Sisällön tarjoaa Blogger.

Tyttöjen päivä

Aivan uskomattoman ihana päivänä takana. Päätin pitää ihan hetken mielijohteesta vapaapäivän, koska viimeaikoina olen ollu melko väsynyt. Neiti sai kans yhden extra vaparin päiväkodista. Aamulla lähdettiin heti kaupungille, käytiin hieman hulluttelemassa ja ihan kaksistaan ulkona syömässä. Tyttö sai valita mieleisiään vaatteita ja pitihän minunkin jotain mukavaa itselleni ostaa. Meidän tyttö on sellainen rinsessa, hametyttöjä kyllä viimeiseen asti. En yhtään yllättynyt kun tyttö prinsessamekon itselleen tahtoi. Lupauduin ostamaan, koska tälle tulee varmasti käyttöä myöhemminkin. Enkelin siivet ja taikasauva päätyivät kruunaamaan asun.Ottakaa irtiottoja ja levätkää.

Oikein ihanaa viikonloppua. Nauttikaa ja rakastakaa toisianne ♥

16 kommenttia

 1. Minkä ikänen se tuo teidän neiti on?

  Ihana hemmottelupäivä teillä ollu kyllä :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Ja hienoa, että välillä levähdät. Itse olen oppinut sen kantapään kautta. Nykyisin levähtelen sitten jopa liikaakin ;).

  VastaaPoista
 3. Sandra: reilu 3 ½.

  Pilvi: Heh, voi koskaan levähtää liikaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihana prinsessa!:)
  Nuo tuollaiset kahdenkeskiset päivät ovat todella tärkeitä ja spesiaaleja. Lapsi varmasti muistaa ne aikuisenakin. Ja ne tekee niin hyvää molemmille! Niistä saa virtaa!:)
  t. Sari Hämeestä

  VastaaPoista
 5. Sari: Sanoppas muuta, aivan luxus päivä niin itelle kuin pikku tytöllekin. Näitä pitäis olla vaan paaljon enempi :)

  VastaaPoista
 6. Onpas siellä ihana prinsessa! Olen kyllä ihaillut ahkeruuttasi ja joskus on varmaan hyvä ottaa pieniä irtiottoja arjesta ja shoppailuhan on parasta irroittelua neitokaisille;)

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi sulla:) Ihan raikasta ja maalaistyylistä sisustusta täällä!

  VastaaPoista
 8. Ihanan kuuloinen irtiotto arjesta teillä ollut. Noita kyllä äidit kaipaavat välillä ja hienoa, jos vielä mukavia ostoksiakin löytyi. Hauska prinsessamekko :) Mukavaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 9. Soile: Joo, irtiotot tulee tarpeeseen, muuten iskee totaalinen väsymys. Tämä päivä oli kyllä niin ihana pikkuisen kanssa.

  Anni: kiitos kivasta kommentista, toivottavasti viihdyt blogini parissa.

  Cride: Totta, oli kyllä niin ihana viettää kahden keskistä aikaa tytön kanssa. Huomas että tyttökin oli kaipaillut aikaa äidin kanssa. ihanaa viikonloppua myös sinulle.

  VastaaPoista
 10. Ihana pikku prinsessa:D Meidän 3.5 vuotias elää tällä hetkellä myös keiju/prinsessa-aikaa:)

  VastaaPoista
 11. Lilly: Heh :) teilläkin sitten varmaan riittää kaikenmaailmaan barbeja yms prinsessa juttua :)

  VastaaPoista
 12. Ihana pikku-prinsessa!
  On kyllä niin äitinsä näköinen tyttö ;)

  Irtiotto arjesta pitää muistaa aina sillointällöin, sitä jaksaa taas kummasti paremmin aina sen jälkeen...Ainakin vähän aikaa! :)

  VastaaPoista
 13. Ihana prinsessa ja niin onnellisen näköinen. Taisi tehdä vapaapäivä hyvää molemmille! Meillä vielä 5v. neitikin on ihan prinsessojen lumoissa ja barbirleikit maistuu, ja parasta seuraa niissä on vanhimman siskon poikaystävä :)

  VastaaPoista
 14. Senni: Oli kyllä niin ihana päivä, suunnittelen jo seuraavaa kahden keskistä vapaata tytsyn kanssa. Ehkäpä jo parin viikon päästä :)

  Virpi: Onnellinen olikin kun sai tuon mekon, täällä on kuule prinsessa leikkejä leikitty ja ihmetelty miksei tyttö pysty lentämään vaikka siivet on selässä. On se niin ihmeellistä tuo lapsen mielikuvitus :D

  VastaaPoista
 15. Onpas ihana prinsessa ja mekko.

  Oletkin ollut niin mahdottoman ahkera ja kiireinen, että irtiotto on ihan tarpeeseen:)

  Aurinkoista ja kirpeetä sunnuntai aamua!

  VastaaPoista
 16. Sulonen pikkuprinsessa :)

  Ja kuulosti tosi kivalta tyttöjenpäivältä :)

  Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.