Sisällön tarjoaa Blogger.

ARVONTA

Koska yritys ja sen ympärillä häärääminen kuuluu oleellisena osana minun ja perheeni elämään, on näin ollen myös luonnollista, että aina silloin tällöin blogissani aihepiiri käsittelee yritystäni. Vaikka osa blogini lukijoista ei tästä pitäisikään niin, silti asia kuuluu omaan elämääni hyvin vahvana, nyt ja tulevaisuudessa. ♥


Yritykseni White Coast täytti viikko sitten 1-vuoden. Te pitkäaikaisimmat blogini lukijat olette taivaltaneet niistä yrityksen perustamisen haaveiluasteista asti mukana aina haaveen toteuttamiseen saakka ja siitä eteenpäinkin on yhteistä taivalta matkattu nyt vuoden päivät. Matka on ollut antoisa ja ihan hirmuisen rikas, on saanut tavata kasvotusten teitä ihania bloginlukijoita, jotka olette päätyneet visiitille myymälään. Ja suuri kiitos kuuluu myös verkkokaupan asiakkaille. ♥Mutta nyt siis asiaan, eli arvontaan!

Tällä kertaa palkintoja on KAKSI

1.Palkinto 70 euron lahjakortti White Coast verkkokauppaan tai myymälään.
2.Palkinto  30 euron lahjakortti White Coast verkkokauppaan tai myymälään.

Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.whitecoast.fi , josta voit katsoa mitä lahjakortilla ostaisit.Arvonta alkaa NYT ja päättyy 25.3.2012 klo 21.00.

Voittaja julkaistaan viimeistään seuraavana päivänä.

Arpalipun itselleen voi lunastaa jättämällä kommentin tähän postaukseen. Toivoisin, että kertoisitte millä tavoin teillä näkyy kevääntulo kotona, vaihtuuko tekstiilit keväisimpiin, tuleeko keittiönpöydälle tulppaaneita yms. Lisäksi olisi kiva kuulla, mitä lahjakortilla hankkisitte www.whitecoast.fi verkkokaupasta / myymälästä.

 
Arpoja saa seuraavasti;

Kommentti = 1 arpa
Kommentti + julkinen lukija = 2 arpaa
Kommentti +lukija + linkitys = 3 arpaa

(Mikäli omaa blogia ei ole, mutta haluaisi myös kolmannen arvan niin linkittää voi myös facebookin puolella menemällä  TÄLLE SIVUSTOLLE  ja jakamalla esim. ko. sivuston tai facebookin puolella näkyvän arvonta julkaisun, jolloin saat myös tämän kolmannen arvan)

Mainitse kommentissasi monellako arvalla lähdet tavoittelemaan lahjakorttia.


Valitettavasti blogissani ei anonyymeillä ole mahdollista  kommentoida, joten jos haluat mukaan arvontaan niin mukaan pääset luomalla google tilin, näin saat itsellesi rekisteröityä nimimerkin ja arvontaan osallistuminen onnistuu. Google tilin luonti onnistuu  täältä

Arpaonnea kaikille tasapuolisesti :)

293 kommenttia

 1. Heippa!! Osallistun sinun todella innottavaan kilpailuun 3 arvalla ;) Meillä kyllä kodissa näky kevään tulo värien lisäyksellä ja juuri herkullsen hempeillä kukilla.. ;) Mieli muuttunut auringost ihan mielettömästi ja malttamattomana odotankin kesää.. mutta nyt ensin odotan tätä voittoa tästä arpajaisista... Ihanaa kevään odotusta sinullekin!!! ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva arvonta, kiva blogi ja kiva sisustuskauppa :) Kolmella arvalla mukaan, se kolmas arpa sieltä facebookin puolelta :)!

  VastaaPoista
 3. Todellakin kolmella arvalla mukaan tähän ihanaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 4. Meille kevät tulee tulppaanein. Muutettiin tammikuussa, joten laitoin samantien keväiset verhot valmiiksi. Ruokapöydän kaitaliina vaihtui juuri vihreäksi ja huomenna on tarkoitus mennä ostamaan parvekkeelle narsisseja ruukkuihin. Kun vihdoin ja viimein sain lasitetun parvekkeen, niin saan sinne laitettua lasiset pääsiäismunat... 1v:ltä turvaan :-D

  3 arpaa, jaon tämän arvonnan myös fb:ssä ja nimestä pitäisi päätyä minun omaan blogiin.

  VastaaPoista
 5. ykköspalkinto tilattu :) saisin kaikkea ihanaa tänne meille.
  mukana 2 arvalla :)

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukaan! Kiva arvonta! Meillä kotona kevään tulo näkyy värien käytön lisääntymisenä sekä tulppaaneita, narsisseja, krysanteemeja, helmililjoja, kaikkia on tullut hankittua :)

  VastaaPoista
 7. tulen mukaan 3 arvalla. ihan sen takia, että lueskelin tätä blogias jo sieltä haaveiluistasi alkaen. linkitän siis, olen lukija ja kommentoin :)

  Keväällä vaihdan verhot, vaihdan mullat kasveille ja muutenkin laittelen kevätkautta päälle.. kyllä se kevät valo pistää hippulat vinkumaan :D
  kivaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 8. onnea yksivuotiaalle yritykselle! ja mukana arvonnassa kahdella arvalla.. :) kevät tulee kotiin tulppaanien, värikkäämpien tekstiilien muodossa.. yrityksessäsi on kaikkea ihanaa myynnissä, en osaa nyt valikoida vain tiettyjä.. :)

  VastaaPoista
 9. Ihana arvonta! :) Mukana kahdella arvalla.

  Meillä kevät näkyy kotona keväisten kukkien (tulppaanit, narsissit, helmililjat) muodossa. Tekstiilit ovat pääsääntöisesti vaaleita ympäri vuoden. Keittiön verho menee kyllä vaihtoon keväämmällä (valkoisesta vaaleanvihreään).

  Jos arpaonni suosisi, niin ainakin tuo "my first year" kehys houkuttaisi. :)

  VastaaPoista
 10. Mukana :)
  Kommentti + julkinen lukija = 2 arpaa

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana arvonta! Lähden mukaan kolmella arvalla! :) (http://nannamaria.blogspot.com/2012/03/mista-naita-ihania-arvontoja-aina.html)

  hann-maria@hotmail.com
  nannamaria.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. Ihana arvonta! Ja tottakai kirjoitat yrityksestäsi, minusta ne on ihan erityisen kivoja ja mielenkiintoisia postauksia! Ehkäpä siksi, että haaveissani siintää oma pieni sisustusputiikki.. :)
  Uskon, että käyttäisin lahjakortin johonkin valaisimeen, sinun putiikissasi on niin hurjan kauniita valaisimia. Lasiset tee- ja kahviastiat ovat myöskin ihania, ja ostoslistallani. ;) Ja se upea lasinen kaadin.. Voi että, monet kerrat olen sitä ihastellut! (Listastani tulee loputon, hah.)
  Kahdella arvalla tulen mukaan arvontaan! :)

  VastaaPoista
 13. IIIK, ihana arvonta! Lähden mukaan 3 arvalla.
  Meillä kevät tulee kukkasin, kevyesti vaalenevalla sävytyksellä, viimeisten talvisten koristeiden pois keräilyllä.
  Helmililjoja, tulppaaneja, vaaleanpunaisia pöytäliinoja, sellaista pientä kevät-söpöstelyä. :)
  Voitollani tilailisin ainakin saippua pumppupullon ja hammasharja astian, ceep calm- sisustustarran, vaaleanpunaisia pallo ruukkuja.... vaikka mitä voisin tilata! :)
  Ihana arvonta, onnea siis minulle! ;)

  VastaaPoista
 14. Keväällä vaihtuu verhot ohuempiin ja värikkäämpiin. Mieli tekisi hankkia sisustustyynyjä jos voitto osuisi kohdalle.

  Mukana kolmella arvalla.

  VastaaPoista
 15. Verhot vaihtuu, kukat saa uuden mullan, muutenkin sisustus saa valoisamman lookin :)

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana.

  Ihana sisustuskauppa sinulla on!

