Sisällön tarjoaa Blogger.

Vinkkejä kaivataan

Nyt olis kiva saada vinkkejä teiltä lukijoilta. Mitä ihmettä minä tälle seinälle keksisin? Lipasto? tauluja seinille, millainen taulu? Nojatuoli ja ikean Lack pöytä lähtee tuosta, joten koko tuo seinä olisi käytettävissä.

Jos sulla on heti mielessä jokin kiva lipasto, taulu, muita kivoja ideoita niin kommenttilootaan saa linkkejäkin laittaa ja hei, tarjotakin saa minulle huonekaluja, tauluja jne.. :)  
 Mulla itsellä ei ole mielessä kuin sellainen taulu, jossa toivoisin olevan valkoisen ruusun ja sellainen beige / hopea tausta. En vaan tiiä onko tuollaisia olemassa :D

Toivottavasti jaksaisitte auttaa.


Tämä ikean bestå ryhmä siirtyi ikkunan alle, tässä se vaan on luonnollisin.

33 kommenttia

 1. Joku iso näyttävä sisustustarra sopisi tuohon!
  valkoinen teksti ja lipasto sen alle!

  Hyvää viikonloppua!

  T.Maarit

  VastaaPoista
 2. Moi,

  Tee sellainen kiva taulukollaasi :)
  Itsellä on sellainen tulossa viikonloppuna;))
  T, Tilda

  VastaaPoista
 3. Sähän olet loistava valokuvaaja,mikset ottais itse jotain kaunista kuvaa vaikkapa siitä valkoisesta ruususta ja teettäisit siitä ihan "omaa tuotantoa" olevan taulun?Ihanaa viikonloppua sinulle<3

  VastaaPoista
 4. Heippa :)
  Miltähän siinä paikassa näyttäis Ikean Bestå tuosta ikkunan alla olevasta seuraava korkeus 64cm ja sen yläpuolelle vaikka Canvas-taulut sinun miehestä, pikkupiikasta ja sinusta :) Tai muusta kuvista :) Nojatuoliki ehkä saattais sopia vielä lukutuoliksi :) Jos tullee ahasta Bestålla ja ette tarvi säilytystillaa enempää niin sitte pelkät taulut teistä :)

  Vai onkohan tuo Canvas jo "kulunu" idea :) Kuvat vois käsitellä sisustukseen sopiviksi :) Jos ei tulis kaapistoa niin sittehän Canvastaulut vois olla korkiat ja jos tulis niin sitte neliön malliset tai suorakulmaset ja niin isot ko tuohon mahtuu että on hyvännäkönen :)

  Tuohon kyllä sopis semmonen tasoki, olikohan teillä siinä jo semmonen, jos ette siis tarvi säilytystillaa lissää :)

  Tai voi ne kuvat olla ihan normikehyksissäki eli teettää vaikka julisteet kuvista (mustavalkoset tai seepiat) ja kehystää ne vaikka Ikean Ribba 50*50cm tai 70*100cm tai mitä niitä kokoja nyt onkaan :) Jos nuin iso kehys ko tuo 70*100cm niin varmaan riittää yhteiskuva teistä :) tai kaks vierekkäin :) pystyssä siis 2 :) Jos siis tykkäät kuvista esillä, kaikkihan ei tykkää :)

  Tai voishan se Bestå olla se 128cm korkiaki :) Hankala antaa vinkkejä ko ei oo oikiaa mittaa tuosta paikasta mutta suuntaa antavia kylläki :)

  Tapettinaki on niitä ruusuja mitä sie mietit :) Tosin teillä jo tapetti on tuosa :)

