Sisällön tarjoaa Blogger.

Probleema

Tällä hetkellä meillä on probleema.
Keittiön ja olohuoneen korkeat isot seinät kaipaavat jotain koska ovat niin kolkon oloisia tyhjinä. Tauluja en mielellään seinille laittaisi joten jonkinsortin huonekaluja pitäisi hankkia. Olohuoneessa tosin kokeilimme jo lipastoa, mutta se jotenkin tukki koko tilan, joten sen suhteen luovuin. Ehkä olohuoneeseen jokin pieni sivupöytä??


Tämä ruokapöydän takana oleva seinä on jotenkin niin tyhjä. Korkea tila ja paljon tyhjää seinäpintaa. Tällä hetkellä siinä on ollut tällainen pieni sivupöytä, mutta omaa silmää tämäkään ei oikein enää miellytä. Tiiätte varmaan tunteen kun alkaa kyllästyttämään?


Olen miettinyt, että jos laittaisi vitriinin joka toisi tilaan jotain särmää. Haluaisin tyyliltään ehkä tuon kuvan mukaista, toisaalta modernimpikin olisi kiva. On tää vaan niin vaikeaa.

Mutta tuonne vitriiniin saisi kivasti kyllä ihanat greengaten kupposet ja kipot esille. Hintakaan ei olisi ollenkaan paha, joten sekin helpottaisi ostopäätöstä.



Edit: Vai sopisko paremmin tällainen hieman selkeämmän tyylin vitriini?
Tällaista meillä täällä tänään lauantaina, suunnittelua, kotoilua ja haaveilua.

40 kommenttia

 1. Vitriini on varmasti just sitä mitä tuo seinä tarvitsee, mutta olisiko joku modernimpi parempi sittenkin. Toisaalta minä olen sisustajana ihan mahdoton, jotennäillä neuvoilla menee helposti ihan metsään : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas se, mutta kun ne modernit jättää ainakin minut niin kylmäksi ja toisaalta meidän koti ny ei mikään moderni pläjäys oo vaan tyylien sekamelska, maalaisromanttista ja selkeämpää tyyliä :)

   Poista
  2. Alempi vaihtoehto on ehdottomasti enempi minun mieleen.
   Nyt taitaa vaihteeksi olla modernimpi kausi meneillään.

   Poista
  3. Se voi olla, että määki kyllästyisin tuohon romanttisempaan :)

   Poista
 2. Moikka!

  Mää laittasin heti vitriinin, jos joku pitäisi valita:) Ja voisin uskoa, että teidän kotiin tuollainen maalaisromanttis/vanhatyylinen just sopisikin:) Teillä on hiukka erilainen ratkaisu tuossa pohjassa vrt. meillä,meille ei mahdu keittiöön vitriiniä mutta jos mahtus,voisin heti laittaa:) Minusta se toimisi teillä kivasti tuossa,tämä vain minun mielipiteeni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vaan emmin, että onko tuo ylempi liian romanttinen. Lisäsin nyt vähän selkeämmän tyylisen vitriinin niin olisko se parempi?

   Poista
  2. Toisaalta jos ajattelet laittaa vitriiniin esim. niitä greengate astioita niin ne tasapainottaisivat tuon modernimman tilaa kun itsessään astiat ovat enemmän romanttisia kun moderneja, joten sen puolesta minun valintani olisi tuo modernimpi versio. Sitä tässä mietin, että onko tuo taso hankala kun ei siihen oikein voi tai siis toki voi laittaa kynttilänjalkaa tai maljakkoa tms. mutta aina pitää sitten siirtää kun kaapista jotain ottaa. Tuskinpa se kuitenkaan hankalaa olisi :))

   Poista
  3. Samaa minäki pohdin, että tuo selkeämpi tyyli tasapainoittas ku tulis kuitenki niitä gg:n astioita. Ja tuon selkeämmän vitriin ottaisin kolmella lasiovella, oisko paha? Ja tietty valkoisella tasolla. Voi kai tuohon tasolle jotaki laittaa :) kyllä kai sitä sen verran jaksaa siirtää :D

   Poista
 3. Heipähei!

  Ehdottomasti suoralinjainen olisi tyylikkäämpi teidän kauniiseen kotiinne. Tuo ensimmäinen vaihtoehto on aivan liian kiemurainen. Siis minun mielestäni. Itse valitsisin jonkin modernin ja noista kahdesta alimmainen on ehdottomasti parempi. Iskultakin löytyy monta ihanaa vitriiniä.

