Sisällön tarjoaa Blogger.

Syysväsymys

Pitkästä aikaa stressitön viikonloppu takana. Ollaan nautittu syksyisestä ilmasta, oltu vaan, nautittu yhdessäolosta. Muutama viikko on mennyt kyllä todella väsymyksen merkeissä. Päätyö ja omatyö ovat työllistäneet niin paljon, että työpäivät ovat tahtoneet venyä turhankin pitkiksi ja yleensä se vaatii veronsa. Nyt on kuitenkin lepäilty, joten taas jaksaa, ainakin tovin verran. Menoja täytyy alkaa karsimaan, muutoin väsymys alkaa painamaan oikein olan takaa, se miten niitä karsitaan, on vielä mietinnän alla. Mutta sen tiedän, että jotain on tehtävä.  
.....
...Vaikka yrittäjyys on tosi ihanaa ja antoisaa, vaatii se myös veronsa ainakin näin tehdessä kahta työtä, tosiasia jota ei voi kieltää.
 

Tänään kävin piristämässä itseäni Coloressa, sieltä hain Greengaten uutuuksia. Näitä jauhosirottimia tarttui mm. mukaan. Tosi käteviä esim, tomusokeri ja kaneli sirottimina.  
Jauhosirotin Gertrud beige

11 kommenttia

 1. Niin varmasti väsyy kuka tahansa, kun oman työn lisänä on vielä toinen työ, josta myös kannettava ne yrittäjän vastuut..Sitten vielä koti ja pieni lapsi, huh! :)
  Hienoa, että olet saanut vähän levättyä, jotta jonkun matkaa taas jaksaa..
  Mukavaa syksyistä viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Onpa söpö sirotin :) Ja lamppu tosi tyylikäs, neliskanttiset varjostimet on ihan mun feivöriittejä!

  VastaaPoista
 3. Ompa kiva ko oot saanu viettää pitkästä aikaa mukavan ja antosan viikonlopun perheen kans :)
  Mukavaa alkuviikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Monesti olen miettinytkin että kuinka oikein jaksat kun sinulla on niin monta rautaa tulessa. Toivottavasti saat asia järjestykseen.

  Voimia ja aurinkoista syskysä!!

  VastaaPoista
 5. Christina: Kiitos

  New England rose: Ne on myös minun lempparit.

  Meän Satu: kiitos, mukavaa alkuviikkoa myös sinulle.

  TiinaK: Sanoppas se :)

  VastaaPoista
 6. Kaksi työtä on kaksi työtä. Eipä ihme, jos on raskasta. Sitten vaan pitää joskus malttaa ottaa vapaata ja ladata akkuja päivä pari nollat taulussa ja jaksaa taas :-)

  VastaaPoista
 7. Puff, jaksamisia arkeen, on varmasti stressiä ja väsyä välillä... Nuo GG:n sirottimet on kyllä ihania, pitäis itellekki hankkia viel joskus.

  VastaaPoista
 8. Hyvä, että tunnistat jaksamisesi rajat, sillä monet eivät kykene siihen ja palavat loppuun aivan huomaamattaan. Itsetutkiskelu on tärkeä taito. Voimia ja jaksamista sinulle tähän sateiseen syksyyn !
  Leena

  VastaaPoista
 9. Virpi : Kiitos <3

  Marsa: Elämä on :)

  St: Birgitten: Gg:t on niin unelmia :D

  Leena: Kiitos Leena ihanista sanoista <3

  VastaaPoista
 10. Kaunis koti ja hyvä maku! Ihana tuo jauhosiroitin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.