Sisällön tarjoaa Blogger.
Huonekalukauppojen kiertely ei tuottanut tulosta, Oulusta ei vaan yksinkertaisesti näytä löytyvän sellaista senkkiä mitä etsin. Täytyy joko suunnata Ikeaan Bestå ostoksille tai sitten laittaa omaa tilausta ulkomaille. Sieltä nimittäin löytyi kiva yksilö, ulkomaan rahdit nostavat kyllä niin roimasti tuotteiden hintaa, että harkita täytyy vielä.


Raahasin keittiöstä väliaikaisesti nyt tämän sivupöydän. Keittiöön näillä näkymin tulossa tänään vitriini, jos vaan raskin sellaisen ostaa.


Edelleen tämä seinä on minun mielestä niin paljas, suuri ja massiivinen senkki olis kyllä melko mahtava tässä ja jokin suuri taulu seinälle.

Tuo ikean lack pöytä toimittaa tällä hetkellä ns. sohvapöydän virkaa. Ihan kiva ja passelin kokoinen niin ei vie koko olohuoneen lattiapinta-alaa.


Rottinki edelleen on vahvana meidän kodissa, nyt lattiavalaisimen muodossa.

Pssst. Ensimmäiset reiät iskettiin eilen seinään, näissä kuvissa niitä ei vielä näy, mutta muutamia kivoja juttuja laitoin seinille. Kyllä sydämestä riipaisi, mutta jospa se siitä :D

Oikein mukavaa sunnuntaita, minä tästä alan suuntaamaan nokan kohti työpaikkaa.

18 kommenttia

 1. Todella kaunis ja harmoninen koti teillä, tykkään todella paljon! Tuo ihanan kiiltävä Bestå tuo hienon säväyksen. Jääkö siihen muuten helposti sormenjälkiä? Eli saako sitä olla koko ajan pyyhkimässä?

  Aurinkoista syksyä sinulle ja perheellesi!

  t. Sari

  VastaaPoista
 2. Tykkään sinun kuvista. On aina niin seesteisen näköisiä :)

  Mukavaa työpäivää!

  VastaaPoista
 3. Ookko katellu Ikean senkki-tarjontaa jos sieltä löytys mukavan mallinen :) Tai oothan sie varmasti katellu :)
  Se Hemnes-lipasto 8-laatikkonen on kyllä ihana ja vettää tavaraa paljon :) Käviskö se tuohon :) teillähän on etteisessä kans :) Vai onko liian samanalainen etteisen olevan kans, harmaanruskiaki sävynä aika ihana, vai onko se taas liian samasävynen ko tapetti ja liian erisävynen ko muut kalusteet :)

  No ne Beståt ois kyllä sopivat tuohon mutta jos kodikkuutta haluat :) Tulishan kodikkuutta varmaanki rottinkivarjostin lampuilla ja muilla esineillä :)

  Sitte senkin yläpuolelle ne canvastaulut tai jotaki muuta mistä tykkäät :)

  Lepposaa sunnuntaita ja mukavaa suunnittelua :)

  VastaaPoista
 4. Sari: Ei minusta siinä mitenkään erityisesti näy sormenjäljet. Valkosessahan pöly vaan näkyy, joten niitä pitää pyyhkiä aika tiuhaan :)

  Sandra: Voi kiitos ihanasta palautteesta. <3

  Meän satu: Ikeassa on ihan kivoja, itseasiassa eilen mietin, että raahaan eteisestä tuon lipaston olkkariin, mutta mies ei antanu :D

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia!!!

  Hyvää sunnuntaita sinulle myös!

  VastaaPoista
 6. Teillä on kaunis koti, mutta nyt näistä kuvista hiukan pistää silmän huonekalujen yhteensopimattomuus. Jotain yhtenäistä ilmettä siis silmäni kaipaa, jos saan näin ystävällisessä mielessä mielipiteeni ilmaista =)
  -Saara

  VastaaPoista
 7. Irmastiina: Kiitos, sinulle myös oikein hyvää sunnuntaita <3

  Saara: Toki, sanahan on vapaa

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunista ja rauhallinen tunnelma! Mielettömän ihanat nuo hopeanväriset kynttilänjalat, olen metsästänyt vastaavia. Mistä olet hankkinut?

  VastaaPoista
 9. Tuli mieleen jos tuntuu vaikialta löytää mukava asia tuohon seinälle just nyt ja haluat kuitekki vaihtelua NYT heti :D entä jos vaihtaaki järjestystä, niinku teillä oli..

  postaus: sunnuntai 5. kesäkuuta 2011 ja keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

  ..sohova siis tuolla seinällä muttei kiinni seinässä, silleen niinku nuissa postauksien kuvissa on :) nyt ko talaviki tulossa, näkkee kivasti takkatulen loimun ja tv:n yhtäaikaa sohovalta jos sohova oiski tuolla paikalla :D

  Ihhailen teän kotia nuista vanhemmistaki postauksista ja silloin nuo kuvat tuli ja tuli mieleen tuo sohovan paikanvaihto :)

  VastaaPoista
 10. Tiiäkkö, minusta ainaki tuo näyttää kyllä nuinki hyvältä niinku näissä kuvissa on, tuo nojatuoli, taso +tason päälliset ja jalkalamppu..mutta jos vaihtelun takia haluat muutosta niin sitte eri asia :)

  Rottinki on kyllä ihana materiaali :) Valkosena tai harmaana minun makkuun :)

  VastaaPoista
 11. By J: Ne on www.whitecoast.fi eli minun omasta liikkeestä hankittu.

  Meän satu: Sä oot hyvin lukenu tän blogin läpi :) Se ois yks vaihtoehto että siirtäis sohvan, mutta se minkä takia haluaisin sen jonkin valkoisen senkin on se, että mä saisin laittaa kynttilöitä ja minun lamppu friikin lamppuja siihen esille :D

  VastaaPoista
 12. Kaunis koti :) Kiva lukea tätä blogia ja katsoa kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 13. Ahaa okkei, semmonen syy :D Se onki oikiasti hyvä syy saaha iso senkki :D niitä kynttilöitä ja lamppuja on ihana poltella ja tunnelmoija nyt ko syksyki tullu :D

  VastaaPoista
 14. Tarja: Kiitos kivasta kommentista, mukavaa, että viihdyt.

  Meän satu: :D

  VastaaPoista
 15. En löydä ikean sivuilta teidän valkoista tasoa? :O-suski

  VastaaPoista
 16. Suski: Siis tuota beståa? Tässä linkki --> http://www.ikea.com/fi/fi/search/?query=best%C3%A5

  Ikean hakukenttää käyttämällä löytyy, laittaa siihen vaan bestå

  Toivottavasti nyt löytyy :)

  VastaaPoista
 17. Mistä olet ostanut tuon keittiön apupöydän? Aivan unelma :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.