Sisällön tarjoaa Blogger.
Hyvää alkanutta uutta vuotta!

Joulu on kerätty ja ylimääräinen tavaranpaljous karsittu. Kohti kevättä mennään ja valoisampaa aikaa. Kiva kun päivälläkin on jo valoisaa niin, että se valo tunkeutuu sisällekin asti. Mä oon jouluun asti talvi ihminen, sen jälkeen vois mun mielestä tulla jo kesä ja lumet sulaa kokonaan pois. Sisustusrintamalla on aika paljonkin uudistuksia, ollaan hankittu puuttuvia huonekaluja, valaisimia ja muita sellaisia juttuja joita ostoslistalla on ollut kun tähän kotiimme muutettiin. Vielä jotain on ostamattakin kun ei vaan löydy mieleistä, mutta jospa ne ajan kanssa eteen kävelisivät siis ne puuttuvat asiat. 


Kuviakin olen ottanut, mutta valitettavasti niitä ei tänne blogiin asti ole päätynyt, pääosin johtuu saamattomuudesta ja ajanpuutteesta ja yhdestä sellaisesta inhottavasta seikasta, muutamia nimittäin näyttää suunnattomasti ärsyttävän se asia, että kotoamme löytyy oman yritykseni tuotteita. Ja ärsytystä näyttää nostattavan entisestään se, että laitan kuvia blogiini jossa näitä tuotteita näkyy. Siiiis Whaaat?!? :D Mitä mää sitten kuvailisin tänne kuitenkin sisustukseen painottuvaan blogiini jonka näyttämö on kotimme jos en omia kotikuviamme tänne saisi julkaista? Luontokuvia kenties? :D  No joo leikki leikkinä, mutta valitettavasti mä nyt itsekin satun pitämään joistain liikkeeni valikoimissa olevista tuotteista ja ihan varmastikin niitä tulee myös jatkossa löytymään kotoamme. Jos ei tykkää niin ylälaidasta vaan painamaan nappia ´seuraava´. 

Mielenkiinto siis mennyt. Vaikka kyseessä on oma blogini, jonka julkaistuista kuvista ja teksteistä päätän minä, mutta jos ahdistusta aiheuttaa tosiaan nämä esineet kotonamme joista osa on yritykseni tuotteita joita olen kuvaillut inspiraatiokuvina muille ja jakanut mahdollisia ideoita niin, ei hyvää päivää. Mikähän siinä on, että oman yrityksen tuotteita ei saisi kuvata, mutta mielin määrin saisi kertoilla muiden myynnissä olevista tuotteista. Ei vaan jaksa ymmärtää. Siksipä SisustusUnelmia lähtee blogitauolle, annetaan pölyn laskeutua :D 

Tää maailma olisi vaan niin paljon parempi jos kaikki ihmiset kantaisivat sydäntä, joka ei koskaan vihaisi. Kantaisi hymyä, joka ei koskaan himmenisi. Kantaisi kosketusta joka ei koskaan satuttaisi.


Voikaa hyvin ja ihanaa kevään odottelua!

40 kommenttia

 1. Kaikkia ihmisiä ei vaan yksinkertaisesti voi miellyttää, mutta minua ainakin ilahduttavat sinun kotisi kuvat, joissa esiintyvät myös omasta liikkeestäsi hankitut tavarat. Näiden kuvien ja kirjoitusten vuoksihan sinun blogiasi seuraan. Häntä pystyyn vain! :) Ja iloa elämään.

  VastaaPoista
 2. Älä jää tauolle.Silloinhan tuntuu siltä,että annat periksi näillle typerille kirjoituksille,jotka varmasti yleensä kirjoittaa joku kateellinen anonyymi.Tietenkin kotonanne on oman liikkeen tuotteita tai jos ei olisi niin tuntuisi siltä,että myyt vain tuotteita mistä et tykkää.Jätä siis kirjoitukset omaan arvoon ja jatka blogiasi.Kenenkäänhän ei ole pakko lukea,mutta meitä on varmasti paljon jotka haluamme lukea.Hyvää Uutta Vuotta.Lämmöllä Taina

