Sisällön tarjoaa Blogger.

Joulurieha, vapaita markkinapaikkoja vielä


Kirkkotie 16, 91800 Tyrnävä


Tapahtumassa on vielä myyntipaikkoja vapaana, joten rohkeasti ilmoittautumaan. Vaikka kysymyksessä ulkoilmatapahtuma niin ei sitä kannata pelätä. Tunnelma on varmasti sitäkin lämpimämpi:) Tehdään oikein ihana ja onnistunut tapahtuma, josta jokaiselle tulee löytymään ainakin se jouluinen fiilis.


Eritoten kaivattais tapahtumaan käsityöläisiä myymään omia luomuksiaan, joten nyt rohkeasti varaamaan myyntipaikkaa. Ei pöytävuokria yms..

Varaukset voi tehdä minulle osoitteeseen johanna.harmainen@whitecoast.fi / 040-5149882

Tapahtumassa on mm.

ohjelmaa lapsiperheille
Joulupukki vierailee poroineen
arvontaa, glögitarjoilua yms.
Ja illan kruunaa klo 18.00 alkava ilotulitus.  
Kirpparipöytiäkin on varattu, joten mikäli sinulla on omassa kodissasi ylimääräistä tavaraa, jonka haluat muuttaa rahaksi, niin nyt on oiva hetki ilmoittautua :D Rohkeasti vaan yhteyttä.

2 kommenttia

  1. Just viikonloppuna mietin kun vääntelin kransseja, että ois ollu materiaalia tehdä vaikka myyntiin asti, mutten tienny paikkaa missä myydä. No nyt se ois, mutta aikaa taitaa loppua! ;) Vuosi sittenhän edellisellä kotipaikkakunnalla osallistuin työni puolesta vastaavaan häppeninkiin...hmm.

    VastaaPoista
  2. Saila: No ei lopu aika kesken, teet muutaman illassa. Just kranssin tekijää kaipaillaan tapahtumaan koska sellaista siellä ei ole. Laitahan saila mulle spostia tulemaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.