Sisällön tarjoaa Blogger.

Sunnuntain tohinoita

Olen touhunnut vierashuoneen kimpussa tänään ja puraisi se sisustuskärpänen sen verran reilusti, että toisessakin vierashuoneessa muutoksen tuulet puhaltaa. Ei mitään isoja muutoksia ole tapahtunut, tekstiilejä lähinnä vaihdellut tummempaan. Huomaa, että kesä on saanut väistyä ja kun ilmat hieman viilenee ja illat pimenee, niin minä kaipaan ympärille hieman tummempia sävyjä.


Edelleen suurin "ongelmani" on, että en haluaisi reiíttää seiniä. Kamppailen nyt tämän kuvassa näkyvän taulun kanssa, että haluanko sitä tänne. Taulu on joskus hyvin kauan aikaa sitten ostettu, mutta minusta siinä on kaunis kuva, kehykset kyllä kaipaisi hieman uusimista kuntonsa puolesta. Mallailen nyt jonkin aikaa tuota taulua, ennen kuin lähden suin päin reikiä seinään laittamaan. Kamppaileen siis tovin itseni kanssa :D Musta kehyskin näyttää niin pieneltä taulun rinnalla, joten varmaan kehyskin täytyy vaihtaa kunhan sopiva tulee eteen.

13 kommenttia

 1. Kaunis tuli vierashuoneesta ja ihana tuo taulu pianon päällä...☺

  VastaaPoista
 2. Moikka, pitkän tauon jälkeen olen "haistelemassa" blogi-tuulia... ja sullahan on kerenny tapahtumaan, puotisikin on muuttanut ja opiskelemaankin aiot =) Se kirjotus unelmien toetuttamisesta oli ihana, mäkin suunnittelin lähteväni koulunpenkille, sisustusartesaaniksi opiskelemaan, mutta tällä kertaa oli kokopäiväopiskelu-unelma kuopattava.
  Ihania sävyjä oot valinnut syksyyn =)
  Tsemppiä opintoihisi =)

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: Kiitos jälleen ihanasta kommentista.

  FanniAuroora: En minäkään kokopäiväopiskelijaksi ala. Ei millään pysty sellaiseen, muutama päivä kuukaudesta on opetuspäiviä koulussa, muutoin tehdään itsenäisesti. Olisiko sullakin sellainen vaihtoehto parempi. ...

  VastaaPoista
 4. Beautiful photos, lovely Blog...thank you for the inspiration.

  lots of love from switzerland
  Jacqueline ♡

  http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Jacqueline: Thank you for the nice comment. I, too, I will visit your blog. Nice continuation of the autumn.

  VastaaPoista
 7. FanniAuroota: @postia laitettu :)

  VastaaPoista
 8. Meinaatko kulkea Kalajoelle lähiopetuspäivinä kotoa asti vai jäätkö koululle aina yöksi?
  Kävin saman koulun kaksi vuotta sitten ja turha oli, mitään ei jäänyt käteen.
  -Mari-

  VastaaPoista
 9. Mari: en ole missään vaiheessa sanonut, että menen kalajoelle. Harmi, että sinä et ole saanut opiskeluista mitään irti.

  St.Birgitten: Kiitos <3

  VastaaPoista
 10. Nosta vaan kaunis taulu seinällesi.! Meillä on pari vuotta vanha talo ja seinät alkaa olla tauluilla miehitetty ja ensimmäistä tapettiremonttiakin jo suunnitellaan. Myönnän, että talujen sijoittelu on maailman vaikeinta puuhaa ja kyllä meilläkin hankalia perheneuvotteluja on käyty joka taulun suhteen, kun se reikä pitää tehdä.! Mutta, käytäntö opettaa ja onneksi noita reikäisiä tapetteja voi sitten joskus uusia, kun siltä tuntuu.
  Näin tuumailee sadepäivän kunniaksi Leena

  VastaaPoista
 11. Heipähei ja kyllä tuli taas kivan näköistä!
  Ihanat nuo verhot tuolla vierashuoneessa:)

  VastaaPoista
 12. Hiphei! Hetken ajan jo katselin, että meillähän on samanlaiset tapetit, mutta sulla lieneekin pikkuriikkisen leveämpää raitaa :)

  Tummat tekstiilit on munkin mielestä kivoja syys- ja talviaikaan, kunhan muistaa siinäkin kohtuuden :) Sellainen sopiva sekoitus on paras.

  Tunnelmallista syksynjatkoa toivottelee New England Rose blogista Valkeat Unelmat

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.