  VastaaPoista
 3. Voi harmillista,kotinne näyttää kauniilta ja olisi kiva jatkossakin seurata blogiasi.Toivottavasti jatkat blogiasi etkä välitä joidenkin höpinöistä! Ihanaa kevään odottelua sinne! :)

  VastaaPoista
 4. Ei kannata välittää ihmisten sanomista, kyllä maailmaan ns. ääntä mahtuu...
  Jokainen saa kuvata ihan mitä haluaa, ja on itsestään selvää, että oman liikkeen tuotteita on myös omassa kodissa.
  Minä en korvaani lotkauttaisi mokomille kitinöille, on vissiin koira ja hevos ympyröissä tottunut aika kovaan ja aihettomaan kritikkiin.
  Onnellista vuotta 2012!!!

  VastaaPoista
 5. No voi hyvää päivää sentään!! Miten jotkut voikin olla noin kateellisia? Minä olen joskus sinulle kommentoinutkin, että erityisesti odotan postauksia, joissa noita puodin tavaroita näkyy teidän kotona, sillä sellaisessa luonnollisessa ympäristössä niistä saa paljon paremman kuvan kuin esimeriksi kuvasta kaupan pöydältä. Ja sitä paitsi, sinä voisit vaikkapa ihan pelkästään tässä blogissa mainostaa tavaroita, merkkaisit kuvaan tavaran alle vielä hinnan JA sekin olisi ihan oikein! Mitä se keneltäkään on pois, jos kerrot, mistä tavarat on saatavissa, niinhän sitä tehdään koko ajan! ARGH, kun pistää vihaksi!! Jatka vaan samaan malliin, Johanna<3

  VastaaPoista
 6. Voi ei, paha mieli tuli sun puolesta! Mistä näitä inhottavia ihmisiä oikein löytyy?
  Koitahan jaksaa ja palaa blogin pariin uudella innolla ikävistä ihmisistä välittämättä. :)

  VastaaPoista
 7. Maailma on täynnä kateellisia ihmisiä.. valitettavasti :(

  Paljon olen ideoita sinulta saanut ja toivon jatkossakin niitä saavani. Ja niin ihania tuotteita on myynnissä, että tottahan niitä on itsellekin saatava!

  Toivottavasti palaat pian! Ihanaa kevään odotusta sinullekin!

  VastaaPoista
 8. Voi, älä välitä, tyhmiä ihmisiä riittää. Minusta on kiva katsella kotikuviasi, teillä on niin ihana koti ja paljon ihania tavaroita. Mua ei ainakaan haittaa yhtään, että samat tavarat mahdollisesti löytyy myös liikkeestäsi! Joten palaathan pian takaisin!

  VastaaPoista
 9. Hei Johanna,

  totta ihmeessä sinulla on blogissasi omia tuotteitasi.

  Älä ihmeessä anna tuollaisten kommentoijien vaikuttaa sinuun.

  Kyllä sitä ihmettelee monesti miksi ihmiset ovatkaan niin ilkeitä toisilleen...

  Niinkuin eräässä laulussakin sanotaan "olla ihminen ihmiselle" olisi hyvä kaikkien noudattaa.

  Oikein mukavaa alkanutta vuotta Sinulle <3

  VastaaPoista
 10. Moi,
  Älä jää tauolle -- tottakai sinun kodistasi pitää löytyä oman firman tuotteita, jos et itse niihin uskoisi/tai pitäisi, niiin kuka sitten? Tuli ihan pahamieli puolestasi!! Olen itse myös alalla ja omasta kodistani löytyy aina oman kaupan tuotteita -- ja löytyy jatkossakin;)!
  Tsemppiä! T, Tilda

  VastaaPoista
 11. Tiedän miltä susta tuntuu! Tosi inhottavaa. Ja loukkaahan tuollainen, mua ainakin loukkasi. Otat blogiin vähän etäisyyttä ja tajuat että noi tyypit on just niitä kateellisia tai muutenvaan tunnevammaisia :)
  En käsitä!!!

  Ihanaa kevään odottelua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 12. Sehän on vain kiva kun esineet näkyy paikoillaan. Usein löytää kauniinesineen mutta ei osaa sen ympäristöä laittaa kauniiksi. Ilkeät kommentit ovat varmasti vain kateellisten ihmisten panettelua. Monesta blogista on saanut lukea kuinka kirjoittajat pahoittavat mielensä. Valittajien tulisi muistaa ettei blogeja ole pakko lukea.

