Sisällön tarjoaa Blogger.

TIK TAK

Tänään on pitänyt monta kertaa pysähtyä miettimään, että mitähän päivää tänään eletään. Siis tuntuu, että alkuviikko on mennyt täysin pimennossa. Maanantaina kävin siellä lääkärilläkin ja lihas revähdyksestä oli kyse. Särkylääkkeet sain ja sairaslomalappukin olisi taskussa, mutta alkuviikosta ei puhettakaan, että olisi sairaslomalle pystynyt jäämään, sen verran täynnä oli kalenteri kokouksista ja huomenna on jo perjantai joten lienee turhaa enää jäädä sängynpohjalle potemaan kipua. Innolla odottelen taas viikonloppua, niin kuin oikeastaan joka ikinen viikko, heh, on se vaan jännä tämä ihmisen mieli. Ainoa päämäärä jokaikinen viikko on se, että viikko menisi joutuisasti ja viikonloppu koittaisi.

Mutta näihin tunnelmiin, mukavaa torstain jatkoa.

17 kommenttia

 1. Ihan juuri itsekkin mietin tuota, että kokoajan odottaa ajan menevän nopeasti ja viikonlopun saapuna. Sitten kauhistelen kuinka aika onmennyt nopeaa lapsi menee kouluun jne. Koitan itselleni hokea, että pysähdy ja nauti - nauti siitä arjestakin... mutta aiak huonosti olen onnistunut. no Huomenna on perjntaina - eli hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää viikonloppua ja toivotaan, että viikonloppuna aika menis paaaljon hitaammin:)

   Poista
 2. Kaunista! Ihanaa torstaita ja tosi pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
 3. Äh, tuo kello on ihana!! Kello sai minut miettimään värejä. Ottaisin nimittäin kaiken sisustukseen liittyvän valkoisena, ja se on pidemmän päälle todella puuduttavaa. Ehkä pitäisi itsekin alkaa taas uskaltaa, ja ostaa muutakin kuin sitä tylsää valkoista. Kontrastit kunniaan ja sitä rataa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainakin itse tykkään, että sisustuksessa on kontrasteja. Mä en pystyis asumaan jos kaikki olis ihan valkoista, vaikka valkoinen tooosi kaunis onkin

   Poista
 4. Onhan ne viikon kohokohtia...ne viikonloput...☺

  VastaaPoista
 5. Koitahan parantua ja muista pitää itsestäsi huolta : )

  VastaaPoista
 6. Hei, viime kerrasta on aikaa.
  So long, not see.
  Blogini osoite on muuttunut, samoin tyyli, nimi ja asuinpaikka. Siis kaikki muuttunut!

  Tervetuloa meille, uuteen blogiini. Siellä on nyt myös arvonta päällä. Se sellainen blogin ensimmäinen.

  Täällä minä olen kyllä käynyt lukemassa ja kurkkimassa. Mites on yritys pyörinyt? :)

  Kuullaan, luetaan ja kirjoitellaan taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta, tulen mielelläni :)

   Yritys pyörii vallan mainiosti :)

   Näin tehdään

   Poista
 7. Onneksi oli "vain" lihasrevähdys (en vähättele sitä ollenkaan), eikä mitään vakavampaa, vaikka varmasti tuskainen on!

  Ihanaa, että huomenna on jo perjantai! Mun mielestä tää viikko on ollut todella piiitkä, piitkä....heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta kyllä repeytynyt lihaskin voi olla kipeä :) Olen kolmatta päivää jo joutunut pidättelemään aivastustakin ku tiiän että se sattuis :D

   Poista
 8. Paranemisia sinulle! Noi selkävaivat on kyllä niin kamalia! On kyllä kanssa aikas ihanaa, kun "jälleen" on tää viikon vika päivä ja viikonloppu alkaa :) Muksat pyhät teille päin! Ihana kello kuvissa!

  VastaaPoista
 9. Ensimmäistä kertaa löysin tänne ja ihastuin. :) Ihanan inspiroivia kuvia!

  VastaaPoista
 10. Niin totta, sitähän tämä elämä on. Yhtä viikonlopun odotusta, mutta näistä viikonlopuista sitten osataankin nauttia =o)
  Toivottavasti paranet pian !!!

  T Nina

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.