Sisällön tarjoaa Blogger.

Askartelua ja ostoksia

Minuun on iskenyt askarteluinnostus. Kransseja sun muita askarteluja syntyy mukavasti. Opetteluahan tämä on ja onnistuminen ei aina niin taattua ole, mutta oikein mukavaa ja mieltä rentouttavaa.


Tässä kuvia minun tämänpäiväisistä ostoksista. Heräteostoksia kaikki, mutta hyvään alennushintaan kun saa niin ei passaa jättää kauppaan, peili 19e ja tikkaat vajaan 10e. Peili on jo seinällä ja tikkaatkin omalla paikallaan. Katsotaan josko ensi viikolla saisi kuvatuksi.

12 kommenttia

 1. Mistä olet ostoksesi löytänyt? :)

  VastaaPoista
 2. Onpas ollut halapoja ostoksia. Teetkö noita askarteluja myyntiin vaiko ihan omaksi iloksi? Askartelu on kyllä kivaa, minäkin tein muutaman kranssin viime jouluna, tosin kaikki tarvikkeet ostin mutta itse kasasin ja liimailin liimapyssyllä. Se jos joku on rentouttavaa, mutta aika on kortilla! Laitappas kuvia sitten meillekin aikaansaannoksista.

  VastaaPoista
 3. Janina: Kärkkäiseltä.

  Eija: Itselleni minä niitä tein. Minulla on kaupassa myynnissä tarvikkeita, kranssipohjia, koreja, erilaisia tikkuja yms. Niin niistä olen kasaillut ja samalla ehkä opetellutkin :D. Muutaman laitoin myymälän puolelle näytille, että mitä niistä myynnissä olevista tarvikkeista voi mm. tehdä. Mutta ei ollut tarkoitus siis myydä nuita oma tekemiä, ellei joku nyt välttämättä halua ostaa :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana ikkunapoka! Ei kyllä ollut hinnalla pilattu. Löytäisinpä minäkin jostain tuollaisen. Meilläpäin kun ei Kärkkäistä ole:)

  VastaaPoista
 5. Askartelu on suorastaan terapeuttista.Kuten kaikki muutkin käsityöt.Tiesitkö,että kaikenlainen käsillä räpeltäminen ennaltaehkäisee muistisairauksien syntyä!Niin että huvi ja hyöty samalla iskulla :))
  Ihanat ostokset pilkkahintaan.Kuvia odotellen...

  VastaaPoista
 6. Ihana kranssi ja tosi ihania on nuo ostoksetkin! Eikä ihanuutta vähennä yhtään niiden hinta. Jopa minä olisin raaskinu ne ostaa tuolla hinnalla ;o)

  VastaaPoista
 7. Riikka: Onneksi kärkkäisellä on myös verkkokauppa niin saa tilattua :)

  Marika: No sit täytyy askarrella lisää jos siitä on ihan todellistakin hyötyä :D

  Pirkkis: Joo, olivat kyllä halpoja.

  VastaaPoista
 8. Kylläpä on edullisia ostoksia!

  Ihana tuo askartelemasi sydänkranssi...☺

  VastaaPoista
 9. Onko sun vuorokaudessa enemmän tunteja, vai miten ihmeessä ehdit tekemään kaikkea?!:):) Kivoja arkasteluita.
  Kärkkäiseltä löytyy kyllä monesti kaikkea kivaa ja joskus jopa halvalla!

  VastaaPoista
 10. Askartelu onki mukavaa ja rentouttavvaa puuhaa :) Ja hienohan tuo kranssi on!

  Ja mahtavat löyvöt kyllä teit! :)

  VastaaPoista
 11. Irmastiina: Edullisia oli kyllä :)

  Aikku: Jaa-a, kai mulla on ylimääräisiä tunteja :D

  Meän satu: oli kyllä kivaa askarrella.

  VastaaPoista
 12. Pakko kommentoida vanhaa postausta näistä tikkaista ja peilistä. En lukenut kärkkäisen mainosta tarpeeksi ajoissa niin jäi saamatta nuo, se taisi olla vain yhden päivän tarjous? Olisin ostanut juuri samaiset tuotteet, erityisesti tuon peilin!hö! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.