  Toivoisin ettet pidä näiden ilkeiden ihmisten takia taukoa, rakastan blogiasi. Mutta jos kirjoittaminen tympii niin odotellaan takaisin tuloasi. Oma blogitaukoni on kestänyt vuoden ja taitaa jatkuva edelleen...

  VastaaPoista
 13. Hmmm, mtähän sinulle sanoisin...ainakin sen, että älä välitä. Minä olen saamut tasan yhden negatiivisen kommentin, enkä antanut sen vaikuttaa kuin hetken. Tosin harmitti kovasti se yksi hetki. Mutta ei enää...

  Tämä taitaa vain kuulua ihmisluonteeseen, siis pahansuovat ajatukset, mutta vastataan me vain omista sanoistamme ja ajatuksistamme. Hyvää mieltä sinulle!

  VastaaPoista
 14. Hei!! Täälä yksi vakilukijoistasi ja nyt on PAKKO kommentoida!!
  Nää jotka rutisee siitä, että sulla on oman firman tuotteita kotona, niin he luultavasti olettavat että olet ne napannut kuormasta eikä sun tarvi maksaa niistä mitään :D Oikeesti miettisin asian olevan noin. Sehän se kateellisuutta nostattaa kun luullaan että voi ottaa " firman piikkiin " ;D Nyt vois sitten ottaa nää kateelliset sen silmän siihen kauniiseen käteen ja miettiä että mitenkäs se asia oikeesti menikään, hups :D

  -kirsi-

  VastaaPoista
 15. Maailma on täynnä ihmisiä jotka saavat ihme kiksejä parjaamalla ja kadehtimalla toisia.
  Leuka pystyyn, ja iloisin mielin kohti uusia tuulia!

  VastaaPoista
 16. No voi helkkari sentään! Oikeesti, mistä noita kateellisia ihmisiä riittää?

  Jos olet liikkeeseesi saanut hommattua niin ihania tavaroita, että kotiisikin ne kelpuutat, niin upeeta! Sähän teet hyvää työtä!

  Minäkin toivoisin, ettet jää tauolle. Tämä sun blogi on eka minkä löysin kun törmäsin "blogilandiaan" ja jäin koukkuun samantien <3 Ihailen niin teidän kotia ja on ihanaa kun jaat niitä kauniita kuvia. Ne on niin upeita. Olen joitakin ideoitakin saanut. Sisustuksesi on niin mun makuun.

  Anyway,
  Toivotan sulle oikein hyvää alkanutta vuotta! Jätetään nuo kateelliset omaan arvoonsa.

  VastaaPoista
 17. Oh no, olen niin harmissani puolestasi Johanna. Ilman muuta putiikkisi tuotteita saa näkyä kotonasi! Kateus se kait vie ne kalatkin vedestä...

  Vähän tulee samanmoiset fiilikset nyt itselleni mieleen kuin jokin aika sitten, jolloin päätin poistua sieltäkin fb:sta...vaikka ihan eri aihehan tässä nyt on, mutta silti - ne muutamat todella ala-arvoiset ja aiheettomat negat kommentit tietyltä taholta vaan oli mulle liikaa. Surullista että aikuisilta (?) ihmisiltä on netiketti joskus niin pahasti hukassa.

  Ihanaa kevään odotusta sinulle kaikesta huolimatta.
  Olet ajatuksissani ♥

  VastaaPoista
 18. Voi ei! :/ Totta kai sinun liikkeen tuotteita on sulla kotona, niinku joku sanoki, ois aika outoa jos ois liike eikä omasta kotoa löytyis yhtään niitä tuotteita, ois ne sitte vaatteita, ruokaa, sisustusjuttuja jne. Kuten esim. Vepsäläisen liikkeen omistajan kotona on joitaki Vepsäläisen myymiä tuotteita, Pentikin omistajalla ja Pentikin omistajan tyttären kotona on Pentikin tuotteita kotonaan ja paljon onki :) Eero Aarniolla on omia suunniteltuja tuotteita kotonaan, Harri Koskisella on omia suunniteltuja tuotteita käytössä, AmandaB omistajalla on oman liikkeen tuotteita kotona, Ikean perustajalla on Ikean tuotteita kotona jne jne..ihime tyyppejä jokka vinkuu tuommosesta..elä välitä niistä, vaikka heleppohan mulla tietekki täältä ruuvuntakkaa sanoa nuin <3

