Sisällön tarjoaa Blogger.

Hyvää viikonloppua!

Nautinnollista viikonloppua ihanat lukijat!


Meidän viikonloppu menee nautiskelessa yhteisestä vapaa-ajasta, huomisesta pyhäinpäivän ansiosta myös minulla on vapaapäivä. Me askarrellaan mansetteja ja jotain muuta mukavaa, ollaan vaan ja nautitaan.

28 kommenttia

 1. oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!!! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa viikonloppua! Minullakin se on vapaa pyhäinpäivän ansiosta, ja aion nauttia, ehkäpä juuri vähän jouluisia juttuja tekemällä :)

  VastaaPoista
 4. Rauhaisaa viikonloppua ja pyhäinmiesten päivää

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua sinnekin. Oon siis niin kateellinen. Me rakennetaan taloa, valmistellaan tiistaina avautuvaa omaa lastenvaatekauppaa, on kummipojan synttärit yms......se siitä(kin) viikonlopusta ja muistakin päivistä:)
  -mari-

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanaiset <3

  Lastenpuotikupla: Oikein paljon onnea uudelle yritykselle <3 Suosittelinkin sivustoanne facebookissa :) Ja tsemppiä talonrakennukseen.
  Meillä oli vuosi sitten sama tilanne :) Rakennettiin taloa, yritys avattiin maaliskuussa, nyt hengähdän :D

  VastaaPoista
 7. Ihanaa viikonloppua Johanna :)!!!

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa oikein hyvältä suunnitelmalta. Taidanpa itse ottaa mallia ja rentoilla ja kotoilla myös;)

  VastaaPoista
 9. Hyvää viikonloppua sinulle myös. Minä lähden tästä Hectoria katsomaan.. :)

  VastaaPoista
 10. Ihana viikonloppu saapui taas, nautitaan :)

  VastaaPoista
 11. Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle ja perheelle. Mullakin on huominen vapaata ja aion nauttia siitä täysin siemauksin.

  VastaaPoista
 12. Marja K: Oikein ihanaa vapaapäivää sinulle <3

  VastaaPoista
 13. Kuulostaapa hyvältä suunnitelmalta. :) Peukku sille. :D Ja mukavaa pyhäinpäivää.

  VastaaPoista
 14. Hyvvää viikonloppua sinnekki :) Meillä minun mummo kylässä, tullu ihan sieltä Kolarin kunnasta saakka meitä kattoon :)

  VastaaPoista
 15. Satu: Mummohan on pitkän matkan taivaltanu, mutta ihanaa kun on sinne asti jaksanut lähtä :) Ootkos muuten kysyny, että tietääkö sinun mummi minua, tosin täällä tiedossa oleva sukunimi ei oo tyttönimeni, joten voipi hieman hankaloittaa arvuuttelua:)

  VastaaPoista
 16. Mummo matkusti ystävänsä kans yöjunalla :) Näytin tämän blogin ko esittelin mikä minun uus harrastus on :) Ei tunnistanu kuvista ja tyttösukunimeähän en tiä eikä kannata laittaakaan tänne (kiitos idioottien anonyymien, en ylleistä, ittekki oon ollu anonyymi) :)

  VastaaPoista
 17. Satu: Suurin osa anonyymeistä on kivoja, mutta valitettavasti joukkoon mahtuu juurikin nuita muutamia idiootteja :) Mä kuitenkin veikkaan, että mummosi minut tietää kun tietäsi kenen tyttö olen :) Mutta tosiaan, en täällä halua paljastella sukunimiäni sen tarkemmin :) Oikein kivaa viikonloppua teille <3

  VastaaPoista
 18. Kiitos :) Ihan taatusti tietäis :)
  Mukavaa sunnuntaita sinnekki <3

  VastaaPoista
 19. Blogisi vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta, jään seuraamaan! :-)

  -Marko

  http://markokristian.blogspot.com/

  VastaaPoista
 20. Käy kurkkaamassa blogiini siellä on jotain sinulle.

  VastaaPoista
 21. Hei vitsi, nyt huomasin, että teillä on sama lipasto kuin meillä. :) Mistäköhän olet hankkinut? Mielenkiinnosta kyselen, kun itse huusin huuto.netistä aikoinaan.
  t. Kaisa

  VastaaPoista
 22. Täällä Oulun seudulla oli aikoinaan sellainen sisustuskauppa kuin Seijena. sieltä ostin. Liikettä ei tosin enää ole :) Meille tämä on hankittu joskus vuonna 2006

  VastaaPoista
 23. Ok! Kiitos tiedosta, minulta on tuota joskus kyselty, muttei ole ollut mitään haisua. Haettiin tämä kyllä Etelä-Suomesta, eli tainnut olla täälläkin päin jossakin putiikissa myynnissä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.