  VastaaPoista
 17. Arvonassa mukana kahdella arvalla.Vaihdan aina keväisin ikkunoihin toiset verhot ja sit hankitaan/vaihdetaan uusia koristetyynynpäälisiä yms. sellaisia tekstiilejä. Mattojakin joskus vaihdan. Pöydälle ilmestyy keväällä tulppaaneja heti kun vaan kauppaan ilmestyvät ja muitakin kukkia (esim. pääsiäiskukat). Kevät on ihanaa aikaa, joten ihanaa kevättä kaikille!!!

  VastaaPoista
 18. Koko elämä saa kirkkaat värit kun valoisaa on jo aikaisin aamulla :) verhot, tyynyt, kukat,....

  VastaaPoista
 19. Heti mukana kolmella arvalla! :)

  VastaaPoista
 20. Minulla näkyy kevään tulo, että tekee mieli laittaa värikkäämpiä tekstiilejä. Mustan päiväpeitteen vaihdoin lilaan, valkoiset matot haluan vaihtaa myös uusiin jne. Uudet verhotkin on tarkoitus teettää olkkariin, tummanruskeat paneeliverhot voisi vaihtua nyt kukilliseksi. Narsissiruukun ostin myös tuomaan vähän piristystä :) Sydänlasikupu olisi oikein kiva, jonka voisin ostaa lahjakortilla :) Osallistun kahdella arvalla, luen nimellä marika.

  VastaaPoista
 21. Kiva arvonta ja toivotaan, että onni potkaisee minua. Niin paljon ihania tavaroita, että kyllä lahjakortin summan sais tuhlattua kevyesti :).
  Keväällä kotonani vaihdan verhot, koristetyynynpäällistekstiilit ja joitakin muitakin tekstiilejä sekä mattojakin joskus tulee vaihdettua. Tulppaanit ilmestyy pöydälle heti kun niitä on saatavilla ja muitakin kevät kukkia on ihana tuoda piristämään kotia. Kevät on niin ihanaa aikaa, joten oikein ihanaa kevättä kaikille!!!

  VastaaPoista
 22. Ihana arvonta. Minä olen mukana 3 arvalla.
  Meillä kevät näkyy siivousmaniana ja kukkalaudoille ilmestyvinä purnukoina, joissa itää tai ainakin toivottavasti itää kaikkea kivaa kesäpihaan. Keväällä tekee mieli sisustaa kukkatekstiilein, mutta onneksi on aviomies painamassa jarrua ; )

  VastaaPoista
 23. Keväällä kotiin tulee vaaleampia verhoja,pöytäliinoja, tyynyjä, ja tulppaaneja tottakai! Lähden mukaan kolmella arvalla, lahjakortilla ostaisin ihania kehyksiä joihin laittaisin lasten iloisia kuvia <3

  VastaaPoista
 24. Ehsottomasti mukana näin mahtavassa arvonnassa ja tietysti kolomella arvalla!

  VastaaPoista
 25. Messiin kolmella arvalla! :)
  Keväällä koti täyttyy vaaleammista tekstiileistä, kukista(nytkin tulppaaneita), keväisistä tuoksuista tuoksulyhdyssä..
  Lahjakortin käyttäisin ihaniin kehyksiin, lasten iloisia virneitä esille <3

  VastaaPoista
 26. Kolmella mukaan arvontaan :)
  Pidin paljon kaikista sisustuskylteistä joten varmaan jokin sellainen lähtisi kotiinpäin mikäli arpaonni suosii :)

  VastaaPoista
 27. Hei!!! Huomaan kantavani kotiini valkoisia tulppaaneitA. Koti on kyllä viimeistellyn näköinen kun pöydillä on tuoreita kukkasia. Jaaa...mitä ostaisin jos voittaisin....en tällä kertaa sisustustyynyjä kun niihin olen viimeaikoina aika hyvin panostanut. Ehkäpä sieltä kaupastasi jotain muuta kivaa ja valkoista löytyisi, uskon niin!!

  Lähdetään kolmella arvalla Onnea saavuttamaan :)

  VastaaPoista
 28. niin innoissani olin että unohdin varsinaisen kommentin... ;)
  Keväällä meillä ei juurikaan tapahdu muutosta, talviset jutut saa lähteä ja ehkä vähän värikkäämpää tulee tilalle.

  VastaaPoista
 29. Kahdella arvalla mukana. Keväällä tulee ehkä enemmän pyyhittyä pölyjä, kun huomaa auringon valosta miten pölyä pääsee kertymään :D Välillä tulee myös hommattua uusia sisustustyynyn päällisiä ja kukkiakin useammin :) Joku sisustustarra ja lamppu olisi ehkä mieleisin valinta tällä hetkellä hommata.

  VastaaPoista
 30. Mukana kolmella arvalla. Olohuoneen verhot vaihtuivat valkoisiin.. ja myös ruokapöydän uudistin, entinen pyökki/ valkoinen väritys on nyt tummanruskea/valkoinen ja on ihan kuin uusi.. Nyt tekis mieli vähän maalailla ja laittaa uutta tapettia.. mutta mutta.. :D Jos malttaisi odottaa pienen hetken, että on enemmän aikaa. :) Samoin muita huoneita olen koittanut saada kevääseen uusilla tekstiileillä :) Tahtoisin kyllä kaikkea kaupastasi...mutta.. ehkä tyynyjä, tai ehkä jotain pientä sisustustavaraa.. jos vaan osaisi päättää.. :D

  VastaaPoista
 31. Tulppaanit tuovat kevään meidän kotiin. Kevättä kohti kotimme värit vaihtuu raikkaampaan.

  Kiitos tämän päiväisistä ostoksista! Kaunis puoti Sinulla! :)

  VastaaPoista
 32. Tulppaanit tuovat kevään kotiimme. Sisustus vaihtuu myös kevyempään ja raikkaampaan sävyyn.

  Osallistun kisaan kahdella arvalla. Kiitos tämän päiväisistä ihanuuksista. Kaunis puoti sinulla! :)

  VastaaPoista
 33. Kahdella arvalla mukaan (ja tämän arvonnan myötä löysin tieni sinun blogiisi, kiva päästä tutkailemaan sisustusunelmia!). Meillä tänä keväänä erityisesti kevät näkyy täydellä uudistuksella koska koko koti on remontissa. Uusia huonekaluja, verhoja ja uutta ilmettä tulossa kovasti. Siihen asti että remontti valmistuu, näkyy kevät esimerkiksi helmililjojen muodossa meidän vuokrakämpän ikkunanlaudalla.

  Niin ja arvontavoitolla saattaisimme investoida huonekaluihin, tai sitten hankkisimme jotain pientä kivaa (jota ei usein raaski ostaa) viimeistelemään sisustusta!

  VastaaPoista
 34. Mukana kahdella arvalla. Meillä vielä kevät etsii sävyjään talossa elikkä en ole vielä saanut päätettyä millä värillä alkaisin sisustamaan kotia kevät-kesä kuntoon:)

  Jos voittaisin,hankkisin juurikin niitä tekstiilejä taloomme, joita se kipeästi kaipaisikin:)

  VastaaPoista
 35. Kommentoitu ja jaettu eli 3. Tuo kehikko peltiruukuilla olisi tosi kiva :D

  VastaaPoista
 36. 3arvalla mukana, pian linkitän fbssä... :)
  kevät näkyy tulppaaneina melkein joka pöytä tasolla,likaisina ikkunoina(heh heh)...
  Jos voitto osuu kohdalleni hankin jotain kaunista uuteen kotiin joka sijaitsee samassa kunnassa yrityksesi kanssa... :D verhoja,tyynynpäällisiä,kynttiläjuttuja... ei osaa päättää vain yhtä asiaa kauniista verkkokaupastasi... :)

  VastaaPoista
 37. Kolmella arvalla mukaan :D Tuo metallikehikko peltiruukuilla olisi tosi kiva :D

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvalla ollaan mukana testaamassa, jos arpaonni suosisi :)

  Kevättä kohti on roosa astunut mukaan sisustukseen. Sitä on lisätty kynttilöiden, tyynyjen, verhojen ja tulppaanien muodossa. Roosan kanssa saa vaan olla aika varovainen, ettei ukko kulta kaikkoa :D

  Mikäli arpaonni suosisi, haluaisin ainakin tuon kynnysmaton "welcome to our home".