  Hmmm...mitähän muuta..entä vaikka hyllyjä, valkoset, avohyllyjä kivoilla oman maun mukasilla kannattimilla, jos haluat näkösille jotaki esim. GG kuppeja :D En tiiä soppiiko ne kupit tuohon vai keittiiöön ennemminki :) Mutta hyllyillehän vois laittaa valokuvia teistä ja/tai sisustuslehtiä tai sisustuskirjoja ja muuta tärkiää :) Ja sitte ku ostat Pentikin Poro-kynttiläjalkoja (*vink*) niin sitte neki ois kivoja hyllyllä :D Ei tietekkään täyteen tilpehööriä vaan..no, kyllä sie tiiät, sulla on hyvä sisustusmaku ja -silimä että tiiät mitä hyllyille vois laittaa ettei näytä täyveltä :) Ne hyllythän vois tehä raakalauvasta tai lankusta tms ja maalata vaikka valkosella :) tai ostaa valmiina :)

  Meillä jos ois vielä tuommonen tila, laittasin heti 128cm Beståta lissää ko minun sisustuslehtikokoelma kasvaa vaan kasvamistaan..valehtelematta niitä on jo lähemmäs tuhat..oikiasti..mie hieman keränny niitä :) Vanhempia ei oikein tuu luettua nykyään (kasariaikoja) mutta muuten oon intopiukeena niihin :D Ja sisustuskirjojaki melkonen läjä :) Aloin kerrään nuita lehtiä joskus 2003 :) Ja mulle tullee 10 suomalaista sisustuslehteä :) No mutta se minusta...

  Työpöytäki sopis tuohon jos on tarvetta ja vaikkei oiskaan niin ois kivan näkönen :) Semmonen tyyliltään sopiva ja oman makunen :) Ei siis semmonen oikia toimistopöytä vaan semmonen sievä romanttinen tai moderni, korkiakiiltonen kapea :)

  Tsemppiä löytää ommaa silimää miellyttävä ratkasu tuohon seinälle :) Ja mukavaa viikonloppua :)

  Ooo..tulipa pitkä tarina :)

  VastaaPoista
 5. Olisko yhden hengen divaani tässä kiva, löytyykö istujaa.? Itse haluaisin oman divaanin, jossa lueskella mutta meijän olkkarissa ei ole tilaa sellaiselle. Divaani viereen sitten jokin jalkalamppu ja pikkuinen apupöytä. Seinälle voisi nostaa jotain "pehmeää" - ei taulua, ei ryijyä eikä mitään muutakaan mummolamaista, mutta jotain jännää. Tällaista ehdottelee Leena

  VastaaPoista
 6. Katsopas täältä löytyy, erään tuttavani maalaamia ihania tauluja ja hän myös maalaa tilauksesta.
  http://katariinanateljee.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Moikka Johanna,
  tuo Bestå sopii kyllä hyvin tuohon ikkunan alle. Minnekäs tuo nojatuoli ja Lack-pöytä on lähdössä tuosta...ne sopii siihen kuin nenä päähän. Ihana lukunurkkaus :) Mutta jos ne lähtee siitä niin mitäs jos laittaisit tosiaan esim. valokuvakollaasin (erikokoisia kehyksiä) ja esim. jonkun vähän kookkaamman rahin...joka sopisi sohvaanne? :) Mulla tosin on nyt joku rahifetissi kun haaveilen meille Ikean Kivikin sohvien kanssa Kivikin rahia :)

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 8. Teetät tuohon jonkun hulppean ja ison vaalen sävyisen (melkein valkoisen) taulun, jos ei ole säilytystilasta puutetta.

  VastaaPoista
 9. Kärrää se piano tuohon takaisin:-) Bauhausissa oli canvas-taulu, jossa valkoinen suuri ruusu...

  VastaaPoista
 10. Maarit: Totta, sisustustarra vois olla kiva, mutta saakohan niitä tapetista sitten irti kun haluaa?

