Sisällön tarjoaa Blogger.

Tunnelmaa

Minulla on purrut joku mahoton sisustuskärpänen, jonkun aikaahan se kadoksissa olikin. Nyt on tullut viimeaikoina osteltua vaikka sun mitä pientä kotiin, lamppuja lyhtyjä... tiiättekö, sellaisia tunnelmanluojia, joilla saa ihanaa tunnelmaa ja kodin lämpöä tuotua kotiin.


Mä en ehkä kehtaa edes paljastaa, että astiat ovat olleet yksi suurin heikkouteni (merkkiä tuskin arvaatte ;) Perjantain shoppailu reissulta kotiutui jälleen ihania kukkakuosisia kupposia, suloisia kuin karamellit, niitä ei vain voi vastustaa. Minä en koskaan ole ollut "näin" astioiden perään, mutta joku niissä nyt vaan näissä vetoaa. Mutta niistä ostoksista myöhemmin.

Kivaa sunnuntaita

17 kommenttia

 1. Kauniille näyttää!

  Minulle on käynyt samalla tavalla astioiden kanssa. Ja arvelen että samasta merkistäkin on kyse:)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Se on tää syksy, joka saa sisustuskärpäset virkoamaan kesäpöhnästä. Täällä kans! :) Ja mä olen kans astioihin päin, muhun vetoaa vanhat, kauniit arabialaiset...

  VastaaPoista
 3. Löysin sattumoisin tämän blogin yks ilta ja olen nyt joka ilta käynyt ihailemassa. Teillä vain on niiin ihana koti! :)
  Siinä ohessa sitten sattui löytymään sellainen IHANA verkkokauppa johon olen jo hurahtanut ;)

  (ps, mistä olet kyseisen lipaston löytänyt?)

  VastaaPoista
 4. Shoppailu on vaan jotenkin niin terapeuttista :) Ihanan söde muuten tuo kuvassa näkyvä kello. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. liian maalaisromanttista pläääh...

  VastaaPoista
 6. Susanne: Joo, me varmaan puhutaan samoista astioista :)

  Katri: Heh :) Arabialla on kyllä tosi kauniita astioita, minäki tänään ihastelin niitä uusia jouluastioita, tosin olivat ihan uutta tuotantoa.

  Suvi: mukava, että viihdyt blogissani. Kiitos mukavasta kommentista :) Tuo lipasto on Ikean Hemnes sarjaa.

  Cride: Sanoppas muuta, terapiaa parhaimmillaan.

  Anonyymi: Plaah vaan itelles, tarkoitukseni ei ole miellyttää ketään vaan tämä on meidän koti. Lue sellaisia blogeja joista pidät, turhaan kiertelet näitä maalaisromanttisten hömppien koteja.

  VastaaPoista
 7. Se on tämä syksy sitä pesän rakennusta ja ehostusta :)

  Tuo peili on niin kaunis! Jos omistaisin sen, voisin katsella sitä varmaan tuntitolkulla.. ja kiva tietää että tuollainen lipasto vois löytyä ikeasta!

  VastaaPoista
 8. Voi että nuitten joittenki pittää laittaa tänne hölmöjä kommentteja..Onneksi meitä tykkääjiä/ihastelijoita on enemmän ko nuita hölmöjä :)

  Se on tuo syksy joka aiheuttaa tuon kärpäsen pureman :) Tekkee mieli tehä kodista ihanan lämpönen ja tunnelmallinen pesä :) Hmmm, mikähän astiasarja lie kysseessä, hihi :)

  Mukavaa alkuviikkoa :)

  VastaaPoista
 9. Ihanan napakka vastaus tuolle anonyymille :) Tuo peili kuvassa on ihana herkku.Sinulle olisi kuva haastetta blogissani.

  VastaaPoista
 10. Jaana K: Tuo peili oli muuten nyt tarjouksessa Askossa, en tosin muista onko tarjous enää voimassa. Joo, ikeassa on kivoja huonekaluja ja minun mielestä ihan laadukkaitakin ainakin osa heidän tuotteistaan :)

  Meän Satu: Niin se varmaan on, tämä syksy. Ja ihanaa kohta tulee joulunaika, mä niin tykkään <3

  Anne: Heh :D Kiitos haasteesta.

  VastaaPoista
 11. Haluatko kotiisi moderniutta vai maalaisromantiikkaa? Tällä hetkellä näkyy nimittäin ripaus tuota ensimmäistäkin. Pienellä vaivalla saisi hiukan selkeämmän kokonaisuuden.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Onko sillä väliä vaikka ripaus modernia onkin? Meidän kodista ei koskaan tule täysin moderni ja tämä on sellainen mistä me tykätään. Pienellä vaivalla saisi aikaan vaikka mitä, mutta minä käytän sen pienen hetken tekemään kodistamme sellaisen missä me viihdymme. Miksei tyylisuuntia voi yhdistellä, onko olemassa sääntö, että koti = saa käyttää vain yhtä tyylisuuntaa, tuskin.

  VastaaPoista
 13. Ai niin, Joo, mä kyllä tykkään jopa maalaisromanttisesta, en ehkä niin runsaana mitä yleensä kuvitellaan, mutta pidän kuitenkin.

  VastaaPoista
 14. Älä suotta hermostu. Mainitsin vain, sillä helposti omalle kodille sokeutuu. Minä ainakin.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: Enkä minä pahalla, mutta kuten sanoin, pidän juuri tästä tyylistä, ei modernia eikä liikaa maalaisromanttista vaan sopivasti vähän kumpaakin. Tämä on meidän näköinen koti jossa viihdymme. Minun tarkoitukseni ei ole sisustaa lukijoille mieluisaksi vaan kokeilen mitä milloinkin mieleen juolahtaa. Ilman kokeilemista ei voi tietää mikä on ominta. Tuskin meistä kukaan kangistuu aina kaavoihinsa ja pysyy sillä tutulla ja turvallisella sisustuslinjalla. Minä en ainakaan, kokeilemalla oppii ja voi saada aikaan kivoja juttuja oman kodin tuntuisia ja kodin lämpöä tuovia tunnelmia. En väitä, että minun maku mikään kaksinen on, tämä on vain oma tapani sisustaa ja olen ainakin tällä hetkellä sinut tämän kanssa.

  VastaaPoista
 16. Kiva kun oot saanut sisustusintosi takaisin :)
  ...Kukapa Niitä astioita voisi vastustaa..!
  Kivaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 17. Ihanalta näyttää!

  Vitsi miten kiva on tuo kello rasian päällä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.