  VastaaPoista
 39. Hei, täällä ollaan mukana kahdella arvalla (kommentti+julkinen lukija)!
  Meillä kevät näkyy koirien karvanlähtönä, vaatekaapin uusintana ja tuleepa huonekasvienkin paikkoja vaihdeltua valon mukaan :) Keväällä piisaisi loputtomiin intoa sisustaa, ommella, tuunata ja stailata. Niin paljon kuin vain opiskelijan rahatilanne sallii!
  Whitecoastin nettikaupassa ehdottomasti ihanimpia olivat erilaiset sisustustyynyt ja verhot, mutta myös sisustustarrat ovat aivan huippuhienoja!

  VastaaPoista
 40. Kolmella arvalla lähden mukaan! :)
  Kevät näkyy meillä sisustuksessa niin, että verhot vaihtuu, talviset koriste-esineet vaihtuvat keväisiin, vihreä väri lisääntyy kotona... :)

  VastaaPoista
 41. Verhot, tyynyt, matot vaihtuu vaaleisiin sävyihin, jotain uuttakin tulee aina hankittua. T. Tiina

  VastaaPoista
 42. Verhot, matot, tyynyt jne. vaihtuvat vaaleisiin sävyihin ja aina tulee hankittua uuttakin.

  Mukana kahdella arvalla

  VastaaPoista
 43. Kolmella arvalla mukana, linkittelen arvonnan omaan blogiin myös. Ja olen seuraillut blogiasi kyllä enemmän kuin vuoden myös. =)

  VastaaPoista
 44. Musta-valko-harmaa väritys saa pastellin väreistä seuraa! Kukkia myös jokapaikkaan pakko saada sekä myös koko asunto kokee kevätsiivouksen. Kolmella arvalla lähden tavoittelemaan voittoa, toiveena olisi saada uudet verhot sekä olohuoneen sohvalle uudet tyynynpäälliset :)

  VastaaPoista
 45. Verhot, tyynyt, matot jne. vaihtuvat vaaleisiin sävyihin ja uuttakin tulee hankittua.

  VastaaPoista
 46. Aika runsaskätiset palkinnot, sanon. Kahdella mukana.

  VastaaPoista
 47. 3 arvalla täälläkin tullaan mukaan :) hieno blogi on ja paljon inspiraatiota ja unelmia saanut täältä :)

  VastaaPoista
 48. Ihana arvonta ja mahtavat palkinnot! Mukana kahdella arvalla, kolmella jos facebook linkitys lasketaan mukaan :)

  Meillä keväällä, siis yleensä, vaihtuu ilme kevyemmäksi.Lisäksi tulee uutta väriä kodin tekstiileihin,tai kaapista etsitään jotain ihanaa unohdettua takaisin näkösälle :)

  Sulla olis niin paljon kaikkea ihanaa myynnissä, että olisi aivan valtava valinnanvaikeus:) " My first year" kehys olisi ainakin yksi oikein hyvä vaihtoehto :) Tai joku ihana valaisin!

  VastaaPoista
 49. Kahdella arvalla mukana! :)

  Ehkä hankkisin sisustustarroja..hmm..täytyy vielä selata uudestaan. :)

  Kotona verhoja on alkanut jo vaihtumaan ja tosiaan kukkia tulee ostettua. :)

  VastaaPoista
 50. Oi miten ihana arvonta! Mä oon ostanut jo toistakymmentä tulppaanikimppua ja jännä juttu et mitä keväämmäksi mennään niin tekee mieli laittaa lisää mustaa sisustukseen :) Saa nähdä muuttuuko mieli vielä, kun joka kevät meillä on ollut hempeitä värejä. Kahdella arvalla mukaan, White Coast verkkokaupassa on paljon kaikkia ihania juttuja mitä haluaisin, tuo krominen valaisin mustalla varjostimella ois kans niin upea!

  VastaaPoista
 51. Onnea ihan hurjasti 1-vuotiaalle!! Muistan vielä elävästi sen päivän, kun liikkeesi avautui, sitä oli niin jännittävä täällä blogistaniassa seurata:) Keväällä meillä vaihtuu tekstiilit vaaleampiin ja hempeisiin pastelleihin. Kynttilät vaihtuu myös pastellisävyihin:) Arvonnassa olen mukana ehdottomasti kolmella arvalla! Olisipa ihana voittaa tuona päivänä, se on nimittäin syntymäpäiväni:)

  VastaaPoista
 52. Meillä kevät näkyy varmasti eniten ihan vain tästä omasta vireystasosta. Kotona jaksaa touhuta normaalia enemmän ja sisustus sekä remontointi vimma nostaa päätään talviunilta. Voittopalkinnolla ehdottomasti hommaisin jotain ihanaa sisustustavaraa tuonne meidän seuraavaan remontti osaan, eli terassille/pihalle :)

  Ja sulla on mahtava blogi, kirjotat ihan vain siiä mistä itse tykkäät :)
  Mukana olen siis kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 53. Heippa,
  Ja onnittelut 1-vuotiaalle yritykselle :) Minä pidän paljon keväästä ja erityisesti luonnon heräämisen seuraaminen talvihorroksesta on ihanaa. Siksi meillä on sisällä usein kevät kukkasia, kuten helmililjoja, tulppaaneita ja viimeksi myös krokuksia. Raikkaat värit ovat myös ihania esim. kirkkaan sitruunan keltaiset pyyhkeet ;)Liikkeessä on paljon ihania tavaroita, mutta jos tähän täytyy yksi mainita niin Liza luonnonvaalea It's Bedtime varjostin on kyllä kiva :) Laitoin linkityksen myös Facebookin kautta. terveisin, Laura

  VastaaPoista
 54. Täällä on kans se vaaleenpunanen kevään must-väri:) Auringonvalo ku tulvii ikkunoista sisään, niin se tekee ihmeitä - ihan kuin se jo itsessään kaunistaisi sisustusta! Mukana tässä herkullisen houkuttelevassa arvonnassa kahdella arvalla...ostoslistalla olis pöytälamppuja, tyynynpäällisiä, kynnysmatto...melkeenpä voisin ottaa kaikki tuotteet mitä tarjolla on!:)

  VastaaPoista
 55. Heippa,
  Ja onnittelut 1-vuotiaalle yritykselle :) Minä pidän paljon keväästä ja erityisesti luonnon heräämisen seuraaminen talvihorroksesta on ihanaa. Siksi meillä on sisällä usein kevät kukkasia, kuten helmililjoja, tulppaaneita ja viimeksi myös krokuksia. Raikkaat värit ovat myös ihania esim. kirkkaan sitruunan keltaiset pyyhkeet ;)Liikkeessä on paljon ihania tavaroita, mutta jos tähän täytyy yksi mainita niin Liza luonnonvaalea It's Bedtime varjostin on kyllä kiva :) Laitoin linkityksen myös Facebookin kautta. terveisin, Laura

  VastaaPoista
 56. Vaaleanpunainen on täälläkin se must-väri näin kevään tullen! Verkkokaupasta voisin ottaa melkein mitä vain...ostoslistalla ois ainaki pöytälamppu, tyynynpäällisiä, kynnysmatto... Mukana ihanassa arvonnassa kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 57. Kevät näkyy minulla, että ikkunat ovat auki ja ilma kiertää.
  Verhot ovat Vihreä, musta teemainen. Mutta kuitenkin aikalailla saman tyyppistä kuin ennenkin.

  Ja tietääkseni kahdella arvalla liikenteessä. Kun jaan tämän vielä.

  VastaaPoista
 58. Onnea paljon <3 Sun kaupassa tulee aina valinnan vaikeus. Kaikkiahan sieltä vois kotiansa viedä :) Mutta jos pitää jotain sanoa, niin verhot on ostoslistalla ja ehkä muutama valaisin :D Minä myös mukana kolmella arvalla jos vain oon sen verran insinööri että saan linkitettyä sun arvonnan mun sivuille :D

  VastaaPoista
 59. Onnea 1-vuotiaalle!

