Sisällön tarjoaa Blogger.

Selkä joka sanoi sopimuksen irti

Meidän tämän vuoden ekat tulppaanit nuukahtivat. Samoin kävi meikäläisen selälle, eilen illalla kuului sellainen rusahdus ja sen jälkeen ei juurikaan ole kävely eikä istuminen onnistunut, sen verran kipeä on selkä. Vasen puoli selästä on tuhannen tulessa säryn vuoksi. Itse epäilen jonkin sortin revähdystä, koska viimeaikoina pitkittyneen flunssan vuoksi on tullut yskittyä aikasta paljon, johtusko siitä, enpä tiedä. Jospa huomiselle saisi lääkäriajan.


Tämä päivä on menny sitten vaan ihan maatessa. Tekemättä yhtään mitään. Mun pikkuinen prinsessa on auttanut ja pitänyt seuraa, hoivannut ja halinut.


Nyt ajattelin, että josko yhden leffan katsoisi. Sitten täytyy alkaa murehtimaan, että miten ihmeessä sitä selviää ensviikon työrupeamasta. Sovitut palaverit olisi pidettävä jos tuuraajia ei saa tilalle. Pahaan aikaan tämä selkä meni, meillä kun töissä eletään tällä hetkellä vuoden kiireisintä aikaa. Mä olen yleisesti ottaen huono jäämään kotia sairastamaan, mutta pitää nyt katsoa mitä lääkäri sanoo.


Ihanata sunnuntain jatkoa teille. Voikaa hyvin28 kommenttia

 1. Oi ei, pikaista paranemista!!<3

  VastaaPoista
 2. Voi sinua! Nyt heti lekuriin niin saat ensiavuksi piikillä relakstanttia sekä särkylääkettä että siellä lihaskramppi aukeaa!!! Ite kärsinyt selkäsärystä 13 vee joten tiedän mitä fittimäinen vaiva on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jaksanut lähtä jonottamaan tuonne yhteispäivystykseen, siellä tahtoo mennä niin kauan aikaa. Mulla oli kaapissa onneksi sellaista vahvempaa särkylääkettä, joten otin sitä. Eihän se kipua vie pois juuri mitään, mutta turruttaa vähän. Arvaa tuleeko täällä välillä sellaisia leijonahuutoja ku yskittää ja yskiminen käy selkään.

   Poista
 3. Voihan harmitus. Toivottavasti ei napsahtanut kylkiluu poikki :( Miehellä oli just alkuvuodesta ja olihan se kipeä. Ei muutakun aamulla heti lääkäriin, mars!
  Pikaista paranemista, niin yskään kuin selkäänkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että ei ois kylkiluu poikki. Mutta ei kai se se voi olla, pystyn mää kuitenkin vähän käveleen ja istuun ?

   Poista
 4. ei auta särkylääkkeet, tarviit niitä relaksantteja Juu, kannatta ehdottomasti mennä yksityiselle..
  turha pitkittää!!
  selkäkipu on ikävä seuralainen :((
  Parenemisia sinulle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, relaksantit ois varmaan tehokkaimpia. Yritän saada huomiselle ajan-

   Poista
 5. No hitto vie. Kovasti tuntuu olevan blogikansa selkävaivaista. Kurjaa kun selkä menee.. se on niin kovin kokonaisvaltaista. Toivottavasti parannut nopeaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no kai me blogikansa ollaan selkävaivasia ku päivät pitkät istutaan koneella ihastelemassa toistemme koteja :) No joo vitsi vitsinä :)

   Poista
 6. Ettei vain olisi noidannuoli iskenyt. Mulla pari kertaa ollu ja tuo miten alkoi kuulostaa hyvin samalle. Selkävaivat on kyllä niin inhottavia ja invalidisoi varsin tehokkaasti pitemmäksi aikaa. Mulla mennyt aina se melkein pari viikkoa, ensimmäinen viikko aina pahin kun tuntuu ettei oikein mihinkään kykene :-/ Pikaista paranemista ja toivotaan et saat lääkäriajan ja diagnoosin sekä kunnon lääkkeet avuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä usko, että tämä noidannuoli on. Mulla on se kerran ollut ja tämä on erilainen ku se. Silloin ku mulla oli noidannuoli niin en pystyny ku makaamaan, nyt sentään pystyy vähän käveleen ja istuun.