  Voimia, ja elä kauaa oo pois täältä <3 ja pistä vaan niitä kuvia mitä et oo vielä laittanu tänne meän iloksi :)

  VastaaPoista
 19. Ei taukoja vaan enemmän postauksia ja kuvia. Lisäksi minä olisin vain tyytyväinen jos saisin palautetta, sehän on se mikä toimintaa kehittää ja aiheuttaa keskustelua.

  VastaaPoista
 20. Voi daa noita saamiasi kommetteja! Siis niitä tuotteista valittajien! Naurettavia! :D

  Koitahan päästä ärsytksestäsi ja jaksat nauraa niille! :)

  VastaaPoista
 21. Arvaa mitä...et saa jäädä tauolle! Mieki käyn täällä ainaki kerran päivässä, vaikka muualla en käviskään.
  No ainakin toivon, että et välitä moisista kateellisten purkauksista.

  On ihanaa ja virkistävää katsella kauniita kujviasi ja lukea tekstejäsi, joista huokuu innostuksesi ja ilosi.

  Hyvää kevättä sinulle ja toivottavasti jaksat unohtaa nuo ikävät kommentit ja jatkaa meidän enemmistön ilona blogisi kirjoittamista!

  VastaaPoista
 22. Ei kannata välittää noista kateellisista kitisijöistä!!! Kyllä mä uskon, että meitä on enemmän täällä, jotka nimenomaan haluaa nähä sun myymiäsi kauniita esineitä luonnollisessa ympäristössä ja ehkä jopa saaha niistä vinkkejä omaan sisustamiseen! Sähän saat tehä ja laittaa omaan blogiisi, mitä haluat ja suurin osa kuitenkin tästä tykkää, eihän sulla muuten olis niin paljo lukijoita. Jatka vaan entiseen malliin!!!

  VastaaPoista
 23. Kiitos kommenteistanne. Totta on varmasti se, että suurin osa kuitenkin pitää blogistani sellaisena kuin se on. Mutta ei käy kieltäminen itselläni, etteikö tällainen kritisointi hieman saisi hermoja kiristymään. Mä en nimittäin varmaan koskaan tule ymmärtämään sitä asiaa, miksi hemmetissä ihminen on kateellinen. Mitä sillä saavuttaa ja mitä siitä saa. Mielestäni ei mitään. Se, että olen sisustusalan yrittäjä ja yritykseni omistaa omasta mielestäni ihania tuotteita joihin omistajana tietysti vaikutan niin ei tarkoita sitä, että voisin sieltä kaikkia tuotteita itselleni haalia. Tai toki voin, mutta yhtälailla olen niistä maksuvelvollinen kuin asiakkaatkin. Se, että jos kateutta aiheuttaa se, että toimin sisustusalan yrittäjänä niin mikäpä estäisi juuri sinua perustamasta omaa firmaa. Siitä vaan ideoita kehittelemään ja yritystä perustamaan. Antoisaa se on, mutta myös hiton raskasta, varsinkin kun tätä hommaa pyörittää sivutoimisena.

  Oikein ihanaa loppiaista <3

  VastaaPoista
 24. No voi hyvää päivää...pitää toistaa muita. On se kumma, ettei kotoaan otettuja kuvia saisi esitellä ja tietysti niissä on tuotteita joista itse pitää. Yleensä jos on jokin yritys niin itse yrityksestä pitää ja se tulee elämässä esille, on se sitten sisustusliike tai mikä tahansa. Suosittelen vain jatkamaan ja antamaan piut paut tuollaisille tyhmyyksille.

  Hieno blogi sinulla ja kaunis koti. Harmi jos en voi täältä lueskella työpäivien piristykseksi postailujasi.

  Oikein hyvää Uutta Vuotta!

