Sisällön tarjoaa Blogger.

Uutukaisia astioita

Greengaten kokoelma kasvaa. Eiliset ihanuudet sain vihdoin kaivettua kassista ja laitettua esille. Voi vitsit nää on vaan ihania.


Tässä lattekuppeja joita jo kaapin kätköistä löytyy..


lisää...


Ja nämä kaksi lattekupposta kotiutui eilen koristamaan valikoimaani. Tänä iltana täytyy varmaan tilailla ehkäpä muuan kuppi vielä lisää ja ehkä muutama keittiöpyyhekin vielä :D


Nämä jauhosirottimet on tosi käteviä, suosittelen kyllä. Eikä edes kovin kalliitakaan minun mielestä ollut. Minä ostin heti kolmea eri kuosia.


Mulla näitä gg:n keittiöpyyhkeitäkin alkaa olemaan aika läjä. Yhtään oon ainoastaan raskinu käyttää siis oikeasti keittiöpyyhkeenä, että ollaan kuivailtu käsiä. Ja täytyy sanoa, että loput taidan pitää koristeina. Mä en tiedä mitä sille yhdelle tapahtu mutta minun pesua se ei kestänyt, se siis nuhjuuntui.

Tässä vielä kuvatuksia näistä jauhosirottimista, meillä niihin laitettiin tomusokeria ja kanelia. Yks on ylimääräinen, no kyllä minä oikeasti sille käyttöä keksin. Tänään ei vain ehtinyt enempiä.


Mutta täytyy kyllä sanoa, että huomaa tosiaan että pimeä vuodenaika alkaa tulemaan kun sisustuskärpänen on puraissut pahemman kerran. Taidan joku päivä ottaa jonkun kaverin mukaan ja lähtä kiertelemään sisustusliikkeitä, joissa ei oo tullu käytyä piiiitkiiiin aikoihin.

23 kommenttia

 1. Niin ihania! :)
  Et sä ole näitä omaan putiikkiin ajatellut ottaa myyntiin?

  VastaaPoista
 2. Greengate on vaan niiiiiin ihanaa,ja niin on sun kokoelmatkin <3 Mä just laskin että meiltä löytyy jo 14 GG peittoa eikä varmasti jää luku siihen :)

  VastaaPoista
 3. Christina: Onhan mulla omassa putiikissa gg:n edustus... ;)

  Cia: Sullakin on jo kertyny, mutta on nämä vaan niin ihania.

  VastaaPoista
 4. Gg tuotteet on kyllä ihastuttavia:-)
  Mukavaa viikkoa sinulle Johanna<3

  VastaaPoista
 5. Aah, niin ihania!

  Just katselin kuvia joita Elina otti sun putiikista aika määrän :) Jos saan niin tekisin niistä blogiini jutun... saanko? :)

  VastaaPoista
 6. Nää on greengatet on niin ihkuja...siis mä en oo käynyt kun viimeksi kesällä sun putiikissa...onko sulla greengatea myynnissä???? 8-O Vitsit taijan tulla ostoksille pikenmiten!
  Mä en kans eka raaskinut keittiöpyyhkeitä käyttää, mut nyt käytössä ja kun käyttää hyvää pyykinpesuainetta ja tahranpoistoa niin musta ihan ok kunnossa pysyneet.
  Mulla ehdotus yhteen sirottimeen :) Joulu lähestyy niin tietty yhteen kaneli-sokeri sekotusta valmiiksi niin voi laittaa puuroon tai vaikkapa kahviin ;)

  VastaaPoista
 7. Arja: Jep :)

  Virpi: Toki saat tehdä, minähän olen vain otettu jos tehdään <3

  VastaaPoista
 8. Pauliina: Siis on mulla edustus, mutta vielä ei ole kuorma mahtunut myymälään :) Pitää odotella, että saa tuon syksyn ja joulun pois...Mutta silti saa toki tulla käymään :D

  VastaaPoista
 9. Onko?:) En vain ole nettikaupasta nähnyt. Tulevatko mahdollisesti sinne? Aika läjä meillä jo onkin, mutta aina mahtuu muutama ihanuus lisää...=))

  VastaaPoista
 10. Christina: Siis on edustus, tuotteita en ole vielä tilannut, kun syksyn ja joulun tuotteet tuli tilattua niin suurina. Sain tietää vasta muuan viikko sitten, että gg:n saan myyntiin liikkeeseeni. Mutta uskoisin, että joulusesonkiin saattaisi jo jotain tulla...

  VastaaPoista
 11. Herkkuja! Luusin, että noihin kyllästyy, mutta niin ei ole päässyt tapahtumaan, pitäsiköhän hankkia?

  VastaaPoista
 12. Marita: No ei kyllästy ikinä :D Ehdottomasti hankkimaan :)

  Pauliinalle vielä: Sinähän sen sanoit, sokeri- kaneliseos, kiitti, nyt mulla ei ole siis enää yhtään ylimääräistä :)

  VastaaPoista
 13. Samoja astioita meilläkin, emmekä edes juo kahvia :) Meillä on iso kasa noita pyyhkeitä ja jatkuvassa käytössä. Eivät ole menneet miksikään. Rohkeasti vaan keittiöpyyhkeiksi.

  VastaaPoista
 14. Ihania nuo tuotteet kyllä :) Ihanan kauniita sulostuksia :) Ja nuo värisävyt, ihania! :)

  Mulla ei oo vielä yhtään! Halloo, siis ei yhtään! :D En oo vissi ihan vielä lämmenny, että ittelle hommaisin vaikka kyllä ihastelen kuola valuen blogeissa kellä niitä on! :D Että kyllä mie vielä tuun hankkiin niitä, joku päivä :D Varsinki nuo sirottimet, ihanat! :D ja on nuo mukikki...ja pyyhkeet...ja kaikki :D

  Oonkohan mie jotenki jäläkeenjääny ko mulla ei vielä oo yhtään :P Hihi :D

  VastaaPoista
 15. Aarre: Minäpäs otan käyttöön jos sullakin on kerran hyvänä ne pysyneet. Ehkä se yks oli vaan joku maanantai kappale.

  Meän Satu: Siis sulla ei oo yhtään? :D Nyt äkkiä hankkimaan.

  Irmastiina: Voi sinua ihanaa <3

  VastaaPoista
 16. Suloisia ovat! Varsinkin tuo "postage" -sirotin:).

  VastaaPoista
 17. Ei YHTÄÄN, ei yhen yhtä tuotetta :D vielä :D

  Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 18. Piti edellisseen kommenttiin lisätä mutta unohtu...Mutta MULLAPA on Pentikin Saaga-porosarjaa ja muita porojuttuja Pentikistä! :D Niillä lievitän Lappi-ikävää :D

  Mutta tuo sirotin kyllä houkuttellee..

  VastaaPoista
 19. Vintage: ja punainen sopii hyvin joulunaikaan.

  Satu: Ai sulla on sitä sarjaa, mulla ei oo yhtään poroa :)

  VastaaPoista
 20. :) Jep, mie kerrään sitä :D mutta...joku päivä mullaki on GG tuote :D

  VastaaPoista
 21. Mitä kaikkea laitatte noihin sirottimiin? Sokeria? Onko suolalle liian isot reijät? Jäin miettimään miten kätevät nuo ois... Minäkin hullaantunut näihin greengate juttuihin <3

  VastaaPoista
 22. Nuo jauhosirottimet ovatkin tosi,tosi kauniita!Niitä oon ihaillu pitkään...Jos vaikka joululahjaksi toivois :)))
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.