraava projektikin on taas aluillaan, joten suunnittelutöitä ja niiden lopputuloksia luvassa myöhemmin :D

9 kommenttia

 1. Oot sää Johanna vain mahottoman reipas ja energinen ihminen, täytyy oikein ihailla :)

  VastaaPoista
 2. Onnenhippuja: Heh, nuorena jaksaa :) Vai miten se oli ;D

  VastaaPoista
 3. Tännään kävin hakemassa paketin postista! Olit kivan paketin kasannut, huomenna tulee postaus siitä, käy lukemassa! ;) Mulle tuli "vähän" jouluinen fiilis siitä... Hih!!

  VastaaPoista
 4. Senni: Se olikin syksyn pimeneviin iltoihin tarkoitettu ja kohtahan on jo joulu ;)

  VastaaPoista
 5. Sinullehan kuuluu tosi kivoja! Yhdyn edelliseen mielipiteeseen, olet sinä vaan ahkera. Ihana asia se kuitenkin on! ;) Oikein mukavia pimeneviä elokuun iltoja koko perheelle!

  VastaaPoista
 6. Näyttää kyllä hyvältä ja pirteältä! Tuollaiset ovat niin mielenkiintoisia projekteja ja on tosiaan ihanaa päästä toteuttamaan itseään.
  Hienoa Johanna! :)

  VastaaPoista
 7. Tyylikästä jälkeä! Kyllä sulla tota virtaa riittää! Mutta toisaalta, kun mieluisten asioiden parissa puuhastelee, niin jaksaahan sitä - luulisin :)

  VastaaPoista
 8. Hienoa jälkeä olet saanut aikaan, myös työpaikallasi.Ihmettelen vaan mistä saat tuota energiaa kaiken pyörittämiseen.Ihailen sinua!

  VastaaPoista
 9. Piia: :)Ihania pimeitä iltoja teillekin <3

  Christina: totta, tosi kivoja projekteja, tykkäsin kyllä :)

  Johanna: Virtaa riittää aina välillä, välillä väsyttää :)

  Marja K: En minä tiiä, ostan energiaa kaupasta :) No ei vaiskaan, joskus sitä energiaa on ja silloin on tehtävä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.