  Tilda: Hyvä idea, miksei, pitää harkita, sulattelua kuitenkin vaatii se että pitäisi reiíttää seinä niin monesta kohtaa :D

  Kirsi: Vai loistava :) Hyvä idea kuitenkin, nykysinhän saa teetettyä edullisesti omista valokuvista canvas tauluja. Kiitti vinkistä

  Meän Satu: hyviä vinkkejä, besåa olen miettinyt, mutta mä haluaisin vähän tiiäkkö sellaista kodikkuutta, lämpöä. Canvas taulu ois niinku niin huippu, pitää vaan yrittää etsiskellä tai sitten niin kuin kirsi ylhäällä mainitsi että teettäis omasta kuvasta siis ei minusta vaan minun kuvaamasta :D Vai poroja koristamaan :) No on sulla vain paljon sisustuslehtiä, mulla ei ole yhtään :D

  Leena: Neiti varmaan ois ainoa joka divaanissa istuis, ei varmaankaan muut :)

  Virpu: kiitti linkki vinkistä, käväsen kurkkimassa.

  Maria: Jaa-a, en ole vielä miettinyt mihin nuo laittaisin, jotenkin vaan tuntuu, että pitäis saada sellaista kodikkuutta. Mä haluaisin tehdä olohuoneen vieressä olevasta makkarista sellaisen tv huoneen, mutta mies ei oikein lämmennyt sille idealle ku se sano, että kuka sitten enää olohuoneessa olis :D

  ENne: Hyvä idea, kiitti :)

  ANonyymi :D Heh, en taida kärrätä :))) Siis bauhaussissa?? onko siellä taulujaki?

  VastaaPoista
 11. Ahaa, siis kodikkuutta :)

  Noo, perinteinen puinen keinutuoli (valkonen), oman maun mukanen, ei välttämättä Eamisea tms, ja sitte seinälle vaikka nykyaikanen ios raanu/ryijy pehmentään tai jos on perintöraanu niin semmonen, mutta jo olemassa oleviin väreihin sopiva, enkä tarkota nyt mittään Kauris-juttuja :D vaikka onhan neki ihan kivoja jos tykkää :) Tai ne canvastaulut itteottamista kuvista ja seepiana, ois lämpönen väri :) Ja keinutuolissahan vois olla lampaantalja varsinki nyt ko syksy ja talavi saapuu :) Tai jopa PORONtalja :) Hyi, mie en ainakaan ottais porontaljaa vaikka ihania ovakki ja haaveilenki semmosesta, jos ne vaikka kerrää jotaki ötököitä..ötökkäkammonen..Muuten ottasin heti porontaljan itelle :)

  Meillä on perintökeinutuoli mustana mutta valkoseksi joku päivä sen laitan ja mie rakastan sitä, siinä on kiva istuskella, keinua ja lueskella niitä sisustuslehtiä :) Ja meän kisutki tykkää nukkua siinä :) Ja kuulema keinutuolissa saa vattalihaksekki :) En oo vaan testannu :)

  Niin, mulle kertyny vuosien saatossa ihan vaan "muutama" sisustuslehti :D En raski luopua niistä :D

  VastaaPoista
 12. Pitkästä aikaa lukemassa! :) Ihan ekana mulla tuli mieleen joku oikein vanha kolhunen penkki, mut sit kun hoksasin Bestån vieressä, se kaipaiskin musta jotain korkeampaa. Modernilta puolelta ehdottaisin jotain valkoista isoa lipastoa/piironkia tauluineen tai sitten harmoniaa rikkomaan jotain vanhaa ja puunväristä. Mulla ois myydäkin melkein 100v vanha alkuperäiskuosinen peilipiironki, mut taitaa olla välimatkaa liikaa ;)

  VastaaPoista
 13. Meän Satu: En mää siis sellaista tahdo, siis niitä raanuja :) Mutta jotain tumman kontrastia tuohon valkoisen rinnalle :)

