Sisällön tarjoaa Blogger.

Sydämiä


Paljon on tullut askarreltua. Mistähän tätä intoa riittää. Mä en koskaan ole ollut mitenkään askarteluihmisiä, mutta niin se vaan nämä asiat muuttuu ja hyvä niin, askartelu on tosi kivvaa ja mieltä piristävää.

RisuSydämiä tulee olemaan myynnissä myö tulevana lauantaina järjestettävässä jouluisessa tapahtumassa. Joten täytyy jatkaa niiden värkkäilyä taas iltasella kun muut menee nukkumaan :)17 kommenttia

 1. Kauniitahan nuo on, etenkin toi toinen sydän on mun mieleen :) Kannattaahan sitä jatkossakin askarrella jos saa tollasia aikaseks! :)

  VastaaPoista
 2. Nättejä risusydämiä! =D Jos vaikka viikonloppuna yrittäis moisia kokeilla väsätä. Kiitos vinkistä...

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihania sydänkoristeita! Tuollaisen ottaisin mielelläni koristamaan meidän kotia :)

  VastaaPoista
 4. aivan mielettömän ihania, varsinkin tuo valkoinen keskellä! Voi, oot kyllä taitava! Hyviä myyjäisiä teille!

  VastaaPoista
 5. Oi miten kauniita oot teheny :) Askartelu onki kivvaa ja rentouttavvaa puuhaa näin aikuisiälläki :D Mie askarrellu joskus ala-asteella viimeksi eli vuonna pottusota ja nyt alakanu tykkään uuestaan :)

  Mukavia askarteluhetkiä sinnekki :)

  VastaaPoista
 6. Tuo toinen valkoinen risusydän on kovasti mieleeni. =) Täytyisi repiä itsellekkin se oma aika tälläiseen puuhasteluun.

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniita sydämiä olet saanut aikaiseksi. Varsinkin tuo toinen eli valkoinen on myös minun mieleeni. Toistan itseäni: kyllä sä olet taitava!

  VastaaPoista
 8. Voi että, ompa todella ihania sydämiä!!!

  VastaaPoista
 9. Jannika: Se on kyllä kiva, se sopii myös pöytäkoristeeksi :)

  Pia: No ehdottomasti kokeilemaan :)

  Janet: Heh :)

  Kotomon taina: En mää kyllä taitava oo, harjoittelen vasta :)

  Satu: Otahan sieki värmeet esille ja ala askartelleen :) Tiiäkkö, ainako sulle kirjoittaa niin tullee melkeinpä väkisinki kirjotettua hoon päältä, mutta aina on pakko oikolukea nämä vastaukset ja korjaan ne virheet :D

  Janina: Aikaa vievähän nämä on, mutta kivaa :D

  Sari: En ole kuin harjoittelija :D

  Marru: Kiitos ihanasta kommentista

  VastaaPoista
 10. Ihania askarteluja taas! Etenkin tuo valkoinen risusydän on aivan ihana! Minä olen aina ollut kova askartelemaan, mutta nyt on muutamana viime vuonna (miksiköhän?;)) jäänyt se vähemmälle, mutta nyt on herännyt siihen into taas uudelleen:)

  VastaaPoista
 11. Ihania sydämiä, minä tykkään niin tuosta risusta. Minulla olisikin varastossa kasa noita, pitäiskin tehdä jotain kivaa. Ihana tuo kynttiläasetelma myös. :) Kaunista, kaunista <3

  VastaaPoista
 12. Kirjota vaan h-päälle :) sitä on mukava lukia :) tullee kotosa olo vaikka itte en ossaakkaan kirjottaa/puhua h-päälle muutako silloin ko oon ollu mummolassa pitemmän aikaa tai mummo ollu meillä :D Sillon mulle ruukaa puhheeseen vähän tarttua :)

  Juu, pientä askartelua oon jo harjottanu :)

  VastaaPoista
 13. Hei :) Eksyin blogiisi ja täytyi tulla kommentoimaan että ihana blogi, hienoja kuvia ja kaunis koti sinulla! Millainen kamera sinulla on käytössä? Mukavaa joulunodotusta :)

  VastaaPoista
 14. Heidi: Askartelu on kyllä kivaa puuhaa :)

  Villa Brickyard : Tuo risu on mun lemppari :D

  Satu: Pitää kokkeilla joku kerta kirjottaa :)

  Ensoleille: kiitos mukavasta kommentista. Kuvat ikuistaa Canonin järkkäri erilaisilla putkilla varusteltuna.

  VastaaPoista
 15. Mie en oo tainnu kertoakkaan..tuli mieleen ko mietittiin että josko me tilattais meän nuorimmille kummilapsille kirje Joulupukilta :) ja ko sie ainaki tiät missä on Joulupukin Paja Rovaniemellä, että mie oon ollu Napapiirillä Joulupukin apulainen, Tonttu siis, siellä Joulupukin Pajalla :D :D :D Vastailtiin lasten puhelinsoittoihin ja luettiin lasten kirjeitä ympäri maailmaa, autettiin Joulupukkia lähettään sitte jokkaiselle lapselle takasin Joulupukilta kirje ja autettiin Joulupukkia vaikka missä :D Ko eihän Joulupukki ehi kaikkia itte tekkeen, siksi tarvitaan Tonttuja :D Voi että on mukavat muistot siittäki ajasta :)

  VastaaPoista
 16. Satu: No tottakai mie joulupukin pajan tiiän :) Vitsit siellä on varmasti ollu mukavaa olla töissä. Kuunnella niitä lapsia jotka tohkeissaan soittaa, ihanaa :D

  VastaaPoista
 17. Sinulla on kyllä uskomattoman kaunis blogi, jäin heti lukiaksikin! Kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.