  Asta

  VastaaPoista
 25. Voi hyvä tavaton! Sehän on vain ihanaa, että tuotteita näkyy "oikeassa" ympäristössä, eikä pelkästään netissä tai liikkeessä. Niistä voi saada ideoita, joita ei itselle ole mieleen juolahtanutkaan. Älä pidä ainakaan kovin pitkää taukoa, minäkin nimittäin vierailen blogissasi lähes päivittäin!
  "Piut paut" vain ihmisille, joilla ei ole joko muuta hommaa kuin parjata muiden tekemisiä taikka ovat vain muuten vain kateellisia! Itsekin haluaisin samanlaisen Askon peilin kuin teillä, vaan en ole vielä löytänyt rahoja sen hankkimiseen. En silti ole teille kateellinen, ainoastaan iloinen, että sellainen ihanuus koristaa jonkun toisen seinää :)

  Ihanaa keväänodotusta!

  Minttu

  VastaaPoista
 26. Voi miten ihana blogi ja kaunis koti sinulla! Täytyy mennä lueskelemaan lisää.

  Kurjaa tuollaiset palautteet.. saahan sitä omassa blogissa näyttää mitä itse tahtoo ja jos ei miellytä jotakuta niin ei tarvitse lukea! Mutta ainahan näitä ilonpilaajia löytyy.. toivottavasti palaat pian tauolta :)

  VastaaPoista
 27. Voihan rähmä! Että löytyy sitten kateellisia tapauksia! Enemmälti olisin ihmeissäni, jos sisustusalan yrittäjän kotoa ei löytyisi lainkaan hänen oman yrityksensä tuotteita, tuntuisi todella hassulta!

  Minä myös kuulun siihen joukkoon, jotka pyytävät ettet jäisi tauolle. Tämä kun on niitä blogeja, joita seuraan säännöllisesti juuri ihanien kotikuviesi takia. Mukavaa keväänodotusta Sinulle myös, näistä tylsistä huolimatta!

  VastaaPoista
 28. Voimia sinulle Johanna yrittäjyyteen, leipätyöhön ja kaikkeen muuhunkin tänä vuonna. Älä välitä muiden puheista. Ajattele sitä, mikä on hyvää :)

  Minä ainakin aina ajattelen sinua lämmöllä, olet tosi rohkea - sinä tartuit siihen unelmaasi ja päätit toteuttaa sen :) Jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
 29. Voi, teillä on aivan mahtavan upea koti <3 Älä välitä tuollaisesta, tottakai teidän kotoa saa näitä tuotteita löytyä!!

  VastaaPoista
 30. Ihmiset osaa olla niin typeriä. Älä välitä! Minäkin olen saanut täältä upeita ideoita ja olen ihan rakastunut nettipuotiinne! Ja muista "sääli on sairaus, mutta kateus pitää ansaita"

  Tsemmpiä äläkä missään nimessä jää tauolle!

  VastaaPoista
 31. Kiitos ihanista kommenteista. Tottahan se on, että toisten negatiiviset kommentit eivät saisi vaikuttaa minuun ja hyvin vähän ne yleensäkin vaikuttaa. Mutta kommentit joissa kumpuaa ja huokuu se kateuden määrä, saa minut tosi pahalle tuulelle. Mä en nimittäin ymmärrä mitä ne jotkut kadehtii. Kovvaa työtä se yrittäjyys vaatii ja vielä päivätyön ohella. mikkään ei kyllä tuu sormia napsauttamalla. Ja väsymys se iskee ennen pitkää jopa tällasella super energisellä ihmisillä :D

  VastaaPoista
 32. Tsemppiä Johanna, sitä on vaan opetettava itseensä, laskemaan ilkeilyt toisesta korvasta sisään ja toisesta samantien ulos.

  Kateelliset ihmiset on niin pieni sieluisia että pitää elää muidenkin elämää ja parhaansa mukaan hämmentää sitä.

  Mukavaa kevään odotusta ja sisustuksen iloa joita toivonmukaan mekin saamme jatkossakin ihailla! =D

  VastaaPoista
 33. Johanna, teillä on niin ihanaa ja mitä väärää siinä on, jos on omia tuotteita sisustuksessa? Kateellisia ihmisiä on kyllä tässä maassa aivan liikaa :( Piti oikein tulla katsomaan tänne blogiin mitä sulle kuuluu, kun FB:n suunnallakin on ollut vähän rauhallisempaa :) Tsemiä ja jaksuja <3

  VastaaPoista
 34. Olisi kumma, jos eivät ilkeät kommentit vaikuttaisi. Melko kovaluonteinen pitää olla, jos inhottavat sanat eivät tuntuisi yhtään missään. Se mitä onneksi voi tehdä, on jättää ne omaan arvoonsa.