  Kivaan arvontaan pitää ehdottomasti osallistua. :) Kolmella arvalla mukana.

  Verkkokaupasta voisin haluta ainakin seuraavia: vaalea sängynpeite, harmaita koristetyynyjä, saippuoita, pihalle ruukkuja ja tietysti valaisimia, esim. mustalla varjostimella oleva Classic olisi aivan sopiva meidän olohuoneeseen.

  Kevät ja sisustus... SIIVOAN! Toki siivoan muulloinkin, mutta keväällä siivoan enemmän. Kaikki talven pöly pitää saada pois. Jotain uudistusta ilmaantuu aina keväisin kotiimme, kuten tänä vuonna kokonaan uusi keittiö. Tulppaaneita ja muita kukkia kaipaa kevääseen. Pihalla tulee möyrittyä enemmän keväisin, kuin sisällä.

  VastaaPoista
 60. Pinkkiä pitää olla, kevät on niin ihanaa aikaa!! Mahtava arvonta, kahdella arvalla mukana :).

  VastaaPoista
 61. Onnittelut 1-vuotiaalle yritykselle. Osallistun 3 arvalla. Meillä kevään tulo on jo alkanut näkyä verhojen vaihdolla, sisustusvimmalla ja uusien inspiraatioiden ja kauniiden esineiden etsimisellä... :)

  VastaaPoista
 62. Aivan mahtava arvonta! 3 lipukkeella mukaan :)

  Meillä kevät näkyy lähinnä tekstiilien kautta. Koristetyynyihin vaihdetaan hempeän väriset päälliset, keittiötä raikastetaan pirteillä patalapuilla ja keittiöpyyhkeillä. Ulkona tehdäänkin sitten enemmän, kunhan lumet alkavat kunnolla sulaa :)

  VastaaPoista
 63. 3 arpaa!

  Kevät on saapunut meille jo, verhot vaihtuivat vihreisiin ja kukallisiin, siemenkylvöt itävät ikkunalaudalla, ja ekat narsissitkin kävivät jo ilahduttamassa kirkkailla kukillaan! Seuraavaksi ajattelin ommella uudet tyynynpäälliset, vaihtaa ovikrassin johonkin pajuiseen jajaja... kuka tietää! T. Kevääseen hurahtanut :)

  White Coastissa oli vaikka mitä! Erityisesti kyltit ihastuttivat ja sistuspuolen hopeiset kynttilänjalat :)

  VastaaPoista
 64. Onnea 1-vuotiaalle yritykselle. Osallistun 3 arvalla. Meillä kevään tulo näkyy jo verhojen vaihdolla, uusien ihanien sisustustavaroiden, inspiraatioiden ja ideoiden hankkimisena...

  VastaaPoista
 65. Heippa!

  Mulla näkyy kevään tulo ihan totaalisena muutoksenhaluna sisustukseen :) Muutokset on vasta suunnitelma-asteella, mutta mikäli vanhat merkit paikkansa pitää, ei kauaakaan kun raahaan mööpeleitä huoneesta toiseen ja laitan maalisudin heilumaan ;)

  Jos voittaisin arvonnassa, haluaisin ainakin valkoisen päiväpeitteen ja joitakin tyynynpäällisiä.

  Osallistun kolmella arvalla :)

  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 66. Kahdella arvalla mukana! Ihana arvonta <3
  Kevät näkyy värikkäissä kukissa, varsinkin tulppaaneissa. Muutenkin kaipaa vähän väriä kotiin ja pikkuhiljaa tuikkujen/lyhtyjen aika on ohi ja raivaan ne pois :)

  VastaaPoista
 67. Kevät näkyy meillä tulppaaneissa :)
  Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 68. Voin vilpittömästi sanoa, että ymmärrän! Perhe- ja kotielämää ei voi erottaa yritystoiminnasta ja toisinpäin. Yksinyrittäjä varsinkin on naimisissa firmansa kanssa, aamusta iltaan ja usein yöhönkin asti. Kevät ei tod.näk. näy tässä huushollissa mitenkään, kun itse olen liikuntakyvyttömänä kesään asti ainakin. Ei silti, meillä on olohuoneessa valmiina kevätverhot parin vuoden takaa...No, mieheni varmasti muutaman kukkaset tuo, niillä on pärjättävä!

  Kahdella arvalla mukana, linkityksiä kun en raukka osaa tehdä, niin se kolmas puuttuu...

  Ai niin ne ehdotukset, näin yhtäkkiä katsomalla päädyn valaisinosastolle. Tykkään lampuista, mutta kaikki nykyiset on aikas vanhanaikaisia.Ei silti, sähkölaskussa pihi mieheni kulkee perässäni ja sammuttelee valoja. Kauniitahan ne on kyllä ilman valoakin!

  VastaaPoista
 69. Pääsiäisenä laitetaan vähän keltasta liinaa ja munaa( ;) ) pöytään, muuten saa pysyä ennallaan :P

  Lähdetäämpä yhdellä arvalla liikenteeseen ;)

  VastaaPoista
 70. Kotona kevät näkyy mm. vaaleissa tekstiileissä (beige-valkoinen-roosa)ja silloin tällöin piristän itseäni myös kukkaostoksilla, esim. v.punasilla tulppaaneilla :)
  Kävin kurkkaamassa putiikkiasi ja joka osastolta löytyi vaikka mitä ihanaa; lamppuja, kehyksiä,lasikupuja ym. ;) 2:lla arvalla mukana ja onnea 1v. johdosta! :)

  VastaaPoista
 71. Mukana kolmella arvalla, jako siis FB:ssa :) Löysin nyt vasta tämän kaupan, ihania kodinsisustusjuttuja löytyy, täytyypä tutustua tarkemmin :)

  VastaaPoista
 72. ... kävin tekemässä arvonnastasi linkin blogiini, joten siis vielä yhdellä lisäarvalla mukana :)
  ♥ Ulla SisustEllenistä

  VastaaPoista
 73. Kevättä ilmassa ja kotona valkoiset tulppaanit maljakossa. Multasormi syyhyää yrttien ja kukkien kasvatukseen.

  Tämä kevät on erityinen, koska muutto tulossa isompaan taloon ja mielikuvissa jo sisustelen sitä valmiiksi. Kohta pääsen luomaan maalaisromanttista, valkoista ihanuutta asuttavaksi!

  Mukana kolmella arvalla.

  VastaaPoista
 74. Kolmella arvalla mukaan, linkitys @Face (:

  Meillä kevääntulo näkyy lähinnä tekstiilien vaalenemisena, kukkina ja liian vähänä pukeutumisena (:

  Jos voittaisin, ostaisin varmasti kahvi/teekuppeja meille (: meidän kaikki ovat eri paria ja nyt kun erokin sattui, joudun jättää osan niistäkin taakseni.

  VastaaPoista
 75. Kahdella arvalla mukana.

  Meillä kevät aloittaa haaveilun ikkunanpesusta ja yrtit laitan kohta itämään :)

  Verkkokaupan puolella on niin paljon kivaa etten tähän hätään tiedä mihin lahjakortin käyttäisi. Valaisimia tarvittaisiin, valokuvakehys voisi olla kiva tai sitten jotain ihan muuta. Olen aiemmin ostanut sinulta mm. ihanan tyynyn, jota vieraatkin kateellisena ihailevat ja kysyvät ostopaikkaa.

  VastaaPoista
 76. Kevät näkyy tulppaaneissa, vaaleanpunaisissa kynttilöissä, vaaleissa verhoissa... Kolmella arvalla mukana ja ostaisin sisustustarroja, tyynynpäällisiä, olishan siellä vaikka mitä :)

  VastaaPoista
 77. Ihana arvonta, josta voittoa lähden tavoittelemaan kolmella arvalla.
  Kotini on aika valkea voittoinen, paitsi talvella lisään pienesti ruskean eri sävyjä, keväällä alkaa turkoosi tulla sisälle ja nyt tekisi mieleni lisätä jonnekin vähän vaaleanpunaistakin.
  -päivi-

  VastaaPoista
 78. Kevään saapuminen kotiin näkyy mm. rairuohon kasvatuksella ja laittamalla kukkien siemeniä itämään multaan, joiden kasvua on ilo seurata kevään mittaan.

