Sisällön tarjoaa Blogger.

Kukkasista energiaa

Viikonlopun kirpakka pakkanen sai kyllä vetäytymään viltin mutkaan takan eteen vähän lämmittelemään. Ei kyllä paljoa nokkaansa viitsinyt ulos pistää. Mutta eipä se haitannut, ystäviä kävi piristyttämässä meitä ja samalla sai neitikin touhuta kavereiden kanssa.Anoppikin piipahti meillä ja toi tullessaan tulppaaneita. Olin samaisena päivänä itse miettinyt tulppaaneiden ostoa, mutta kuin tilauksesta saimme ihania tulppaaneita ja vieläpä niissä sävyissä mitä itse olin ajatellut. Kyllä nämä kukat saa vaan niin hyvän mielen, kuin kevät tulis taloon vaikka ulkona jytisee pakkanen.
Eräs tuttavaperhekin poikkesi luonamme visiitillä ja heiltä saimme myös kukkia.


Ihania, oikein syvän punaisia ruusuja.


Tällaisia pöytämallin asetelmia en ollutkaan koskaan ennen nähnyt.

Mukavaa vaihtelua tällaiset pöytämallin asetelmat kuin että olisi vaan ruusukimppu maljakossa. Pitäisi varmaan useammin alkaa käymään kukkakaupassa, eikä aina vaan tyytyä niihin lähimarketin kukkanippuihin.
Tammikuun viikonloput huilattiin yrityksen myymälän osalta. Ja täytyy sanoa, että "loma" tuli tarpeeseen. Mutta nyt uudella tarmolla ja virkeällä mielellä avaamme taas viikonloppuisin myymälän ovet. Helmikuu mennään nyt ainoastaan lauantai aukioloin 10-14, mutta kesää kohden aukioloaikoja taas pidennellään. Joten tervetuloa piipahtamaan myymälässä.Oikein kivaa tulevaa viikkoa.

17 kommenttia

 1. Ihana ruusuasetelma ja kauniita on tulppaanitkin! Ne kuuluu olennaisesti kevään tuloon :) Voimia arkeen ja kaupan pyörittämiseen, olet kyllä harvinaisen ehtiväinen ja jaksavainen nainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, tulppaanit kuuluu kevääseen. Ja kiitos, kyllä mä yritän jaksaa :)

   Poista
 2. Kyllä kukkaset tuo kevään ja iloisen mielen... paitsi niihinkin osittain turtuu kun niiden "kanssa" tekee töitä ;)
  Kolmannessa kuvassa pilkistää sivupöytä. Mistäs sellanen on kotoisin???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivupöytä on yhdestä sisustusliikkeestä täältä oulun seudulta jota ei enää olemassa oo.

   Poista
  2. Nyyh... se siitä pöydästä sit :(

   Poista
 3. ihania kukkia! olisi niin kiva joskus päästä poikkeen putiikillannne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan poikkeamaan kun täälläpäin liikut :)

   Poista
 4. Ihanat kukat, ja todella kauniit kuvat niistä!
  Vielä mä sinne liikkeeseen saakka pääsen joskus! :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Tuuhan piipahtaan kun täällä päin ootte käymässä.

   Poista
 5. Tulppaanit on kyllä todella kauniita ja tuovat aina hyvän mielen. Voisi sanoa, että lempikukkiani jopa. Ihanan värisiä nuo saamasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on joku liila kausi, joten tykkään itsekin nuista saamistani kukan väreistä.

   Poista
 6. Tulppaanit on kauniita, mutta pitäisi joskus raatskia ostamaan kukkakaupasta ihan oikeita sidottuja kimppuja. On ne vaan niin komeita.
  Oletko muuten huomannut, että kukkakaupoissa on ihan oma tunnelmansa (hyvä sellainen). Pitäisi käydä useamminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla alkaa aina kukkakaupoissa aivastuttaan, joten varmaan siksi itsellä ei tuu käytyä niin useasti, mutta kiva tunnelma niissä kyllä on.

   Poista
 7. Hei! Olen blogisi uusi lukija ja kuten näemmä hyvin moni muukin, ihastuin totaalisesti kotinne seinillä näkyvään tapettiin! Löysinkin etsinnän jälkeen vastauksen mistä tapettikirjasta ko. tapetti löytyy sekä sen numeron, mutta nyt ongelmana on se, että en löydä kyseistä tapettikirjaa mistään liikkeestä :( Googleakin on kokeiltu tuloksetta... Muistatko siis mistä sen aikanaan ostit? Paikkakunnankin kuulisin mielelläni, jos valikoimat vaihtelevat. Teidän tapetin hankinnasta on kyllä jo muutama vuosi, mutta toivotaan ettei ole poistunut valikoimasta, kun kerran niin hieno tapetti on. Olemme juuri muuttaneet uuteen kotiin ja haluaisin vähän piristää seiniä. Sinulla on erittäin kaunis koti ja liike!

  Kiitos avustasi jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin täällä Oulun seudulla myy sellainen rautakauppa kuin Ojan rauta.

   Poista
 8. Minäkin sorruin tarjoustulppaaneihin tänään kaupassa, vaikka kaipaamiani valkoisia ei ollutkaan. Vaan sopihan ne heleänpunaisetkin liilojen kaveriksi. :)

  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.