  Kaisa: Peilipiironki kuulostaa niin ihanalta, missä sää asut :D

  VastaaPoista
 14. :D Ai, kuin ei raanu iske :D hihi :) No, on ne kyllä ihan kivoja, varsinki oman mummon tekemänä ja arvokkaita mutta ei meilläkään oo paikkaa vaikka niitä onki 3 meillä :) 1nukkaryijy ja 2 raanua :)
  Ehkä joku päivä pääsee seinälle :) Ne on semmosia ihan katteenkestäviä, ei siis mummomaisia yhtään, ihan moderneja :) Oli muuten kirotushärö tuossa edellisessä..ios = iso :D

  Tuossa Kaisa jo ehottiki jotaki vanhaa kolhiintunutta penkkiä tai vanhaa lipastoa/piironkia :) Semmonenki ois hieno, sopivankokosena tietekki :)

  Oi, tuohon paikkaanhan soppii vaikka mitä, onneksi minun ei tarvi olla päättämässä :p

  VastaaPoista
 15. Meän satu: Tosiaan, niitähän voi olla modernejakin, tulee vaan ensimmäisenä sellaiset vanhanaikaiset mieleen.

  VastaaPoista
 16. tuli tuossa mieleen,että kasveillahan saa myös kodikkuutta.

  t.Marjo

  VastaaPoista
 17. Heh, Pirkanmaalla :) Voin laittaa kuvia ja tietoja jos oikeesti kiinnostuit!

  VastaaPoista
 18. Marjo: Mä oon niin huono kasveissa, ei ne selviä minun käsittelystä :)

  Kaisa: On se kyllä niin kaukana, toisaalta, kyllähän se matkahuolto kuskaa :)

  VastaaPoista
 19. Sisustustikkaat hyllyillä... vaikkapa tuohon nurkkaan.

  VastaaPoista
 20. Olen niiiin Virkkuukoukussa, että mietipä sellaista isoa virkattua "mattoa"tuohon seinälle omassa mieliväreissäs. Virkkuukoukussa sivuilla on ne kauniit mallit ja teko on helppoa ja mukavaa. Jos oma aika on kortilla, kysäisepä mummoilta, olisiko heillä aikaa!?Aion toteuttaa sellaisen ja kiinnitän sen kankaalla päällystetylle styroksille.

  VastaaPoista
 21. Inanaa: Hyvä idea :)

  Villis: Sellaista pitsimattoa olenki miettinyt yhtenä vaihtoehtona.

  VastaaPoista
 22. Heippa! Tää hyppää nyt asiasta ihan toiseen mutta muistatko paljon suunnilleen toi ikean säilytys juttu maksoi kokonaisuudessaan? Toi sopis niin hyvin meille ja mietin hintaa?:)

  VastaaPoista
 23. Anonyymi: Olikohan n. 120 euroa kipale ( meillä on 2 kpl vierekkäin)

  VastaaPoista
 24. En kyllä uskalla Matkahuollon käsiin sitä antaa, ellei niillä ole siihen jotain erityiskäsittelyä... Alkuperäinen peili ei kauaa olisi alkuperäinen ;) Piironki on 125cm leveä ja 172cm korkea (peilin päälle), sivujen korkeus on 88cm.

  VastaaPoista
 25. Mä oon tehnyt niit sisustustauluja päällystämällä isoja styroksinpaloja. Ne on tosi kevyitä ja kun kankaan pingottaa siihen päälle ja laittaa nuppineuloilla kiinni niin on vielä kyllästymisen jälkeen käytettävissä kankaana. Nyt odottaa Marimekon mustavalkoinen lehmäkangas pääsyä tauluksi. Ja jos haluaa vielä suuremman taulun niin yhdistää vaan 2 isoa styroksinpalaa keskenään ilmastointiteipillä :)

  VastaaPoista
 26. Hei,

  Minä etsin tytöllemme jotain pientä kivaa lastenhuoneeseen ja samalla löysin nuo sisustussydämen sivut. Olen kyllä pyhästi päättänyt, että tähän kotiin en osta enää yhtään kippoa tai kappoa ellei ole ihan pakko, mutta kun tytölle on pakko hankkia vaatekaappi hoitopöydän tilalle niin päätin sitten katsella jotain pientä tyttömäistä koristettakin samalla.