  Mukana kolmella arvalla, jotka käyttäisin hankkimalla lasisen sivupöydän ja Classic tai Sevilla- valaisimen:).

  VastaaPoista
 79. Heippa. miten on voinut jo vuosi mennä. hui aika kuluu niin pian.
  onnea vaan!
  minäkin osallistun arvontaan 1 arvalla, kun luen kaikkia blogeja anonyymisti (myös sinun)ja en osaa kikkailla mainoksia blogiini (tai osaisin jos ottaisin siihen aikaa, mutta sitä ei ole niin...). Eli tällä yhdelä vahvalla arvalla mukana :)

  Mukavaa kevättä, nyt piipahdan webkaupassasi kurkkimassa :)

  VastaaPoista
 80. Kolmella arvalla mukana ihanassa arvonnassa :) IIIhanasta puodistasi lähtisi minulle heti vaaleanpunainen päiväpeite, tyynynpäällisiä sekä lampunvarjostin. kevät on minulle ihan hullua aikaa! Kotona pitää silloin kaikki panna hyrskyn myrskyn. Tulppaanejakin kannan kotiin enemmään kuin maljakoita huushollissa.Nyt alan laittamaan eteisien seinään uutta peiliä...kiitos vinkistäsi :)

  VastaaPoista
 81. Ihanasta verkkokaupastasi ostaisin esim.uuden lampun.Kevätkotiin on valkoisen lisäksi "muuttanut"pieninä pisaroina turkoosi ja tietenkin tulppaanit.Jaoin kilpailun joten kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 82. Kahdella arvalla mukana!

  Kevät ei hirmuisesti vaikuta meidän kodin sisustukseen tms. Ehkäpä kukkia näkyy pöydillä vähän enemmän, mutta muuten aikalailla samannäköistä meillä on vuodenajasta riippumatta:) Jos voittaisin lahjakortin, niin käyttäisin sen varmastikin johonkin kivaan valaisimeen tai sitten lasiseen purnukkaan, johon voi vaikkapa keksejä/karkkeja laittaa:)

  VastaaPoista
 83. Olen kahdella mukana arvonnassa ja jos onni osuisi kohdalle niin ehdottomasti hankintalistalla olisi ainakin ihana Riverdale tarjoiluteline lasilautasella. Kevään tullen vaihtuu aikalaillakin tekstiilejä. Hallitseviksi väreiksi pöytäliinoissa ja tyynyissä tulee turkoosi, limevihreä, roosa ja beige. Tummat sävyt väistyvät myös osittain matoissa ja verhoissa. Tulppaaneja haluaisin pöydille enemmänkin, silloin harvoin kun tulee raaskittua ostaa, niin kimppu todella tuo kevään tuntua.

  VastaaPoista
 84. Kahdella arvalla olen mukana arvonnassa! Kevään tulo näkyy meillä mm. uusilla tekstiileillä, olen juuri ommellut keittiöön uudet verhot :)! Lahjakortilla ostaisin muutaman sisustustavaran keittiöön tai sitten uuden pöytälampun, en vielä osaa päättää.

  VastaaPoista
 85. Onko siitä muka jo vuosi!!!!???? Kerrassaan upeaa!

  Meillä kevät ei sisällä pahemmin näy, remontti näkyy sitäkin enemmän...

  Kaikkea ihanaa voisi verkkokaupasta ostaa, kaikkea uutta tarvittaisiin, kun remontti joskus valmistuu, pikkujuttuja tytölle ja pojalle ja miksei itsellekin.

  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 86. Kahdella arvalla mukaan ihanaan arvontaan. Meille kotiutuisi kaupasta uudet varjostimet meidän olohuoneen lamppuihin ja lisäksi mukaa lähtisi pientä pyyhettä ym kivaa tavaraa. Kevään tulon huomaa meidän kotona siitä, että valkoiseen kotiin tarvitaan väriä lisää. Eilen kävimme ostamaan kirkkaan turkoosin maton valkoisen keskelle ja hiukan kestää vielä silmä tottua, mutta lapset rakastaa sitä ja sanovat, että meillä on merenranta kotona <3

  VastaaPoista
 87. Tulen mukaan kolmella arvalla :)
  http://sarkyvaa.blogspot.com/2012/03/hei-arvonta.html

  VastaaPoista
 88. Paljon onnea 1-vuotiaalle! Muistan hyvin kun aloit kirjoittelemaan yrityksestäsi ja perustit sen:)

  Kolmella arvalla mukaan arvontaan:)

  Kevääntulo näkyy meillä tekstiileissä ja lisääntyvinä kukkasina. Tällä hetkellä minulla on paljon pelargonin pistokkaita kasvamassa ja odottamassa että säät lämpenevät ja ne voi laittaa ulos.
  Jos voittaisin valitsisin köyhänhopeiset kynttilänjalat tai jonkin lasiastian.

  VastaaPoista
 89. Kevät näkyy meillä tulpaaneina maljakossa ja pienenä pinta remonttina. Lahjakortilla ostaisin ehkä uuden pöytälampun eteiseen. Kahdella arvalla mukana =)

  VastaaPoista
 90. Jahas ensimmäinen tekstini ei näemmä tänne ilmaantunut.. uusi yritys..

  Elikkäs kolmella arvalla mukana!

  Kevät näkyy joka vuosi kukkien tulolla pöydille ja verhojen vaihtumisella raikkaammiksi.

  Sinulla on niin paljon ihania tuotteita myynnissä että en osannut päättää mitä tilaisin :)

  Onnea 1v yrityksellesi ja ihanaa kevättä!!

  VastaaPoista
 91. Kevät näkyy tekstiilien vaihdolla ja pöydillä on tulppaaneja yms. kausikukkia. Verkkokaupasta valitsisin jotain kivoja tekstiilejä esimerkiksi. Kolmella arvalla mukaan :)

  VastaaPoista
 92. Mukaan lähetään kolmella arvalla! =)
  Meille kevät tuo tullessaan tulppaanit ja ihanat vaaleat tekstiilit, niin ja aurinkolasit!! B)
  Ostoslistalle voisin sujauttaa jonkin pöytävalaisimen tai tyynyn päällisen...

  VastaaPoista
 93. Mukana kolmella arvalla :)
  Meillä kevät näkyy parhaiten terassilla. Sitä aletaan taas kevään mittaan laittamaan kesäkuntoon.
  Jos voittaisin, niin minua ehkä eniten haluttaisi tuo liitutaulu :)

  VastaaPoista
 94. Kevät näkyy kodissa varsinkin pääsiäisen aikaan vihreän ja keltaisen värin lisääntymisenä. Leikkokukkia on enemmän keväisin, varsinkin tulppaaneja.
  Jos voittaisin arvonnassa niin ostoskoriin voisi lähteä joitakin seuraavista:
  Keep Calm tarra, Lasinen Tea astia, Lasinen Coffee astia, Lasinen Kaadin, Keep Calm keittöpyyhkeitä :))

  Kolmella arvalla mukana. Onnea minulle arvontaan :))

  ppph68@suomi24.fi

  VastaaPoista
 95. Onnea 1-vuotiaalle!

  kolmella arvalla mukana minäkin.
  Kevät näkyy meillä tekstiilien vaihdolla.
  Lahjakortilla ostaisin lampun jalan ja varjostimen.

  VastaaPoista
 96. Osallistun kahdella arvalla. Meillä kevät näkyy kotona uusilla kukilla, tekstiileillä ja milloin mitenkin :) Parvekkeen laittoa odotan aina innolla, se kun on valmis, tulee viimein ihan kunnolla keväinen/kesäinen olo :)Palkinnolla saisikin kaikenlaisia kivoja pieniä sisustusjuttuja :)

  VastaaPoista
 97. Onnea!
  Keväseeni kuuluu värit ehdottomasti.
  Verkkokaupasta ostaisin ekana Heart korurasioita.
  kaikilla arvoilla mukaan.