  Voitkin seuraavaksi taputtaa itseäsi olkapäälle: olet onnistunut yrityksesi ja blogisi saralla niin hyvin, että se saa osan ihmisistä jopa kateellisiksi. Suurin osa kuitenkin seuraa juttujasi haaveillen ja unelmoiden tulevasta, ilman katkeruuden häivääkään.

  Ilman tätä faktoria tuskin olisi tätä isoa porukkaa meitä muita seurailijoita. Joten huithait ja eteenpäin, sanoi mummo lumihangessa!

  <3
  Kaisa

  VastaaPoista
 35. Janika: kiitos tsempeistä <3

  Maria: no niinhän sitä itsekin ajattelee, että mitä väärää? Yrityksen pyörittäminen on ny vaan tätä meidän arkea. Ei varmaan kukaan napisis jos olisin ostanut rekka-auton ja sitä ajelisin. Mutta tuntuu, että jotkut ovat kateellisia juurikin siitä että toimii sisustusalan yrittäjänä. Mun mielestä se ei anna kyllä sen enempää syytä kadehtia kuin toi rekkakuskin nupin pyörittäminenkään :) Tosin ei mulla tuota rekkaa siis oikeesti oo :D

  Kaisa: Sä osaat kirjoittaa, kiitos mahdottomasti kommentistasi. Oon kokoajan yrittänyt päästä osallistumaan sinun arvontaan, mutta en saa avattua sitä kommentointi lootaa :/

  VastaaPoista
 36. Olen vasta löytänyt blogisi ja kuvasi ihastuttavat aina ja uudelleen! :)

  Kätesi jälki viehättää ja nyt omaa kotia rakentaessamme alkaa sisustus (kohta) olla ajankohtainen, siksi seuraava kysymys: Mikä väri (koodi) tuo ruskeaan(?) taittava harmaa seinillä on? Hirmu rauhallinen tunnelma!
  Ei viitsisi tällä kertaa kolmeen kertaan maalata. Mutta kun niistä pikkulipuista ja lapuista ei ota tolkkua, värit on seinällä jotain ihan muuta!

  Kiitos blogista, palaan tänne jatkossakin ihastelemaan kaunista kotiasi!!

  VastaaPoista
 37. No voi hitsin hitsi, mikäköhän sitä vaivaa. Auttaako selaimen vaihtaminen? Voin lisätä sut listoille, montako arpaa? :D

  VastaaPoista
 38. Ai niin, ja heitin sua haasteella tämän päiväisen postaukseni lopussa. :)

  VastaaPoista
 39. Terhi: Seinissä on tapetti ja tiedot löytyy tuolta: http://sisustusunelmia-johanna.blogspot.com/search/label/seinien%20v%C3%A4ri

  Tsemppiä rakennuspuuhiin :)

  Kaisa: en mä osaa näitä tietokonejuttuja :) Yritin vastakin mennä blogiisi kommentoimaan niin ei onnistunut. Osallistuisin mieluusti kahdella arvalla ja sellainen nopeasti imeytyvän käsi- ja vartalovoiteen mieluiten voittaisin :)

  Kiitos haasteesta, pitää mennä kurkkimaan

  VastaaPoista
 40. Kaisa: Ei tarvitse olla kovaluonteinen ollakseen välittämättä inhottavista kommenteista.

  Se on ainakin meillä opeteltu "elämänasenne" ettemme anna sellaisten puheiden enää vaikuttaa!

  (sairaan lapsen kanssa joskus satutti syvästi kunnes mies sanoi että meidän on opeteltava uudenlainen asenne noihin)

  Emme ota itseemme koska se on heidän mielipiteensä joten puhukoot mitä haluavat ja sitä puhetta on kyllä riittänyt.

  Näistä blogeista saa niin hienoja, upeita ja jopa nerokkaita ideoita! =D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.