Sisällön tarjoaa Blogger.

Tunnelmointia

Tunnelmointia.
Kylmät ja pimenevät illat saavat aikaan sen, että on ihan pakko sytytellä kynttilöitä ja istahtaa sohvalle viltin alle. Hyvä leffa pyörimään ja tunnelma on taattu. Joskus on lupa rentoutua.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9 kommenttia

 1. Kynttilät, lämmin viltti ja elokuva -kuulostaa erittäin hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Anttis: Eikös :) Tuntuu ihan luxuspäivältä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmakuvia <3! Minäkin oon tänään vaan ollut ja möllöttäny :O) Tosin olen askarrellut joulujuttuja samalla tässä telkkaria katsoessa ja meillä palaa myös kynttilät, 40kpl partyliten valkolumimarjan tuoksua :) Ihanaa kun on syksy ja talvi+joulu tulossa <3!

  VastaaPoista
 4. Ihanalta kuulostaa. Nauti ja rentoudu Johanna, sen olet ansainnut.

  VastaaPoista
 5. Aina kun kynttilät palaa ja takassa on tuli niin tunnelma on taattu.

  VastaaPoista
 6. Minna: Kynttilöiden tuoma tunnelma on kyllä ihanaa.

  Outi: Jep.
  Marja K: Ihan totta.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Paljastit itsesi kommentillasi... anonyymi ei olekaan niin anonyymi...

  VastaaPoista
 8. Löysin blogisi vain muutama päivä sitten ja samantien tykästyin! Ihanan tunnelmallisia kuvia ja mukavia ideoita sisustamiseen!

  VastaaPoista
 9. Maria: Mukava kun viihdyt blogissa.

  Ano: Sulla oli ensinnäkin muutama asiavirhe tekstissäsi.selvitä faktat ennen kuin huutelet asioista joista et tiedä tuon taivaallista. Ja kuten sanoin, paljastit itsesi yhdellä lauseella Anonyymit eivät ole anonyymejä, yllättävän paljon saa selville kommentin jättäjästä, paikkakunnan jne... tiesithän.. Seuraavasta kommentistasi laitan ilmoituksen eteenpäin asiattomasta kommentista. Hyvät jatkot sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.