Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksy= tunnelma

Syksy, se on ehkä paras vuodenaika omasta mielestäni. Illat kun alkaa hämärtymään ja valot saa aikaan ihanan lämmöntunnun kotiin. Syksy tuo tunnelman tullessaan.  

Valo ja valaistus, se tekee ihmeitä ainakin meillä. On niin ihana töistä kotiin tultaessa sytytellä lamppuja palamaan. Se luo kyllä kivaa tunnelmaa. Meidän neitikin on hoksannut saman, yleensä hän on meillä se joka ensimmäisenä sytyttelee pöytävalaisimet.Nojatuolille kaveriksi, nappasin neidin huoneesta tämän pöydän. Hankintalistalla jokin kiva valkoinen pöytä, antiikinvalkoinen. Kävellyt sellaisia on jo vastaan, mutta harkitsen vielä, en osaa päättää kahden hyvän väliltä.


Rottinki, se vaan on niin pop meillä. Rottingin läpi tulee niin kaunis valo, ei liian kirkas, sopivan tunnelmallinen.


Puksipallo tuo hieman vihreäyttä meidän kotiin. Mulla kun ei tahdo menestyä ne oikeat kukkaset niin tällainen on varmin vaihtoehto.  

19 kommenttia

 1. Pitkästä aikaa kurkkimassa :) Voi kunpa minäkin olisin syksystä niin kovasti nauttiva henkilö. Ehkä siihen auttaisi munkin kohdalla muutaman uuden lisävalon osto...

  Voi kun teidän tyttö on söpö, ja jotenkin niin ison tytön näköinen koruinensa.

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja seesteistä! Rottinkilamput on aivan ihanat... vois mennä munki hankintalistalle :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä tunnelmalliset kuvatkin! Kaunista. Minäkin pidän syksystä, ja sen tunnelmasta - mutta vielä tänä syksynä en koirahurjimuksen vuoksi uskalla laittaa kovin paljon kynttilöitä :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään syksystä, mun lempivuodenaika.

  Mikä tuo valkoinen senkki on? Onko se kaappijärjestelmä vai laatikko sellainen? Todella siisti ja rauhallisen näköinen.

  Hannele

  VastaaPoista
 5. Syksy on parasta aikaa! <3
  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia! Minä myös tykkään syksystä.......on lupa ja aika levätä!

  VastaaPoista
 7. Annimanni: Muutama lisälamppu auttaa joka harmitukseen :)

  Virpi :)

  Johanna: Ehkä ensi vuonna sitten :)

  Hannele: Siis se on lipasto vetolaatikoilla jos tarkoitat tuota eteisessä olevaa.

  Niina: :)

  Kirsikka: Tiiätkö, mulla on ihan samanlainen olo, että syksyllä on lupa ja aika levätä. Maanantaina sen jotenkin tajusin, sitä ennen touhusin kuin hullu ja nyt uskallan rentoutuakin.

  VastaaPoista
 8. heippa.minusta tuo tyhjä seinä aivan huutaa jotakin ihanuutta itselleen.eli siis tarkotan jotain taulua tms.joku suurennettu mustavalkonen kuva,tai paljon pieniä kuvia pienmmissä kehyksissä.ja niitä sais olla paljon....tällänen tuli vaan mieleen. =) mukavaa syksyä. ja missä se sinun liike muuten sijaitsee? <3:llä H

  VastaaPoista
 9. Anonyymi H : Ihan varmasti huutaa seinät, samaa mieltä. Mutta tiiätkö kuinka vaikeata on laittaa se ensimmäinen naula / ruuvi seinään uudessa talossa? No minä tiiän, tooosi vaikeaa, kamppailen lähes päivittäin asian kanssa, joten ehkä joskus uskallan vasaroida sen ensimmäisen naulan seiniimme :)

  VastaaPoista
 10. Tiedän tunteen!! Meilläkin taulut ja valokuvat odottavat vieläkin. Tuo peili teidenä eteisessä on muuten tosi kiva.

  VastaaPoista
 11. Ihanan harmonisen näköistä siellä taas! Varmasti viihdytte kotona!!

  VastaaPoista
 12. Teillä on kyllä niin kaunista ja harmonista, kaikki tavarat sopii kivasti yhteen ja huomaa että ne on ajatuksella hankittu.

  Aurinkoisia syyspäiviä! :)

  VastaaPoista
 13. Kiika: Ihana, että edes joku ymmärtää tuskani :) Minä en vaan raski laittaa mitään seinille.

  Piia: Kiitos ihanainen. Jaksuja sinulle, että toivut nopeasti.

  Emppu: Kiitos ihanasta kommentista. Ihanaa syksyn jatkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 14. Hei,

  Kyllä minä lipaston tunnistan ; ) Tarkoitin tuota matalampaa ilmeisesti olohuoneen puolella olevaa, jonka päällä on kaksi pöytälamppua : )

  Hannele

  VastaaPoista
 15. Hannele :) Juu, ku en tienny kumpaa tarkoitat :D Se on ikean Bestå sarjaa ja siellä sisällä on hyllyt.. saa varmaan kasattua sellaisenko haluaa, esim, vetolaatikoilla. Ja näihin myydään myös erikseen korkeampia jalkoja...

  VastaaPoista
 16. Teidän koti näyttää kyllä niin ihanalta. Tykkään sen vaaleasta ilmeestä. Minäkin pidän syksystä, kun saa laittaa tunnelmavaloja ja kynttilöitä palamaan. Niitä on tullutkin poltettua jo jonkin verran.

  VastaaPoista
 17. Marja K: Kiitos. Syksy on kyllä mahti ihana vuodenaika. :) Joulu tulee hyvänä kakkosena :D

  VastaaPoista
 18. heippa.tiedän miltä tuntuu tehdä reikiä uuden talon uusiin seiniin.7vuotta sitte uuteen taloon ollaan muutettu. =) rohkeutta vaan.itekki ollaan nyt vasta pikkuhiljaa vuosien aikana saatu seinille jotaki. <3:llä H =)

  VastaaPoista
 19. Kaunista <3 <3 Ihanan valkoista ja beigeä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.