Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksyn tuntua

Tuntuuko teistä jo siltä, että voisitte kääriytyä viltin alle takkatulen ääreen. Täällä tuntuu siltä. Ilma on niin syksyinen.

25 kommenttia

 1. Illat ja yöt on jo viileitä mutta päivät lämpimiä, ihanaa kun pian tulee syksy ja arki!
  Kaunis kuva =)

  VastaaPoista
 2. Kyllä, juuri siltä tuntuu:) Sade ropisee ikkunassa ja on hämärää. Aion juuri alkaa sytytellä kynttilöitä ja kääriytyä sohvalle viltin alle:)

  VastaaPoista
 3. Juu, haistan jo syksyn tulevan.Tuuli puhaltelee jo eri tavalla kuin esim. 2 viikkoa sitten. Ei sille voi mitään. Onneksi on ihana syksyn väriloisto ja sienisato vielä kokematta!

  VastaaPoista
 4. Samanlaiset on fiilikset täällä Etelä-Suomessakin. Takkaa on jo ihan pikkuisen jo lämmiteltykin muutamana iltana.. syksy tulee aikaisin tänä vuonna :/

  VastaaPoista
 5. Ei vielä! Kuulin juuri joltain, että vastahan kesä on puolessa välissä - niin, mitenkähän se oli laskettu?

  VastaaPoista
 6. Mia: täällä oli tosi kylmä tänään päivälläkin, sen vuoksi varmaan paleltaakin :)

  Heidi: Minäki taidan sytyttää muutaman kynttilän ku neiti menee nukkumaan.

  Hanni: Niinpä , syksyn värit on ihania.

  Karoliina: niinpä, muistelen viime vuonna kun minulla oli loma vasta syyskuussa, että silloinkin oli vielä hitusen lämpimämpi.

  Marita: :) Kerro minullekin kun selviää

  VastaaPoista
 7. Tänään on ollu eka kertaa sellainen fiilis. Haikeaa!

  VastaaPoista
 8. Minä olen viettänyt koko iltapäivän sohvan nurkassa villatakkiin kääriytyneenä ja harkinnut etsiväni villasukat jalkaan :)

  VastaaPoista
 9. Porissa vieläkin päälle +20 ja kosteaa kuin tropiikissa. Sadetta ripsautti päivällä pienen hetken.Porispere raikaa Kirjurinluodossa.

  Satu

  VastaaPoista
 10. Hannele: Juu, ihan sama juttu.

  Johanna : Heh, laitahan sukkaset jalkaan, ettei palele :)

  Satu: Ai, siellä on niin lämmin.

  VastaaPoista
 11. Voi joo, täällä kans tuulee ja sataa..ilmat lauhtu heti kerta heitolla kun elokuu vaihtui :/ Toisaalta mukava kun tulee pimenevät syysillat mutta toisaalta vois elokuu olla vielä lämmin niin jaksaa pitkän talven. Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 12. Minä ainakin jo (salaa)odottelen kuulaita ja kirpeitä syyspäiviä...Upea tuo kuva tuossa profiilisi yläpuolella!

  VastaaPoista
 13. Nonnukka: ihan totta, saisi niitä lämpimiä päiviä vielä riittää.

  Kirsi: Jokaisessa vuodenajoissa on hyvät puolet, syksy on tosi kaunista kaikkine ihanine väreineen.

  VastaaPoista
 14. Voi miten ihana kuva! Kaunista ja siistiä! Ihailen sun kotia ja sitä siisteyttä mitä pystyt pitämään yllä. Mun tekis just nyt melkein mieli itkeä tätä meidän kaaosta.. en tiiä miten jaksan tän remppasession loppuun, ihan karmeeta tää sekaisuus ja sotkuisuus.

  VastaaPoista
 15. Heli: Voi Heli, haleja sinulle. Sitähän sanotaan, että lopussa kiitos seisoo. Jossain vaiheessa tulee se hetki että kaikki on valmista. haleja <3

  VastaaPoista
 16. Täällä meilläkin on koko päivän satanut ja ollut niin harmaata. Toisaalta tykkään, kun saa kietoutua vilttiin ja sytytellä kynttilöitä. Ja syksykin on kaunista kun on kuulaita päiviä ja ihania värejä. Onneksi meillä on neljä vuodenaikaa. Jokaiselle jotakin. Ihanaa loppukesää!

  VastaaPoista
 17. Marja: Totta, kauniit värit syksyssä kiehtookin. Oikein ihanaa loppukesää myös sinulle <3

  VastaaPoista
 18. Kyllä täällä ollaan jo ihan syksyssä.... Vaikka kesää kait me vielä kuitenkin tästä IHANASTA vesisateesta huolimatta elellään...???

  Tunnelmallisia loppukesän iltoja! :)

  VastaaPoista
 19. Tuntuu! Mä rakastan syksyä. SItä kun ilmat aavistuksen viilenee ja se syksyn raikkaus on ilmassa. Ei kylmää, mutta sen verran viileämpää että voi pukea villapaidan päälle....pimenevät illat, kynttilät, syksyn värit...odotan raikkaita syyspäiviä! :)

  VastaaPoista
 20. Senni: Kai se kesä vielä oikeesti on ku vasta on elokuun alku :)

  Ida-Antonia: Ihanasti kirjoitit. aika moni näköjään tykkää syksystä.

  VastaaPoista
 21. Syksy on ihan kivaa aikaa jos on sauna:) nyt meillä ei sellaista täällä vuokrakodissa ole. Näin viime yönä unta että etsin Tukholmassa saunaa...eikä edellisistä löylyistä ole kuin viikko:) Kesän alussa syksyä "pelkäsi", mutta kyllä tämä kivaa aikaa on. Sadesäällä on hyvä tehdä töitä. Arki on kuitenkin kivaa!

  VastaaPoista
 22. No EI! Ihanaa kesälomaa ja kesää vielä pitkälti jäljellä. Joo, illat pimenee ja välillä viileän puuskaus käy, mutta silti. Ihanat elokuiset viljapellot, tuoreet kotimaiset kasvikset, marjat! Vesi vielä riittävän lämmintä uimiseen, sauna lämpiää, palava puu tuoksuu.

  Eilen terassilla kaupungilla iloista iltaa, tänään pihalla nurmikkoa ajaen. Porkkanoita ja punajuurta penkistä.

  Hame oli päällä tänäänkin, vielä uudet kynsilakat ja varvastossut, niistä ei vielä luovuta, todellakaan. Niin pitkä on tuleva syksy, jotta se vielä olisi kuitenkaan nurkalla.

  Ihana ihana kesä, vieläkin!

  Susanna

  VastaaPoista
 23. Pliis, ei vielä syksyä =). Meillä miehellä alkaa huomenna kesäloma...

  -Tuija-

  ps. mutta kyllä kynttilöitä tarvii silti jo vähän iltoihin viritellä

  VastaaPoista
 24. Hei! Käy kurkkaamassa blogiani, siellä on Sinulle jotakin :)

  VastaaPoista
 25. Voi kun olisikin se viltti ja takka =) Syksyinen ilma meilläkin, nautin niin kovasti...Olen syksy- ja talvi-ihminen henkeen ja vereen =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.