  VastaaPoista
 98. Kahdella arvalla mukana! :) Meillä ei tällä hetkellä näy mitenkään, koska asumisjärjestelyt on lievästi sanottuna erikoiset... yleensä kyllä kevät tuo mukanaan rohkeampia värejä sisustukseen.

  VastaaPoista
 99. Ihana arvonta,mukana ollaan 2 arvalla! Kevät näkyy kotona niin että väriä(lime/vihreä) tulee lisää ja kukkaset ilmestyvät pöydälle. Jos olisin niin onnekas että voittaisin arvonnassa niin löytäisin liikkestäsi vaikkajamitä kivaa mitä ostaisin,vaikea valita yhtä tai kahta asiaa joita haluan! :D

  VastaaPoista
 100. Yhdellä arvalla mukana. :)

  Kevääntulo näkyy meillä siinä, että kylvemme tammikuussa ostetussa kodissamme yhä enemmän luonnonvalossa. Jahka remppa edistyy, niin kotiin tulee joka tapauksessa uusia sisustusjuttuja. Ja viherkasveja,kun löydän sopivia. Kukista en pidä ja lyhytaikaiset kasvit tuntuvat muutenkin turhilta. :)

  VastaaPoista
 101. Onnittelut ihan ensiksi!

  Kotiini kevättä tuovat uudet tekstiilit ja ehdottomasti keväiset kukat, esim. tulppaanit ja helmililjat sekä yrtit.

  Verkkokaupassa on niin suuri valinnanvara, että pää meni ihan pyörälle. Vuodenajasta johtuen puutarha-osuus kiinnostaa nyt eniten. Ne numerolliset sinkkiruukut/-vadit olivat upeita, mutta eivät näköjään myynnissä! Tyynyissäkin oli muutamia kotiini sopivia vaihtoehtoja, mutta pelkästään yhtä tuotetta en osaa nyt nimetä.

  Kolmella arvalla mukaan!

  VastaaPoista
 102. Hei!Mukana kolmella arvalla :)
  Kevät näkyy siivouksena, tuuletuksena, tavaroiden raivauksena...
  Jotkut tekstiilit vaihtuvat keväisempiin ja silloin tällöin voi bongata tuoreen kukkakimpun keittiön pöydältä.
  Pian käärit hihat ja alan puuhaan :)

  VastaaPoista
 103. Hei!Kolmella arvalla mukana (linkitys facebookissa). Jo useamman viikon ajan kaupasta on tarttunut tulppaanikimppuja mukaan piristämään kotia. Ja pieni keittiöremppa tulossa, jota malttamattona ootan :D
  -Tarja-

  VastaaPoista
 104. Mikana kahdella arvalla!

  Kevät näkyy kodissani kukissa, istutuksissa, ihanan auringon valossa, joka tulvii sisään ikkunoista...:)

  VastaaPoista
 105. Onnea 1v :)
  Olen kahdella arvalla mukana. Meidän kotiin on saapunut keväisen väriset kynttilät ja tulppaanit! Tulppaaneja ei voi koskaan olla liikaa <3

  Yrityksesi tuotteista kaikista mieleisin meidän kotiin olisi Puolikuu sivupöytä. Olen himoinnut konsolipöytää eteiseen jo pitkään, mutta budjetti ei ole antanut vielä periksi. Tämä olisi IHANA tilaisuus saada vähän avitusta hankintaan!!!

  Aurinkoisia kevätpäiviä teille!

  -Micu

  VastaaPoista
 106. Yhdellä arvalla mennään!

  Meillä kevään tulo näkyy mm. siinä, että mä siivoan paljon enemmän, koska luonnonvalo saa aikaan sen, että pölykin näkyy nurkissa paremmin :D Ja tietysti tekstiilit vaihtuu ainakin osittain vähän keväisempiin ja kirkkaampiin väreihin.
  Lahjakortti menisi varmasti säilytykseen eli käyttäisin sen mieluusti johonkin rasioihin/laatikoihin.

  VastaaPoista
 107. Osallistun kolmella arvalla kivaan arvontaan!
  Sisustusliikkeestäsi voisin ostaa vaikka mitä kivaa, ehkäpä sisustustarroja, niitä minulle ei vielä ole...

  VastaaPoista
 108. Onnea 1-vuotiaalle.
  Kahdella arvalla olen mukana, ihana arvonta! :)

  VastaaPoista
 109. Hei! Osallistun kahdella arvalla mukaan. Kevään tulo näkyy kodissamme valkoisen värin- ja somisteiden lisääntymisenä. Kotimme perusväritys on vaalea, mutta talven tummat yksityiskohdat poistuvat valkoisen tieltä. Keväisin siivoan myös kaikki kaapit ja laitan meille tarpeettomat tavarat ja vaatteet kierrätykseen - paljon annan myös pois ilmaiseksi. Se on meidän tapamme auttaa vähempiosaisia. Verkkokauppasi tuotteet ovat juuri vaaleansiniseen villaamme sopivaa tyyliä, voi kumpa voittaisin sieltä jotakin ihanaa piristystä kotiimme.

  VastaaPoista
 110. Mukana kahdella arvalla.
  Keväällä piristetään kotia pienin keinoin. tekstiileillä, somisteilla, kukilla ja puhtaalla kodilla;))
  Puodistasi löytyy kaikkea ihanaa tähän tarkoitukseen!

  VastaaPoista
 111. Aivan ihastuttavaa valkeaa unelmaa... Onnitteluni 1-vuotiaalle!
  Osallistun 2+1 arvalla, yksi facebookin kautta
  Keväällä viininpunainen ja yönsininen vaihtuvat pellavaan ja valkoiseen mm. äitini kapiolakanoiden myötä. Pidän niin kovasti vanhanaikaisista aidoista luonnon väreistä.
  Erityisesti myymälässä kiehtoi metallinen riippuva kattoteline. Toki löytyi paljon muutakin... mm. kylpyhuoneen pienet yksityiskohdat, saippuat yms.

  VastaaPoista
 112. Kahdella mukana! Uudet verhot ellokselta tilattu kevätkotia piristämään :) ja mitäkö ostaisin verkkokaupasta voittaessasi - pahapaha kun siellä niin paljon kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista
 113. Aivan ihastuttavaa silmänruokaa, ja sielun, löytyy sivultasi.
  Lämpimät onnitteluni 1-vuotiaalle.
  Osallistuisin 2+1 arvalla, yksi facebookin kautta.

  Kevät näkyy meillä viininpunaisen ja yönsinisen vaihtumisena valkoisen eri sävyihin sekä pellavaan ja murrettuihin keltaiseen ja vihreään.

  Myymälässä on niiiiiiin paljon kaikenlaista, mitä kotiimme tahtoisin. Saippuat, tekstiilit, huonekalut... you name it. Katosta riippuva metallinen teline oli eräs mielestäni aivan loistava oivallus. Voi olla, että yksi ei riittäisi, vaan tarvittaisiin pikapikaa useampi, kun ensimmäistä siirreltäisiin paikasta toiseen. :)

  VastaaPoista
 114. Onnittelut ja menestystä 1-vuotiaalle. Keväällä tyynyjen ja verhojen väritys vaihtuu, matot sitten vasta kesäksi. Myymälässä on paljon kauniita tuotteita. Ehkä ottaisin ruusuisen verhokapan ja lisäksi jotain pientä.