  Tilasin tytölle ja pojalle molemmille pari edullista juttua ja sisustustarran muuten vain kun oli niin kaunis ja todella ihana teksti eli ei niitä iänikuisia "Home Sweet Homeja" ja muita kuluneita fraaseja vaan parempi.

  Kooltaan tuo on 12,5 x 100 cm ja vinyyliä. Takana lukee, että tarran voi irroittaa pinnalta ja kinnittää uudelleen.

  Oli siis niin järjettömän kaunis ja varsinkin kiva lause, että ostin vaikka en tiedä laitanko tähän kotiin sitä ollenkaan vaan vasta seuraavaan : )

  Tilaaminen oli helppoa, erittäin hyvä ja nopea palvelu, suosittelen.

  Hannele

  VastaaPoista
 27. Eli:

  Jokin ihana valkoinen divaani tai vaikkapa kaksi K-tuolia (pyörivä vaalea). Ja siihen vierelle/väliin pöytä, jolle sopiva valaisinklasikko. Ja seinälle valtava taulu, jossa on jotain sanomaaa tai sitten kaksi pienempää. Ei siis mitään hyssyttelyä, vaan vähän särmää!

  VastaaPoista
 28. Jotain klassikkoa minäkin teidän sisustukseen laittaisin, olisi kuin piste iin päälle =)
  Voisi olla huonekalua tai sitten valaisinta...
  -Saara

  VastaaPoista
 29. Oih! En malta odottaa, että meilläkin saa lasten kasvettua laittaa taas kauniita esineitä tasoille, eikä pelkästää lack-hyllyille. ;-D Seinällä olisi kyllä upea tila isollekkin taululle. :)

  VastaaPoista
 30. Kaisa: Joo, matkahuolto voi olla liian kovakourainen lähetysten suhteen :)

  Maikki: tosi hyvä idea ja helppo aina vaihdella kun kyllästyy, kiitti vinkistä :)

  Hannele: Täytyy varmaan kokeilla nuita sisustustarroja, voisivat olla kivoja.

  Anonyymi: Mä en oo klassikoiden ystävä, jokin niissä vaan tökkii. Ehkä niistä puuttuu se tunnelma tai ne ei vaan sovi meidän kotiin. :)

  Saara: Mä koen ne klassikot jotenkin kylmäksi, en ole koskaan osannnut käyttää sellaisia sisustuksessa. :)

  Janina: Heh :) Kyllä sinä vielä joku päivä saat laittaa kivoja juttuja esille. Meillä tosin on ollut aina pienetkin esineet esillä, olen vaan alusta asti opettanu, että niihin ei kosketa :) Toki helpommin sanottu kuin tehty :D

  VastaaPoista
 31. Styroksi tai finnfoamia taustalevyksi ja sen päälle pingotat kankaan. Ja ensimmäisenä tuli mieleen marimekon lumimarja kangas! :)

  VastaaPoista
 32. Moi Johanna!

  Käyhän kattomassa facebookista sisustuspuoti Sateenkaarentaa - sivujen seinältä kuvaa Sia:n iiiiihanasta peilitaulusta! Se sopis seinällesi kuin nenä päähän :D

  Itsekin haaveilen siitä, mutta ei ole tarpeeksi isoa seinätilaa...

  Samalta seinältä löytyy myös kuvia Sia:n kehyskollaseista, ihania nekin!

  Terkuin Ellumarei ;)

  VastaaPoista
 33. Ellumarei: Kiitos vinkistä, kävin vilkaisemassa. Hyvä idea ja persoonallinen, täytyy tutustua hiukan enemmän vielä ja käydä katsomassa uudelleen kuvia. Niitä pitäisi ostaa varmaan useampi, yksi saattaisi olla liian kolkko?

  Kiitos vielä kerran vinkistä ja hyvästä ideasta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.