Sisällön tarjoaa Blogger.

Keskeneräistä.. ei tuu valmista, ei sitten millään.
Fiilikset on apeat, ei tämä elämä ole joka päivä yhtä kivvaa... joskus ois mukava saada osakseen jotain hyvääkin, mutta välillä tuntuu, että ei koskaan... Onneksi sain viettää tänään lounastunnin erään ihanan kaverin kanssa, jota en ollut nähnyt vähään aikaan.

Huomenna uus päivä, tosin nekin menevät hautajaistunnelmissa.

Mutta tässä kuvaa keskeneräisestä tekeleestä. Tavarat on jo vaihtuneet tässäkin, en vaan ehtinyt kuvata tänään päivitettyjä kuvia.
Joku taisi olla kiinnostunut niistä minun tekemistä tauluista. Tässä on yksi tekele kehittymässä. Tarkkaan jos katsotte niin paperin alta näkyy kuva.

Tässä kohtaa on siis tulostettu kuva, joka on kuvionsiirtoliimalla liimattu tauluun. Nyt odotellaan, että huomenna voi lämpimän veden avulla poistaa tuon paperin tuosta siirretyn kuvan päältä ja kuvion pitäisi olla siinä vaiheessa painautunut tauluun kiinni.


5 kommenttia

 1. Voih, ihanat kuvat taas ja taulua odottaen :O)! Ja hei, Koita selvitä huomisesta, voimia paljon *halaus* <3 <3!!!

  VastaaPoista
 2. Elämä ei kyllä aina mene kuin saduissa. Mutta kyllä niitä satujen ihanimpia hetkiä saadaan aina välillä myös meidän elämäämme. Pieninä annoksina, kaikki yhteen kasattuna saadaan suuren suuri, valloittavan kaunis satu!:)

  Keskeneräistä täälläkin. Flunssa verottanut koko viikon tekemisiä. Edelleenkin kun ajattelin että tämän päivän siivoilen ja sisustelen.. Taidan laittaa musiikin soimaan ja heiluttaa imuria tanssin tahtiin.. ;)

  Toivotaan nyt sinulle jotain ihanaa, niitä satujen kultaisia kimmellyksiä.

  VastaaPoista
 3. Voi, jaksamista ja voimia hautajaisiin <3

  Oi, on sulla hyvvääki: perhe eli mies ja sulonen pikkupiika, ihana koti, oma yritys, opiskelut, me täällä lukijoina jne jne :)

  Elä kiirehi vaikkei tuukkaan heti valamista, kyllä se siitä :)

  Paljon haleja ja voimia <3

  VastaaPoista
 4. Voimia sinulle! Elämä heittää joskus oikein urakalla vaikeuksia eteen, mutta aina sen jälkeen nousee uusi aurinko.

  En tiedä helpottaako oloasi, mutta aina vaikeuksien jälkeen huomaa taas kuinka ihanaa on kun elämä taas hymyilee.

  Hannele

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.