Sisällön tarjoaa Blogger.
Mukava viikonloppu, kerrankin on sellaiset kelit, että on kivaa ulkoilla. Sisälläkin on kiva touhuta kun luonnonvaloa riittää. Eilen kävin ostamassa ison kasan täydennyksiä meidän siivouskomeron pesuaineisiin. On niissä pesuaineissa vaan oma taikansa. Aina kun uuden putelin ostaa saa jostain ihan mielettömän siivousinspiksen ja niin kävi eilenkin. Vaikka mä oon tunnettu siivous intoilija, niin myönnettäköön, että aika tahtoo olla kortilla, joten hieman laiskistuin tammikuun aikana siivoiluille, toki meillä siivottiin, mutta ei joka päivä niin kuin yleensä. Mutta ei hätiä, se onneks oli vaan ohimenevää ja siivouspuhti on taas löytänyt minut.


Huikkaan teillekin eräästä suositusta tuotteesta, joka kyllä kruunaa juhlapöydän.

Lasinen kaadin hanalla. Koko 61X21CM.


Kaatimen yläosassa on allas jääpaloille.Vetoisuus ilman jääpala-astiaa 7 litraa ja jääpala-osan kanssa 5,5, litraa. Hinta 69,00e + mahdollinen postituskulu 5,90e

Mikäli haluat ostaa tuotteen niin laitteleppa sähköpostia osoitteeseen johanna.harmainen@whitecoast.fi
Näistä on tullut niin paljon tilauksia tuolta facebookin puolelta, joten emme varmaan ainakaan kovin montaa ylimääräistä tilaa varastoon. Joten sähköpostia tulemaan jos haluat varmistaa, että saat omasi :)

Tilaukset sunnuntaihin klo 18.00 mennessä.
Tilaus maahantuojalle lähtee välittömästi heti kellon lyödessä SU 12.2 klo 18.056 kommenttia

 1. Ompa nätti kaadin. Yleensä tuollaiset on muovia ja näyttävät ihan hirveille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, yleensä nämä tosiaan ovat muovia, mutta tää on lasia ja tosi näyttävä. Ja arvaa onko erialojen juhlien järjestäjät näitä nyt tilanneet, ihan valtavia määriä on heiltä tilauksia nyt tullut, kun kerrankin löytyi näyttävä haastaja muovisille vesikanistereille :)

   Poista
 2. Toi on kyllä ihan mielettömän upea!!

  VastaaPoista
 3. Ompa hieno. Juuri tuo juttu yleensä juhlapöydissä pilaa kaiken, mutta tämähän tötterö on kerrasaan kuin kruunu pöytään.

  VastaaPoista
 4. Oi, ihana! Itselläni on vähän vastaava, mutta paljon yksinkertaisempi (= ei niin hieno:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.