   Poista
 7. No voi harmi...Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 8. Kurja juttu! Pikaista paranemista täältäkin <3

  VastaaPoista
 9. Voi kauheeta! Yskimällä pystyy jopa kylkiluunsa murtamaan, mutta toi rusahdus ei varmastikaan enteillyt sitä. Kandee mennä ehdottomasti lääkäriin ja vaikka kuinka ikävä on olla töistä pois, pakko jäädä kotiin, jos niin vaaditaan.

  Toivottavasti saat apua tuskaasi ja paranet pian! Voimia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Pitää yrittää saada aika huomiselle, jospa se siitä selviää mikä on.

   Poista
 10. Selkää podetaan täälläkin. Lähes 2 viikkoa sitten putosin polvilleni, kun yhtäkkinen tuttu vihlonta lonkas tiputti minut. Selässäni todettiin 2008 välilevyongelmia sekä kulumaa, joka välillä ilmoittelee itsestään. Lääkäri on kieltänyt juoksemiset ja hyppimiset. Kyykkiminen on itse todettu olevan todella pahasta, samoin kainavat toispuoliset kantamiset. Nyt on menty kolmen lääkkeen sekoituksella ja yritetty selvitä. Ajankohta myös täällä huono, 2 työtä, remontti käynnissä, muutto 2 viikon päästä ja koti ja lapset pitäisi hoitaa. Onneksi perjantaina alkoi helpottaa, olisiko viikolla tehty fysiakäynti auttanut. Ehkä elämä taas pikku hiljaa hymyilee. Tsemppiä sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimia sullekin, selkäkipu on kyllä niin viheliäinen. Oot kyllä melko sissi jos jaksat kahta työtä ja remppaakin tehdä vielä sekä lapset hoitaa selkäkivussa. Mää en oo jaksanu tänään yhtään mitään.

   Haleja sulle

   Poista
  2. Ensimmäinen viikko meni liikuntakyvyttömänä. Pelkkä nouseminen sängystä vei tunnin. Onneksi on ihana mies ja lapset apuna, muuten ei olisi tullut mistään mitään. Remppa-apuna en ole voinut olla kuin nyt viikonloppuna. Kyllä on ottanut päähän, että kipu vie liikuntakyvyn ja kaikki voimat. Nyt on taas valoa tunnelin päässä. Pelkään niin kovasti, että jossain vaiheessa on leikkaus edessä. Nyt aloitetaan taas kunnon selkä- ja vatsa (core) treeni, että saadaan lihakset kunnolla selkää tukemaan. Toivottavasti saat avun lääkäristä sinäkin =)

   Poista
  3. Ihan varmasti tympäsee. Toivotaan, että välttyisit leikkaukselta.

   Minä sain avun tänään, oli vaan revähtänyt jokin lihan. Hyvät kipulääkkeet auttoivat tällä kertaa, ainakin nyt tuntuu jo paljon paremmalta kuin aamulla.

   Poista
 11. Oijoi, toivottavasti pian helpottaa!
  Jospa se tosiaan on vaan lihasrevähdys, kylmettyneet lihakset revähtää helposti ;)
  Niin ja muuten sillon lauantaina kannustit sen oman blogin aloittamiseen.. niin no minähän aloin tuumasta toiseen ja perustin oman blogin (apua!)! Kaikki on vielä hyvin aluillaan ja saa nähdä miten sitä tulee päivitettyä mutta yritetään nyt kuitenkin! :) Että kiitos vaan tsempeistä :)
  Pitää alkaa siistimään kotia huomenna että kehtaa kuvata blogiin kunnon kuvia..! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kävin tk:ssa ja oli onneksi vain revähdys ja kipulääkkeet alkavat pikkuhiljaa auttamaan.

   Ihanaa kun aukaisit oman blogin, kävinkin jo vilkuilemassa ja tuun kohta uudelleen :)

   Poista
 12. Voi kurjuus selkää. Selkävaivat ovat viheliäisiä. Itselläkin raskaudesta jäänyt iskias muistuttelee taas olemassaolollaan mutta onneksi ei sentään ole kovin pahaksi vielä äitynyt. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että ei äityisi sinulla pahaksi.

   Kiitos.

   Poista
 13. Sinua odottaa tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.