Sisällön tarjoaa Blogger.

Askartelua

Omaksi iloksi on värkätty jälleen jouluaiheisia juttuja.


Takan reunalle tein kranssin. Joulutähtiä, punaista nauhaa, yksi hopea tähti ja rottinkinen kello. Olkoon jo jouluinen, mutta mitäpä se haittaa, mää oon niitä jouluhössöjä ja jouluihmisiä, jotka alottaa jouluvalmistelut marraskuun alusta ja kerää joulun pois jo melkeinpä tapaninpäivänä. Mä pidän eniten näistä valmisteluista ja siitä joulunodotuksen tunnelmasta. Jouluaaton jälkeen olen jo melkeinpä kyllästynyt koko jouluun ja keräilen jouluihanuudet kaapin perälle odottamaan taas seuraavaa vuotta.  


Toinen askartelemani juttu oli tällainen pajuinen sydän. Laitoin koristesammalta ja kulkusia sekä yhden rautasydämen. Pienellä vaivalla saa omannäköisiä juttuja. Kuumaliimapistooli oli kyllä erinomainen hankinta.  


Mukavaa alkavaa viikkoa.

21 kommenttia

 1. Kauniita kransseja olet tehny. Tykkään etenkin tuosta sammalsydämestä. Piti muuten vaihtaa vanhaan blogger käyttöliittymään et sain muutettua niitä kommentti asetuksia. Nyt pitäis tulla se pomppuikkuna.

  VastaaPoista
 2. Villa Brickyard:Kiitos, se on minunkin lemppari.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita kransseja!:) Minä olen ihan samanlainen jouluihminen. Kaikkein parasta joulussa onkin nimenomaan se joulun odotus, joten miksipä sitä ei saisi pidentää mahdollisimman pitkäksi:) Innolla oikein odotin, että saadaan Halloween alta pois ja sitten voinkin alkaa pikku hiljaa tuoda joulua tänne kotiin!:)

  VastaaPoista
 4. Ihania. Minä tyydyn ostamaan valmiina kun ei oo oikein tuota askartelukättä suotu :)

  VastaaPoista
 5. Heidi: Mä en ole koskaan juhlinut halloweenia, jotenkin tuntuu niin amerikkalaiselta jutulta :)

  Johanna: Ei sitä ole suotu minullekaan, mutta yritän opetella :D

  VastaaPoista
 6. Pakko munkin kehua että on kyllä harvinaisen kaunis toi sydänkranssi! :) Mulla ei hermot riitä tollaseen askarteluun, se on yks virhe ja tavarat jo lentää kaaressa :D

  VastaaPoista
 7. voi ihania kransseja olet tehnyt!
  Mukavaa viikkoa toivottelen,
  Taina :)

  ps, en mä osaa tehdä sitä ehdottamaasi muutosta kommenttiboksiini, pläh! :P

  VastaaPoista
 8. Kauniita kransseja, sydän erityisesti. Samanlaiseksi tunnustautuu tämäkin mama, aikaisin aloitetaan ja äkkiä joulun jälkeen kerätään pois :)

  VastaaPoista
 9. Iiihania kransseja oot tehny:) voi että mää iteki niin ootan, et pääsen kohta joulua sisusteleen:) loppusuora enää raksalla, niin se on siinä:D ja kranssit on mun suosikkeja kanssa joulussa mutta aina olen vaan ostanut,tiiä vaikka joskus innostuis iteki kokeileen askartelun saloja;)

  VastaaPoista
 10. Voi että, kun on ihania :O) Kiitos kivoista askarteluvinkeistä!!! ;D Mä oon muuten ihan samanlainen joulun koristeiden kans, ajoissa kaikki paikoilleen ja heti joulu-aaton jälkeen pois ;)

  VastaaPoista
 11. Hienoja askarteluja!
  Inspiroivia suorastaan :)

  VastaaPoista
 12. Onko tuossa alemmassa pääsiäismunia?

  VastaaPoista
 13. Janika: Kiitos paljon kehuista, oon kyllä ihan amatööri näissä, mutta pikkuhiljaa opettelen :)

  Kotomon Taina: Nyt mulla pitäisi onnistua kommentointi myös muihin blogeihin, eräs bloggaaja Minna auttoi ongelmassa :)

  Virpi: Heh :)

  Marja: Tsemppiä loppurutistukseen raksalla.

  Minna: oleppas hyvä vaan, mukava kun voi jakaa vinkkejä.

  Marika: :) Mukava, että muutkin saa vinkkejä.

  Tintti: Ihan ne on kuule kulkusia.

  VastaaPoista
 14. Kovin kaunista taas. Tällaisia kuvia katselessa mäkin alan pian lämpenemään ajatukselle järjestää joulu =D (ollaan jo muutamana vuonna karattu etelään tai kylpylään valmiiden pöytien ääreen)

  VastaaPoista
 15. Mia: Heh, joulu on mukavaa aikaa kun ei ota liikaa stressiä :)

  VastaaPoista
 16. Omatekemät onki kaikkein ihanimpia :) Emmiekään oo askarrellu ko joskus ala-asteella viimeksi eli siis vuonna pottusota, ja nyt mie teheny muutamia l.valkosia villalankaenkeleitä, hmmm, niistä piti tulla kyllä tyttötonttuja mutta ku en jaksanu (harmaasta pellava)kankaasta tehä tonttulakkia niin saivat sitte valkosesta pitsinauhasta pienen kruunun päähän (kuumaliimalla kiinni) :D ja teheny l.valkosia villalankapalloja vai mitä lie tupsuja ne on joulukuuseen :D Netistä kaivelin ohjeita :)

  Minusta tullu täysin jouluihminen sen jäläkeen ko muutettiin ommaan talloon :D Ja ko ajoissa alakaa pikkasen jo suunnittelleen ja mietiskelleen, ei tuu ressiä mikä pillaa koko jouluilon :)

  Mukavaa viikkoa sinnekki :)

  VastaaPoista
 17. On teillä kaunista! Jos mulla vaan rahaa olis, saisit Johanna tulla sisustamaan meidän kodin <3
  Kerro mulle, mitä tuon parioven ikkunoissa nuo kuviot on? Meillä on yksi ns. kirjasto-ovi, jonka takana on meidän oma makkari. Oveen on tulossa verho (kunhan saan aikaiseksi ommella..).
  Ja pitäis saada auto joku päivä käyttöön, että pääsisin käymään puutikissasi :) Parikymmentä kilometriä vain :)

  VastaaPoista
 18. Hienoja koristeita olet taiteillut! Oon kanssasi samoilla linjoilla, se odotus on Joulussa parasta. Mäkin aloitan valmistelut pikkuhiljaa marraskuun aikana - ensi viikonloppuna menevät valot takapihalle!

  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 19. Satu: Niinpä ajoissa aloitus niin ei tuu stressiä :)

  Tuulispää: Voi kiitos ihanasta kommentista. Pariovissa ei ole mitään vaan pariovien takana olevassa huoneessa peräseinällä on tapetti :)

  New England Rose: Minäki taidan valoja alkaa kyhäilemään, tulis vaan lumi niin olis paljo kivempi fiilis.

  VastaaPoista
 20. Kauniita, varsinki sammalsydän :)

  VastaaPoista
 21. Oot sä kyllä niin kätevä käsistäsi! Ihania juttuja syntyy :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.