Sisällön tarjoaa Blogger.

30.10.2010

Nämä kuvat on otettu 30.10.2010, eli lähes vuosi sitten tähän samaan aikaan. Silloin oli jo täys talvi, tosin kuvat on otettu lapissa, enkä löytänyt koneelta kuvia oliko myös täällä Oulun seudulla silloin lunta, luultavasti. Mä niin odotan talven ensilumia, siinä on aina jokin taika kun ensilumi sataa, siitä yleensä minulla alkaa joulun odotus.


Kunpa saataisiin pian lumi maahan, jotta ankea ja pimeä muuttuisi hieman valoisammaksi. Toivossa on hyvä elää. Löysin tänään niin ihanan pajuisen ukonkin koristamaan kuistiamme, mutta ajattelin laittaa sen vasta sitten pihalle kun talven ensilumi sataa :)


Mukavaa torstaita

13 kommenttia

 1. Ihania talvikuvia:)

  Vaikka en mikään varsinainen talvi-fani olekaan, nämä kuvat saivat kummasti kaipaamaan lunta!!!!

  Lokoisaa loppuviikoa:D

  VastaaPoista
 2. Juu muistan tuon viime lokakuun, lumi tuli aikaisin syysloman aikaan. Huh, muutenkin sitä lumimäärää mitä viime talvena oli.

  VastaaPoista
 3. Aana: Minäki kaipaan lunta tosi paljon.

  Villa Brickyard: Totta, lunta oli kyllä toosi paljon, mutta oli se kyllä kivaakin :)

  VastaaPoista
 4. Täällä kans yks joka oottaa lunta maahan :) Mie oon kyllä ihan täysin syksy- ja talvi-ihminen :) Lumi tuo valosuutta, puhtautta ja raikkautta ulos :)

  VastaaPoista
 5. Mä en kaipaa yhtään lunta :) Oon syntynyt joulukuussa, mutta silti ihan kesä ihminen :)
  Oon miettiny, et oliko lunta vielä tuolloin meillä, mut nyt muistin kun vaihdettiin sillon autoa, et 15 päivä lokakuuta oli hieman lunta maassa, sellaista hötyä joka suli pois. Ja pari viikkoa jouduin ajelemaan vielä kesärenkailla, eli ei lumi ainakaan pysyvästi ollut maassa :)

  VastaaPoista
 6. Hui kauhea miten paljon lunta! Nyt kun tarkemmin muistelee niin sitä olikin ennätyksellisen paljon viime talvena.. :) Mäkin oottelen jo lunta, sit pääsee paremmin siihen joulufiilikseen! Ja haluaisin jo nähdä mitä toi meidän hauvavauva tuumaa lumesta. :)

  VastaaPoista
 7. Piti ihan ruveta miettimään miten se vuosi sitten oli mutta ei edes blogin arkistosta löytynyt vastausta tähän :D Muistan vain, että lapsuudessani Kainuussa tuli lumi aina lokakuun puolivälissä syyslomalla. Kohta se lumi sieltä varmaan tulee..

  VastaaPoista
 8. Voih minuakaan ei haittaisi yhtään vaikka maa olisikin jo saanut lumipeitteen... :)

  VastaaPoista
 9. Satu: Sama juttu, täysin talvi ihminen

  titti: en määkään muista oliko oulun seudulla silloin lunta.

  jannika. joo, sitä lunta oli kyllä ihan riittämiin viime vuonna :)

  Anttis: toivottavasti pian :)

  Tiina K: Niinpä :)

  VastaaPoista
 10. Täällä kans odotellaan lumentuloa. On aivan ihanaa kun on lunta maassa ja pikkasen pakkasta.Saa laittaa ulos kivoja lyhtyjä ja valoja, siitä se joulunodotus takuulla syntyy. Tänne keskipohjanmaalle tuli lumi viime vuonna joskus ennen lokakuun loppua ja se myös pysyi. Itse en kyllä muista mutta joku oli merkannut muistiin.

  VastaaPoista
 11. Justiin joku aika sitten peräänkuuluttelin omassa blogissani uusia kivoja blogeja, joissa vierailla. Tuntuu, että aina vaan pyörii niissä samoissa ja sitten on tällaisia helmiä, niin kuin tuo linkittämäsi Villa Brickyard, joista ei tiedä mitään. Ensilunta odotellessa! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 12. Just muuten sanoinkin miehelle, että ei koko lokakuulla ole satanut edes räntää... Meille tuli lumi 5.11. ja jäi pysyväksi...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.