Sisällön tarjoaa Blogger.

Seinien tapetti ja sen tiedot.+ Arvonnan voittaja

Lähes päivittäin minulle tulee kysymyksiä meidän seinien väristä. Sähköposteissa ja blogin kommenttilootassa pyydetään maalikoodia. Toistuvasti vastaan jokaiseen kysymykseen, että meidän seinissä ei ole maalia, vaan niissä on tapetti. ELI EI MAALIA VAAN TAPETTI :D Tähän päivään mennessäkään en ole ehtinyt rautakauppaan, että kävisin katsomassa kirjan nimen josta tämä seinissämme oleva tapetti löytyy. Kuvaillut olen monellekin sähköpostia asiasta lähettäneelle miltä kirjan kansi näyttää. Sen perusteella kysyjät ovat tapetin löytäneet.

Tänään sain yhdeltä ihanalta blogini lukijalta sähköpostia, hän oli löytänyt tapetin jonka oli etsinyt käsiinsä minun kuvailemani tapettikirjan kannessa olevan kuvan perusteella. Hoksasin kuitenkin hänelle esittää kysymyksen, että voisiko hän katsoa tapetista valmistajan ja mallin, jotta voisin sen teille tänne kertoa.  

Kiitos vain Kirsille :)

Eli meidän olohuoneessa-keittiössä-eteissä oleva tapettimme löytyy alla olevasta
Caselio Soprano kirjasta.  


Tapetti, jonka koodi on 5181 11 12.


Toivottavasti moni teistä sai nyt vastauksen kysymykseensä :)----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ARVONNAN VOITTAJAT:

Arvottiin siis kaksi voittajaa.

Villa Kajava voitti toisen palkinnon kommentillaan;
Moikka Johanna :)! Tähän osallistun ihan ehdottomasti!Eli kahdella arvalla mukana arvonnassa :).
Mä olen jo pitkään ihaillut Virkkuukoukussa-yritystä. Meillä on seinällä modernina ryijynä ruokailutilan seinällä tuo pitsimatto ja on todella näyttävä katseenvangitsija sekä toimii akustisena elementtinä. Ja ko. yrityksestä olen saanut aina loistavaa palvelua!
Pidemmittä jorinoitta,kun yläkerrasta kuuluu kahden nuorimman taistelua siirryn sinne ;)...
Mukavaa viikonjatkoa! Ja sä olet kyllä nnnnniiiin energinen pakkaus-> heitä vähän tännekin :)!
t.Minna

Ja toisen pitsisen pannunalusen voitti Mervi kommentillaan:

Kaksi arpaa taalla, oispa mainiota jos voittais molemmat pannulaput:-D
MerviK

Laittaisitteko sähköpostia tulemaan osoitteeseen johanna.harmainen@gmail.com
jotta Virkkuukoukussa laittaa teille tulemaan palkinnon :)

12 kommenttia

 1. Millä maalilla teän koti on maalattu? :P
  Hih, no ei sentäs :D Miekihän kysyin sulta aiemmin ko olin vielä anonyyminä (Satu) että millä maalilla mutta sitte löysinki melkein heti ko luin aikasempia tekstejä että oliki TAPETTI :D

  On se vaan niin ihana sävy mikä teillä seinissä :)

  Ja onnittelut täältäki voittajille :)

  VastaaPoista
 2. Satu: Niin kysyit, kyllä mie muistan. On se niin jännä tämä murre asia, heti tarttuu ku keskustelee sellaisen kanssa, jolla se on vahvana :)

  VastaaPoista
 3. Oi, siekö muistat minun kommentin :)
  Se on tarttuvaa tuo murre :D Mies on Oulusta lähtösin joten mie pölötän sitte sekasin Meän-kieltä, Oulun murretta ja sitte vielä lapin läänin pääkaupungin murretta :D Että on siinä eteläläisillä oppimista ko yrittävät tulukita minun puhetta :D Tosin asiakkaille en pölötä hirviästi murretta muutako tuon sie ja mie, niistä en pääse mihinkään :) Muuten yritän puhua että ymmärtävät, aina ei vaan onnistu :)

  VastaaPoista
 4. Satu: Enhän mie tietenkään voi olla varma, että se olit sie Satu, kun silloin sulla oli vielä anonyymi :) Ja Miehän muistan kaikkien jotka kommentin jättää, no ei vaiskaan. Jotkut henkilöt jää vahvasti mieleen ja kirjoitustyyli vaikuttaa siihen, mutta alusta asti sinun kommentit on jääneet mieleen, ehkä aluksi juurikin tuon murteen takia ja kun kerroit, että muutitte pohjosesta etelään.. :)

  VastaaPoista
 5. heh..minäkin olen tainnut joskus kysellä mikä sävy teillä on seinässä :D Yllätyin kun kyseessä olikin tapetti. Meille piti tulla suunnilleen tuon sävyiset seinät mutta maalivalinta meni hieman pieleen ja sävy taitaa vähän violettiin. Noh..nätti sävy mutta ei tosiaan se mitä ensin ajateltiin!

  VastaaPoista
 6. Anttis: Maalin valinta on aina niin vaikeaa, se pieni paperinpala ei aina kerro koko totuutta.

  VastaaPoista
 7. Hellureippa Johanna :)! Arvaa, vähänkö luin tarkkaan, että todellako mun nimi komeilee toisen pannulapun onnellisena voittajana ;).Iso JEEEEEEEE!!!Kiitos :)!

  Haliterkuin Minna

  VastaaPoista
 8. Outs, niinpä minäkin olin maalisävyn kyselijä, ja jos olisi malttanut selata vanhemmat postaukset läpi niin totta, sieltähän se tieto olisi löytynyt :). Meillä tehtiin maalausremontti teidän seinien värin innoittamana ja väri sattui ainakin kuvaista päätellen hyvin lähelle ton tapetin värin. Ja olen niin tyytyväinen, että suu on messingillä :)))

  VastaaPoista
 9. Täällä kans yks "maalin sävyä" kysellyt... Seinät edelleen maalaamatta, joten ehkä ne tapetoidaan ;D Kiitos!

  VastaaPoista
 10. Minna: Joo, sää voitit ihan niinku oikeesti <3 Laitoin jo yhteystietosi eilen etiäpäin.

  Anonyymi: Hienoa, että löysitte hyvän sävyn seiniinne <3

  Peppi: Hih, nyt ainakin tapetti löytyy helposti :)

  VastaaPoista
 11. Voih, joka ikinen kerta blogisi avatessani ihan pysähdyn huokailemaan: on se niin kaunis tuo teidän koti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.