Sisällön tarjoaa Blogger.

1. adventti ja mattoja

Oikein ihanaa 1. adventtia. Tästä se joulunodotus virallisesti alkaa.


Meillä oli eilen joulunavaus täällä Tyrnävällä. Ihania ihmisiä oli liikkeellä vesisateesta ja kovasta tuulesta huolimatta. Tutustuin riehassa erääseen ihanaan ihmiseen joka myi aivan uskomattoman ihania käsitöitä. Trikookuteesta virkattuja mattoja ja laukkuja. Myynnissä Mervillä oli myös itse tehtyjä pinnejä, pompuloita ja valopalloja.

Minä ostin Merviltä nämä kaksi trikookuteesta tehtyä halkaisijaltaan n. 80cm mattoa.
Hinta 29,00 euroa / kpl
Ostin joulunpunaisen maton ja se tulee olemaan joulukuusen alus mattona kunhan kuusi jossain vaiheessa sisälle tuodaan.


Mustan maton oli tarkoitus mennä vessaan matoksi, mutta eteiseen nyt ainakin väliaikaisesti päätyi. Nämä matot tuovat kyllä kivasti särmää sisustukseen ja ajatuksena onkin teettää vielä muutama musta matto tähän eteiseen ja yksi valkoinen.

Mikäli itse haluat teettää tällaisia mattoja tai kysyä muista Mervin valikoimiin kuuluvista tuotteista niin sähköpostia voi lähettää suoraan Merville osoitteeseen: mervi@ambulancevihanti.fi

Värivaihtoehtoja oli useita ja tämä on kyllä oiva lahjaidea pukinkonttiin. Persoonallinen lahja ja ei varmasti niin tavallinen.


 

Oikein mukavaa tulevaa viikkoa kaikille.
Toivottavasti pian saataisiin lumi maahan ja joulufiilis pääsisi ylimmilleen.

11 kommenttia

 1. Ihanaa adventti aikaa sinullekin. Ihanan valoisia kuvia.:)

  VastaaPoista
 2. Villa Brickyard: Kiitos valoisista kuvista kuuluu lisäsalamalle, ei haittaa vaikka ois muutoin pimeää, salama pelastaa :D

  VastaaPoista
 3. Ihania mattoja! Joulunavauksessa minäkin tänään kävin nuuhkimassa taitavien ihmisten töitä. Tuollaisia ei vaan ollut myynnissä. Edelleen haaveena virkata itse oma pitsimatto. Saapas nähdä minä vuonna sen saan tehtyä :)

  VastaaPoista
 4. Piupau: Sehän on hienoa jos itse osaa virkata tuollaisia. Mä en ole koskaan osannut nuita käsityöjuttuja joten suosiolla ostan valmiita :)

  VastaaPoista
 5. jes, nyt saa virallisesti jouluilla! ;) kauniita kuvia, teillä on niin ihanan näköistä!
  mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Tunnelmallisia kuvia ja kivat matot! Ilahtuisin itsekin, jos tuollainen paljastuisi lahjapaperista... :) Mukavaa joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
 7. Ihania adventtikuvia! Mä olen kans katsellut ihaillen noita kaikenaisia virkattuja mattoja, ei olis varmasti vaikeita tehdä, jos yhtän pysyis virkkuukoukku kädessä :D

  Ja jos ihmettelet kuka täällä kommentoi, niin mun Dimangin blogitauko venähti sen verran pitkäksi, että otin ja pamautin uuden blogin pystyyn ;) Eli Dimangi on vaihtunut Living with Lillaan, tervetuloa. Jospa nyt kun on parempi nettiyhteyskin niin saisi bloggailtua ja kommentoitua vähän useammin.

  t: Veera

  VastaaPoista
 8. Tuo teän etteinenki on sitte upea :)
  Ja nuo matot ko käsintehty, hienoja :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanan näköstä! <3

  http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.