  VastaaPoista
 115. Kahdella arvalla mukana! Kevät näkyy meillä siten että on pakko ottaa pölyrätti käteen ja toki keveämmät verhot ikkunoihin. Ja tulppaaneita unohtamatta :) Ja mitähän sitä ihanaisesta kaupastasi ostaisikaan... vaikea valinta kun tahtoisi kaiken :)

  VastaaPoista
 116. Hei! Osallistun kolmella arvalla :) Juuri linkitin fb-seinälläni.
  Meillä kevään tulo näkyy turkoosilla yksityiskohdilla. Muuten meillä on valko-beige sisustus, mutta löysin viime syksynä eurokankaasta ale-laatikosta Laura Ashleyn kauniin puuvilla kankaan jossa on valkoisella pohjalla beige-turkooseja kukkakuvioita, ompelutin siitä verhon olohuoneen nurkkaikkunaan. Tarkoituksena on lisätä vielä vaaleaa turkoosia sohvatyynyjen muodossa ja keittiön pöydälle vähän haalean vihreää tablettia tai kaitaliinaa, eli vielä on paljon sisustettavaa. Tosi kiva arvonta! :)

  VastaaPoista
 117. ONNEA ONNEA <3

  ... näin se aika rientää :)

  Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 118. Onnea 1-vuotiaalle yrityksellesi:)
  Osallistun mahtavaan arvontaan 3 arvalla!

  VastaaPoista
 119. kolmella arvalla mukana, jaettu fb:ssa. tulppaanit ja taimikasvatus tietää kevättä. myymälästä ostaisin ehkäpä jonku kivan valaisimen, jos arpa suosisi.

  VastaaPoista
 120. Aurinkoinen blogisi saa aina niin hyvälle tuulelle. Ihana arvonta, kahdella arvalla mukana :) Aurinkoisin terveisin Marika

  VastaaPoista
 121. Moi, osallistun kolmella arvalla. Kevään tulo näkyy kodissa uusien tekstiilien ja kukkien muodossa. Myös huonekalujen paikkoja tulee usein muuteltua kevään tullen. Nettikaupassa on vaikka mitä kivaa ja ihanaa, enkä osaa vielä sanoa mitä sieltä haluaisin :)

  VastaaPoista
 122. kolmella arvalla mukana!

  Meillä kevät näkyy kotona lähinnä sillä, että valkoiset seinät ovat täynnä harmaita pieniä kädenjälkitahroja pimeän talven jälkeen ;)

  VastaaPoista
 123. Hei Johanna, ihana arvonta, mukaan siis kahdella arvalla! Tulppaaneja meilläkin on jo koko ajan esillä, ne ovat jotenkin NIIN keväisiä! Minulla kevät jostain syystä "oirehtii" aina jonkinlaisena sisustus- ja tuunausinnostuksena, tälle alkukeväälle jo eteinen on saanut uuden maalin ja uuden kaapin, saapas nähdä, mitä vielä kerkiän kunhan kevät etenee!

  Sinun suloisesta putiikistasi varmaankin minulle lähtisi joku kaunis pöytävalaisin tai ehkä kynttilänjalka, ne ovat sinulla niin valtavan viehättäviä. Nyt vaan sitten peukut pystyyn... ja varpaatkin! Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 124. Kahdella arvalla mukana! Kevättä ei huomaa asunnossani sen kummemmin, ainoastaan yrttipurnukat ilmestyvät ikkunalle. Lahjakortti tulisi todella tarpeeseen, koska muutan keväällä.

  Verkkokaupasta haluaisin sisustustarran (Always kiss me goodnight), jalallisen tarjottimen lasikuvulla ja kyllähän tuo liitutaulu sydänkehysellä olisi upea!

  VastaaPoista
 125. Kahdella arvalla mukana, niin ois ollut kiva olla kolmellakin, mut en vain saanut linkkiä laitettu siis osannut laittaa omaan blogiini, harmi!
  Mutta meillä kevät näkyy sillä, että sädekaihtimet on vedetty ylös, jotta valo pääsisi vielä paremmin sisälle, pastellinvärejä on alkanut ilmestyä ja tulppaaneja ja ruusuja on maljakoissa tuomassa väriä. Ostaisin lahjakortilla ainakin sisustustarran ja kaikkea muuta pientä kivaa. Liikkeessäsihän on vaikka mitä, joten vaikea keksiä ihan yhtäkkiä mitäs kaikkea muuta ostaisin :)!
  Hyvää sunnuntain jatkoa sinne :)

  VastaaPoista
 126. 3 arvalla mukana arvonnassa. Kevät on aikaa, jolloin vaihdellaan tekstiilejä, ostetaan leikkokukkia (toki niitä on muulloinki) Mää en kyllä osaa sano mitä ostasin, nimittäin kaupassasi on niin paljon kaikkia ihanaa.. Ehkäpä se hanallinen kaadin :)

  VastaaPoista
 127. Onnea yksivuotis päivän kunniaksi!
  Verkkokaupasta ostaisin kauan himoitsemani torkkupeiton. Kevääntulo täällä meillä näkyy multaisena keittiön pöytänä, kukkakimppuina, hymynä ja haaveina.
  Kahdella kolmella arvalla osallistun!

  VastaaPoista
 128. Kevät näkyy meillä tekstiilien vaihdolla, leikkokukkina (toki niitä on muulloinki)ja ikkunoiden pesuna. Talven ku tuuskaa kynttilöiden kanssa, on jo kiirekki päästä pesemään. Mää en kyllä ossaa sanua mitä ostasin, nimittäin sinun kaupassasi on kaikkea ihanaa, mutta ehkäpä sen hanallisen kaatimen :)

  VastaaPoista
 129. Heip ja minulle voit lisätä sen kolmannenkin arvan..Sain kuin sainkin tuonlinkin tuonne omaan blogiini lisättyä! ;)

  VastaaPoista
 130. Oi elämä mikä palkinto!! :P Kahdella arvalla siis tavoittelen palkintoa.

  Itse ostaisin todennäköisesti tuon puolipyöreän pöydän, joka on kerrassaan ihana!

  Meillä kevät ei tänä keväänä kauheasti näy. Kotia ei enää jaksa laittaa, koska raksa vie kaikki ajatukset ja sisustusinnon. Ehkä sen verran kuitenkin pitää kevättä ja aurinkoa "juhlistaa", että ostan muutamia kukkasia pöydille väriä tuomaan. :)

  VastaaPoista
 131. Mukana kahdella arvalla!:) Näin keväisin tulee sisustuskuume, tulee ostettua kaikkea pientä keväistä, tulppaaneja ja muuta pientä! Tilaisin varmasti ainakin muutaman keväisen tyynynpäällisen!

  VastaaPoista
 132. Kolmella arvalla mukana. Pitäsi joskus ehtiä piipahtamaan ohi kulkiessa ihan liikkeessä

  VastaaPoista
 133. Kolmella arvalla mukana :D

  Blogissani ei toiminu tuo linkitys, joten linkitin facebookissa :D

  VastaaPoista
 134. kahdella arvalla mukana (kommentti+julkinen lukija).
  meillä kevään tulo näkyy tulppaaneina ja valoisuutena. tekstiilejä en ole jaksanut toistaiseksi erikseen hankkia kevääksi ja talveksi, ehkä vielä joskus! keväällä myös tekee aina mieli tehdä sisustuksellisia uudistuksia asunnossa.

  leppakerttu7@gmail.com

  VastaaPoista
 135. Lämpimät onnittelut 1-vuotiaalle yrityksellesi - niin se aika on tosiaan mennyt vauhdilla, vastahan sinä haaveilit ja aloittelit... ;)

  Kevään tulo näkyy monen muun tavoin meilläkin sisustuksessa värien vaalenemisena ja ilmeen raikastumisena kaikinpuolin - uusia tekstiilejä on tullut ommeltua ja osteltua.
  Sisään tulviva aurinko tietenkin paljastaa kaiken, joten siivoiluakin on tullut tehtyä useammin.
  Tänä keväänä meillä tehdään myös pientä pintaremonttia ja ennenkaikkea suunnitellaan pihaa uusiksi - tositoimiin päästään sitten kunhan taas lumet on sulaneet!

  Jos arpaonni suosisi, niin puodistasi kotiuttaisin uusia ihania tekstiilejä ja/tai jotain kivaa säilytykseen. Kahdella arvalla olen mukana arvonnassa.