  Vitriinit on kyllä ihania. Ne (niin halutessasi) kätkee sisäänsä paljon tavaraa ja/tai niihin saa ihanasti kauniit astiat esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, pikku hiljaa alkaa oma käsityksenikin vahvistumaan. Kyllä te lukijat ootte tärkeitä näissä valinta juttuissa. <3

   Poista
 4. Hei!
  Voihan vitriini :)Kyllä mä näkisin siinä tuon suoralinjaisemman vitriinin. Sopis mun mielestä hyvin teidän muiden huonekalujen joukkoon :) Ja vitriinit on niin ihania! Arvaa, onko meille suunniteltu ja pähkäilty kyseistä kapistusta myös? ;) Mutta, koska tilaa on rajoitetusti, se on jääny.t. itse tosin suunnittelin matalaa vitriinilipastoa/- senkkiä meille.. :) Toivottavasti löydät mieluisan vitriinin, niitä on aivan ihania joka paikassa nykyään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas se liikaa ihania vaihtoehtoja ja sitten vielä kun ei tiedä oikein mitä haluaa... vaikeeta :)

   Poista
 5. Mä ihastuin tohon ylempään, romanttisempaan vitriiniin :) Mutta teidän kodissa on enemmän tommonen selkeempi linja että kyllä munkin mielestä teille saattais sopia paremmin se vähän modernimpi. Mistäs putiikista muuten tuo ylempi vitriini on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kerroit oman mielipiteesi. Alempi olis kyllä sellainen, että siihen ei välttämättä kyllästyis niin nopeasti. Ylempää vitriiniä saa minun omasta putiikista.

   Poista
 6. Ihan selvästi tuo seinä huutaa vitriiniä! ;)

  Teille (ja meille :)) valitsisisin tuon alemman. Ei se ole minusta mitenkään moderni, mutta tuo ylempi on kyllä liian kruusattu.

  Meillä on varmaan lähes samanlainen talon pohja kuin teillä. Mutta meillä on tuossa "tyhjällä seinälläkin" kaappeja. Monesti olen haaveillut että olispa tyhjä niin laittaisin siihen yläkaapit + sohvan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä taas oon haaveillut, että ku oisin ottanut jo alunalkaen tohon seinälle jotain kaappia tai vastaavaa :)

   Poista
 7. No ihan ehdottomasti hankit tuollaisen vitriinikaapin, kun se tuohon mahtuu:) Minäkin haluaisin noin suuren vitriinin, mutta meille ei sellaista mahdu. Ja voit jo arvata mielipiteeni, kumman minä romantiikan ystävä valitsisin;)

  VastaaPoista
 8. Miten olis joku kiva seinätarra? Nehän voi poistaa kun kyllästyttää eikä jää jälkiä seinään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä sitä tarraaki mietein, mutta sen pitäis olla niin iso.

   Poista
 9. Mun silmääni miellyttää enemmän tuo alempi vitriini se ei ole niin yltiöromanttinen kuin ylempi. Ja mitä olen kuvia kodistasi nähnyt niin jotenkin tuo alempi menis siihenkin linjaan paremmin :) Siis mun mielipide toki vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se varmasti on, että ylempi on liian romanttinen, mutta toisaalta se ei ois niin massiivinen.

   Poista
 10. Ihana toi viimisen kuvan vitriini! :)

  VastaaPoista
 11. Minusta tuo eka on ehkä liian koristeellinen eli voisit kyllästyä siihen pian. Toinen vaihtoehto on jo parempi.

  Itse hieman samoissa ongelmissa muutama vuosi sitten valitsin vitriinin, joka on selkeä, mutta jossa hieman ylöspäin, sivuille levenevää koristelistaa vitriinin yläosassa, joten ei ole liian moderni ja laatikkomainen eikä liian kruusattu, hyvin ajaton. Lasia myös sekä edessä että sivuilla ja peili takaseinässä, joten on keveän näköinen, vaikka säilöökin siäänsä valtavan määrän kevyempää lasitavaraa. On uskomattoman hyvä myös kun saa ihan pölyttömään ja oikeasti tiiviseen kaappiin hyvin hienot lasiesineet niin ei tarvitse kerran vuodessa pestä suurta määrää lasitavaraa ja myös lukko ovessa estää pikkukätösiä pääsemästä "aarteisiin" käsiksi.

  Oletko miettinyt jonkinlaista uudemman tyylistä seinävaatetta tai ryijyä? En nyt siis tarkoita mitään poppanakankaisia tai vanhan tyylisiä pölynkerääjiä.

  Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ehkä tuo eka on liian koristeellinen ja sellainen, että kyllästyis. Joo, mä en oo seinävaatteiden ystävä. On ne varmasti hienoja, mutta ei mun tyyliä yhtään :) Tai sitten mun mielessä pyörii vaan ne mitä meidänkin mummolassa on seinävaatteina ollut :D

   Poista
 12. Heh, meillä on taas enemmän tuo pikkupöytä vaihe meneillään, vaikka kauniita senkkejä ja vitriinejäkin rakastan. =) Silmälle tuo romanttinen versio kyllä näyttää kauniille, mutta tuossa toisessa taas pistää vain tuo puunväri yhdessä kohtaa silmään, joten ilman sitä varmasti tykkäisin siitäkin. Vaihtelu virkistää kuitenkin aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkupöydät on kyllä ihan huisin huippuja, tiiä nyt sitten mihin määki päädyn ton vitriinin kanssa :D

   Poista
 13. Ihan ehottomasti vitriini tuohon! :D Siihen saa kivasti astioita, lehtiä tms laitettua :) Säilytystillaa ku ei koskaan voi (vai voiko) olla liikaa :)
  Valitte se kummasta sie tykkäät enemmän ja joka palvelee teän kodissa paremmin ko teän kottiin se tullee :) Vaikka tiän ko jos on kaks kivvaa mistä valita, päätös on vaikia :) Tsemppiä päätökseen :) ja voihan tuohon ylempään esim. vaihtaa suoralinjasemmat muttei liian modernit vetimet, erilaiset vetimet, seki muuttaa jo ilmettä jos tuntuu että on liian romanttinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on paaaljon säilytystilaa niin tulee kerättyä turhaa rompetta :)

   Poista
  2. No se vain :) Niihän siinä käy :)

   Poista
 14. Mä ihastuin tuohon sivupöytään! Ihana <3 Alempaa vitriiniä minäkin teille komppaan...
  Ihana koti ja ihana blogi : )

  Kivaa viikkoa,

  Kookos

  VastaaPoista
 15. Mites ois kuitenkin joku kookas lipasto ja sivupöytä. Sen päälle voisi laittaa jotain kaunista. Ja vaikka seinävalaisimet.

  Ja sitten vaan niitä tauluja seinille. Ne kyllä tekevät tilasta kodikkaamman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, jota varmasti käytän :) Sivupöytä olis kevyenpi ja kyllästyessään sen voi laittaa johonkin muualle .

   Poista
 16. Viestini katosi kun kirjauduin Googleen... höh.

  Mutta olen ehdottomasti Maisan kanssa samaa mieltä. Olen pitkään seurannut ja ihaillut kotiasi ja sisustustasi ja olen ehdottomasti sitä mieltä että joku lipasto vaikka isoilla laatikoilla tuohon paikkaan. Sen yläpuolelle voi sitten laittaa jotin näyttävää ja kaunista.

  Mikäli päädyt vitriiniin, alempi on varmaan enemmän kotisi tyylinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tullut aiempikin viesti hyväksyttäväksi, joten poistin toisen :)
   Olet varmasti ihan oikeassa, että jokin lipasto olisi kiva, se ei olisi niin raskas.

   Poista
 17. Hei! Minusta tuo alempi vitriini on vähän kölsy, sellanen mökkimäinen ja ylempi liian hieno:) oletko katsonut pk home merkin vitriineja tai riviera maisonin, nekin on kauniita ja saa Oulun white maison liikkeestä ja white house liikkeestä Kiimingistä.itsekin oon jo jonku aikaa oikeanlaista vitriiniä ettiny ja nuo pk homen on kyllä nättejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen eri mieltä tuosta alemmasta vitriinistä, ei ainakaan omaan makuuni ole kölsy. Mielipiteitä on toki monia. Tarkoitat varmaan pk homelle Pb Homea. Pb homen sekä Riviera maison, en omaan kotiini heidän huonekaluja halua, jättävät vaan niin kylmäksi. Ainakin jälkimmäien RM. Vaikka heidän pikkutavaroistaan pidänkin kovasti.

   Poista
 18. Kaivelin itselleni netistä tapettimalleja ja ajauduin sivuille joilla oli taivallisia tapetteja.

  Katsohan sellaiset kuin;

  Eijffinger, Gracia 301212

  Nimenomaan jompi kumpi vaaleista, toinen hopealle hohtava. Hinta tosin tähtitieteellinen ja toinen valmistajana

  Casamance, Absolue Irresistible 953-05-42.

  Olisiko noissa ideaa koko seinälle?

  Hannele

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.