Sisällön tarjoaa Blogger.

GG höperyys jatkuu

Vieläkö jaksatte minun gg höperyyttä :D Kartuttelen pikkuhiljaa omaa kokoelmaani ja nyt viime aikoina on kyllä tullu osteltua näitä kuppeja ihan liiankin kanssa. Tässäpä kuvia tämän päivän ostoksista. Innostuin ehkä liikaa, mutta myöhemmin selviää miksi :)Tämä greengaten lattekuppi kuosi on ehdottomasti lempparini. Harmi ettei niitä ollut kuin yksi. Nyt se on hiukan orpo, joten toisen metsästys täytyy aloittaa :)


 En malttanut siis vastustaa kiusausta, kun Oululaisessa sisustusliikkeessä Country Anniessa (nimeä klikkaamalla pääsee heidän verkkokauppaan) oli (on vielä huomiseen asti) kaikki GG:t - 25%. Ale koodin heidän verkkokauppaan löytää Country Annien facebook sivuilta.

Aina täytyy alet hyödyntää kun siihen on mahdollisuus, onhan nämä kupposet aika kalliita jos ihan järjellä ajattelee, joten mukavat alet saa aktivoitua ainakin minut ostoksille.


Tämä sininenkin on ihan kiva, vaikka hieman väritön onkin. Sanoo ihminen joka asuu siis beige-valkoinen- harmaa sävytetyssä kodissa :D


Muutaman leipäkoriliinankin ostin ihan vaan sen takia, kun on niin kauniita. Näitä minä oikeasti käytän, toisin kuin lattekuppeja. Pakko kai se on tunnustaa, vaikka mulla jo iso määrä lattekupposia onkin (32kpl) niin yhden ainoan kerran olen yhdestä kupista kahvin juonut. Ei niitä vaan raski käyttää. Mutta ehkä minä vielä rohkaistun juomaan aamukahvini iki-ihanista kukkamukeista tai sitten en :D 


Oikein kivaa torstai-iltaa. Huomenna mä tulen pyytämään teiltä neuvoa erääseen olohuoneen ongelma kohtaan.

8 kommenttia

 1. Hui. Ja minä käytän GG.n lattekuppeja joka päivä teekuppeina:)

  VastaaPoista
 2. Lastenpuotikupla: Aika rohkea oot :) Mä en kyllä tiiä miksen ite raski muka käyttää, kai pelkään että ne menee rikki :)

  VastaaPoista
 3. ihania kuppeja ne tosiaan on eikä ollenkaan hassumpi keräilykohde! :)

  VastaaPoista
 4. On nuo kyllä vaan niin ihania! :) Semmosia herkullisia ja ihanan värisiä :) Ja kauniit väriyhistelmät ja kuviot :)
  Mahtava kokoelma sulla! :)
  Hmm..montahan Pentikin porojuttua mulla on? Hihi :D Kyllä mie vielä ostan GG:täki itelle :D

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. IHANIA!!! Mun suosikki on toi lattea ja väritön sininen muki :D

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Sisustustalo Mallassa Huittisissa bongattu tuollaisia punaisia lattekuppeja useampikin kappale.

  Tv: Katja

  VastaaPoista
 7. Ei ole vinkkejä nyt, mutta jotain sinulle blogissani kyllä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.