Sisällön tarjoaa Blogger.
Valaisimet on ne minun heikkous ja se näkyy myös yritykseni tuotevalikoimassa valaisimien osalta. Erilaisia valaisimia löytyy ja niitä myydään melkosen paljon. Joskus huvittanut itseäni, että tuleekohan yrityksestäni joskus lamppukauppa :D Eihän sekään poissuljettu idea oo :D


Suurin osa kevään myyntiin tulevista uutuustuotteista ovat vielä visusti tavarantoimittajien takana, mutta eiköhän ne ihanuudet helmikuun aikana saavu. White Coastin myymälä pidetään suljettuna vielä ainakin helmikuun puoleen väliin saakka. Avataan sitten kun kaikki kevään tuotteet on saapuneet. Eli ilmoittelemme myymälän aukioloajat myöhemmin. Verkkoakuppa kuitenkin pyörii täysin normaalisti.
Eilen kaarsi tosiaan iso kuorma uusia myyntiin tulevia valaisimia. Tänä keväänä on havaittavissa, että antiikinvalkoinen jalka ja rottinkinen varjostin jatkaa ainakin meidän kaupassa suosiotaan. Lisäksi kysyttyjä ovat olleet erilaisin tekstein brodeeratut varjostimet. Kysyntään on vastattu ja näitä siis näpytellään mm. myytäväksi loppuviikon aikana.
Nyt www.whitecoast.fi osoitteessa on mukava ystävänpäivä tarjous.Mä olen viimeaikoina miettinyt paljon oman yritykseni tulevaisuutta / tarjontaa. Päätyö ja sivutoimisen yrittäjyyden yhteensovittaminen on välillä melkoisen haastavaa. Kun työpäivä palkollisena päättyy, illalla starttaa toinen työpäivä. En tosin ole tätä ahdistavaksi tuntenut, mutta en silti voi väittää, etteikö se ole raskaaksi käynyt. Siksipä olenkin punninnut eri vaihtoehtoja; Siirtäisin liikkeeni asiakasystävällisemmälle paikalle, siis keskeiselle paikalle, mahdollisesti toiselle paikkakunnalle. Pitämällä liikettä auki jokapäivä, palkkaamalla työntekijä kokopäiväiseksi pyörittämään myös arkisin auki olevaa liikettä, mahdollinen yhtiökumppani?? vaihtoehtoja on, mutta jokaisessa on hyvät ja huonot puolensa. Mutta tuskin koskaan löytyy vaihtoehtoa missä kaikki olisi kohdallaan, joten kompromisseja varmasti tätyy tehdä.
Mietintämyssyä edelleen siis hierotaan, jospa se ratkaisu jossain vaiheessa löytyisi :)


Mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille lukijoille.

13 kommenttia

 1. Ihastelin Habitaressa viimeksi kahden naisen pystyttämää standiä, joka oli täynnä aivan mielettömän kauniita valaisimia. Ihanan yrityksen olivat perustaneet. Että lamppukauppiaaksi vain! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen suuntaan tämä yritykseni on varmaan menossa :) Ainakin kun päättelee tilaamistani tuotteista :)

   Poista
 2. Hei! onko sinulle tulossa liikkeeseen tripodityylisiä valaisimia tai muita lattiavalaisimia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia saahaan tilaamalla :) Kaikkia ei pysty ottamaan suoraan varastoon tilan puutteen vuoksi.

   Poista
 3. Suuria kysymyksiä, mieti rauhassa, asioilla on tapana järjestyä kun ei väkisin puske mihinkään suuntaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tässä mittään hättää :)

   Poista
 4. Hopeinen valaisin näyttää tosi näyttävältä. Mitkä ovat sen mitat ja onko kovinkin tyyris? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. verkkokaupasta löytyy tekniset tiedot sekä hinnat. Käväseppäs sieltä vilkuilemassa. :)

   Poista
 5. Onnea päivänsankarille!

  Tuo eka pöytälamppu on aivan ihana.

  Hannele

  VastaaPoista
 6. Kävin kurkkaamassa verkkokauppasi ihanuuksia. Mikä muuten on tuo verkkokaupan tausta eli onko vain valmis blogipohja vai löytyisikö jostain peräti tapettina? Ihana on sekin.

  Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tausta on ostettu sellaisesta kuvapalvelusta. Mutta kyllähän tuon tyylisiä tapettejakin on olemassa. Googlettamalla saattaisi löytyä :)

   Poista
 7. Heippa!
  Olen seuraillut blogiasi jo jonkun aikaa. Sisustustyylisi miellyttää kovasti silmääni - simppeliä, rauhallista ja kaunista, hillityin koristuksin :D Puodin puolellakin olen käynyt silloin tällöin vilkuilemassa, josko sieltä löytyisi jotain tulevaan, rakenteilla olevaan kotiimme. Ilahduin suuresti, että valaisimia on tulossa lisää valikoimiin, mulla on joku ihme mania noiden valaisimien suhteen ;)

  Ei varmaankaan ole helppoa yhdistää työtä, perhettä ja aikaa vievää kakkostyötä toisiinsa, toivottavasti löydät sopivan ratkaisun asiaan. Jos itsellä riittäisi rohkeutta ja uskallusta niin heittäytyisin kokonaan sisustamisen maailmaan, tällä hetkellä työ on ihan toisaalla ja toisella alalla. Tsemppiä päätöksiin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.