Sisällön tarjoaa Blogger.
Mukavaa alkanutta viikkoa.


Pikkuneidin kanssa ollaan askarreltu ja viikonloppuna leivottiin pipareita. Eipä sen ihmeempiä. Kotona laitellaan jo pikkuhiljaa joulua, adventtikynttelikkö on tehty ja sen käyttöönottoa odotellaan.

Mukavaa tiistaita!

Blogistani on poistunut anonyymien kommontointi oikeus, en näe tarpeelliseksi, että muutamat anonyymi henkilöt purkavat omaa pahaaoloaan tänne minun blogiini negatiivisin kommentein, joten mikäli blogiini kommentoida haluaa niin googletilin käyttöönotto täytyy tehdä.

Pssst. Kohta muuten alkaa se luvattu arvonta, koska 700 lukijan raja on rikkoontunut :D
 

17 kommenttia

 1. No voi harmi noiden ikävien kommenttien kanssa :( Onneksi omaa blogiini ei vielä ole törkyä ilmestynyt *knock on wood*...

  Lasten kanssa on varmasti mukava tehdä kaikenlaisia kodin askareita ja jouluvalmisteluja. Itselläni kun ei lapsia (vielä) ole, lueskelen aina hieman kaihomielisesti juttuja muiden touhuista :)

  Ihanaa viikonjatkoa sinulle ja prinsessallesi sekä mukavia puuhailuhetkiä jouluvalmistelujen parissa!

  VastaaPoista
 2. Kiva oli varmaan askarrella pikkupiikan kans ja tehä pipareita :)

  Meillekki tullee kohta käymään minun pikkuveli ekaluokkalaisen piikan ja viittä vailla 3v pojan kans ja ehkä ottavat vielä mukkaan viittä vailla 2v pienemmänki piikan :) Täytyypä tarkastaa onko tikkarikulhossa tikkareita :D

  Sielläki sulonen pikkupiika sinisine silmineen ja vaaleine hiuksineen :)

  Mukavaa tiistaita sinnekki :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa viikkoa sinullekin :) Joulun lähestyminen saa kyllä sormet syyhyämään kaikenlaisen askartelun ja näpertylyn kimppuun.

  VastaaPoista
 4. New England Rose: Kiitos, ihanaa viikon jatkoa myös sinulle.

  Meän satu: Tikkarit on kyllä parasta olla kaapissa kun lapsosia tulee :)

  Riitta: Totta, kokoajan tekisi mieli vaan askarrella.

  VastaaPoista
 5. Ikävää, että noita negatiivisia kommentteja tulee... itse en näe siihen mitään syytä!
  Kiva kun kuitenkin jaksat meidän pimeää syksyä piristää arvonnalla :)

  VastaaPoista
 6. :) Tikkareita oli onneksi kaikille 3 lapsoselle <3 Nuorin ei syöny ku vähän vaan ja loput sen tikkarista jumitti nukkamattoon :D

  VastaaPoista
 7. Niin se vaan joulu tulla jolkuttelee teiänki kotiin! Meilläki on eteisessä odottelemassa yks vanha kynttelikkö, jota aattelin vähän tuunata. Joskos sitä pian jo uskaltais viritellä ekoja valoja esille? :D Mukavaa työviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Askartelu on hyvää puuhaa marraskuun kaamoksessa :-) Me myös pikkuneitien kanssa on askarreltu, mm. päällystetty tildapapereilla tulitikkuaskeja... (niistä kuvia myöhemmin.) Kivaa, kun saa arkijutuistakin nätimpiä tuunaamalla :-)

  VastaaPoista
 9. Tähtianis: Niitä tulee niin kauan kun maailmassa riittää kateellisia ihmisiä. Asia jolle ei vain voi yksinkertaisesti mitään. :)

  Satu:)

  Kotomon Taina :)

  Marru: kiitos samoin.

  Saila: No joo, kyllä hyvinkin voi jo valoja laittaa :)

  Marsa: totta, askartelu on kivaa :)

  VastaaPoista
 10. Arvonta: Jee!
  Ankeat Anonyymit: Buu!

  En voi ymmärtää, miks pitää olla ilkeä muille. Meille ainakin opetettiin pienenä, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, voi olla hiljaa. Mulle se oppi on menny perille :D Anonyymina on niin helppo laukoa juttuja, mutta monessako on vastaan kävellessä tarpeeksi naista/miestä tulla antamaan "rakentavaa kritiikkiä"?

  VastaaPoista
 11. En malta odottaa jouluisia postauksiasi:)

  Ja miten ihmeessä tuo teidän suloinen prinsessa näyttää tuossa kuvassa jotenkin "isommalta" eli vanhemmalta:) Pitemmät hiukset kenties? Ihana kuva joka tapauksessa ja niin ne vaan lapsoset kasvaa...

  VastaaPoista
 12. Suloinen tyttö teillä! :) Mullakin tekis mieli paistaa jo ekat piparit, mutta ei ihan vielä...Malttaa,malttaa:)

  VastaaPoista
 13. Annina: Niinpä, pitäisi tohtia sanoa omalla nimellään ilkeydet eikä piiloutua anonyymi nicin taakse.

  Sari: Hiukset on kyllä pitkät ja ei millään anna niitä leikata, etutukan leikkasin häneltä kuukausi sitten ja pikkaisen rapsaisin takaakin. Yritin ehdottaa polkkatukkaa, mutta prinsessoilla on kuulemma pitkät tukat ;)
  Täyttäähän toi meidän neiti kohta neljä, iso tyttö jo :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.