  Iloa, valoa ja rutkasti hyvää mieltä teidän perheen keväisiin päiviin! ♡

  VastaaPoista
 136. Kolmella arvalla mukana :)

  Kodissani kevään tulon huomaa siitä kun lattialle vaihdetaan uudet matot, myös verhot vaihtuvat keveämpiin. Tulppaanit ja muut leikkokukat ovat ehdottomasti myös kevään merkkejä :)

  VastaaPoista
 137. Oijoi mikä palkinto, pääsis yhteen lempikaupoista kunnon ostoksille :)
  Vaikeaa valita mitä ottaisin, mutta ehkä se voisi olla se aivan upea kakkukupu tekstillä, joku niistä ihanista pöytävalaisimista, tai tekstiilejä. Meillä kevät näkyy sillä tavoin, että kaappiin piilotetut turkoosit esineet, viltit ja tyynyt alkaa palailla esille. Ja jokavuotinen tulppaaniriippuvuus :)

  Kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 138. Kevät näkyy meillä sillä tavoin, että kaapit alkavat saada järjestystä kaaoksen tilalle. Myös verhot vaihtuvat kevyempiin malleihin :) Pölyt ja yllä mainitut kädenjälkitahrat ikkunoissa yllättävät joka kevät - saavat kyytiä :) Eniten kevät näkyy minun pään sisällä hulluutena sisustaa, ja saada uutta.
  Lahjakortilla ostaisin ainakin sisustustarroja, vaaleanpunaisen tikatun peiton (siihen se raha jo menisikin:)), purnukoita ja lampun :)

  VastaaPoista
 139. Tänä keväänä kotiin on pakko saada jotain keltaista. Ehkä kynttilä ja vaikkapa keittiöpyyhe. Ja tietenkin myös niitä tulppaaneja. :) Kävin kahlaamassa White Coastin sivuja ja oli tosi vaikea keksiä mitä kaikkea tahtoisin, mutta ehkäpä ainakin Candles-laatikko voisi olla tarpeellinen. :) Kolmella arvalla mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 140. Kolmella arvalla mukana, jaettu fb:ssa. Näin keväällä sisustuskärpänen puraisee oikein kunnolla ja kotona tekstiilit vaihtuu kevyempiin ja tulppaaneja tulee ostettua piristämään arkea. Tänä keväänä olohuoneen pöytä on maalattu ja olen entisöimässä myös vanhaa lipastoa ja se saa ensi viikolla maalia pintaan - jee olohuoneeseen "uusi" lipasto :)
  Jos arpaonni suosii, niin voisin valita nettiputiikistasi esim. hienon pöytäkellon :)
  Hyvää ja aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 141. Hei! Ikävä kyllä kevään tulo ei meillä näy sisustuksessa. Ei ole kukkia eikä uusia tekstiilejä... Asumme väliaikaisasunnossa rakennusprojektin ajan ja kaikki energia menee uuden talon rakentamiseen. Ensi kesänä sisustetaan senkin edestä! Putiikista löytynee enemmänkin sisustustavaraa uuteen kotiin... Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 142. Kahdella arvalla mukana. :)

  Ostaisin varmaankin pari tyynynpäällistä. Kevät näkyy kukkasin ja värikkäämpien
  tekstiilien muodossa.

  VastaaPoista
 143. Onnittelut 1-vuotiaalle yritykselle! Minulla kevät näkyy ikkunalistalle ilmestyvistä istutuksista, nyt jo orvokit ja samettiruusut on laitettu itämään. Kahdella arvalla osallistun arvontaasi ja voittaessani valitsisin jotain tekstiiliä tai sisustus ja koriste-esineitä, liikkeessäsi on niin paljon kaikkea ihanaa mitä voisi valita!

  VastaaPoista
 144. Kahdella arvalla mukana! Kevät näkyy meillä vaaleampana sisustuksena - valkoisina sohvatyynynpäällisinä ja vaaleampina verhoina.

  VastaaPoista
 145. Kahdella arvalla mukana.
  Kevät näkyy kodissani ainakin auringon paisteena :D Ja reippaasti heräävinä lapsina! Kukkasia on todellakin tullut nyt osteltua, tulppaaneja, ruusuja, ruukkukrysatteemia... Iloisia värejä beigevalkoisen seuraan :)

  VastaaPoista
 146. Onpa vaikea päättää. Olen heikkona lamppuihin, joten luultavasti ostaisin lampun. Tai sitten verhoja kevään kunniaksi tai tyynyjä. Jalallinen lasivati oli myös tosi kaunis.
  Keväisin tulee laitettua verhot uusiksi ja uusi pöytäliina löytää myös tiensä keittiöön. Tummat värit saavat mennä.

  VastaaPoista
 147. Kolmella arvalla mukana, jaettu fb:ssä. Kevät tuo kotiin vaaleammat tekstiilit ja tulppaaneja. Vaikea päättää, mitä sinulta ostaisi, kun on niin paljon kivaa, ehkä jonkun lampun tai tyynynpäällisiä...

  VastaaPoista
 148. Kahdella arvalla mukana!
  Nyt alkavana keväänä meillä on ollut paljon kukkia esillä, tälläkin hetkellä neljä kimpullista tulppaaneja koristaa kotia. ;)
  Varmaan verhoja katselisin ensimmäisenä jos arpaonni suosisi. :)

  VastaaPoista
 149. Ensimmäinen viestini ei näköjään tullut perille, joten tässä uudestaan: yhteensä kolmella arvalla mukana ihanassa arvonnassa: liityin lukijaksi ja linkitin arvonnan blogiini :)
  ♥ Ulla SisustEllenistä

  VastaaPoista
 150. Olen kahdella arvalla mukana! Kevät saapuu ja olohuoneessa vaihtui jo järjestys ja kukkia on kannettu kotiin. Ja vos voittaisin, tilaisin nettikaupasta lasiset Tea & Coffee astiat. :)

  VastaaPoista
 151. 1v.Onnittelut! Ihania tuotteita kaupassasi. Olen mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 152. Yhdellä arvalla mukana :)

  Kevät näkyy meillä kukkina..leikkokukkia on koko ajan esillä.

  Ja jos voittaisin niin haluaisin noita ihania kylttejä.

  VastaaPoista
 153. Kahdella mukaan!! Kevät näkyy värikkäinä värienä sisutuksessa, liikunnan lisääntymisellä ihan kuin talviunesta heräisi:) Uuden Päiväpeiton haluaisin ja sellainen ihana juuri sopiva päiväpeitto löytyy teidän valikoimista:)

  VastaaPoista
 154. Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Meillä kevät näkyy remonttihommina...mies juuri maalaa eteisen kattoa. Oikeastaan vielä muuta ei ole näkyvissä...tulppaaneja ja narsisseja kyllä tulee sekä keväisempiä tekstiilejä tässä jossain vaiheessa. Voi...jotain kivaa ostettavaa varmasti löydän verkkokaupastasi.

  VastaaPoista
 155. Kahdella arvalla mukana:)

  Olen aloittanut kevätmuutoksen kotona ja vaihdoin verhot ja pöytäliinat vaaleanvihreisiin/-sinisiin

  VastaaPoista
 156. Kahdella arvalla mukana.

  Mulla tulee aina keväällä järjetön siivousvimma ja verhot ynm vaihtuu värikkäämmiksi ja tummemmiksi (itse tykkään jostain syystä talvella enemmän vaaleista verhoista ynm :)) ja muutenkin koti pysyy ihmeellisesti paremmassa järjestyksessä :)

  VastaaPoista
 157. Kahdella arvalla mukana!
  Kevät näkyy ainakin kukkien osto innolla ja sisustukseen tulee koko ajan iloisempaa ilmettä.

  VastaaPoista
 158. Kahdella arvalla mukana. Minä aloitan "keväilyn" vähentämällä tavaraa ja ikkunoidenpesulla

  VastaaPoista
 159. Kevät näkyy, niin että laitan värejä enemmän ja nyt uuteen kotiin laitetaan parveke myös kevätkuntoon kohta!
  Palkinnon käyttäisin..apua hirveän vaikea päättää,kun on NIIN ihania tuotteita paljon!:)

  Osallistun kolmella arvalla ja tässä linkitys: http://ajattelesuuriamuttanautipienista.blogspot.com/2012/03/arvontaa_11.html

  VastaaPoista
 160. Kahdella arvalla mukana!

  Kevät näkyy siten, että innostun siivoamaan entistä enemmän ja ehkä enemmän keväisiä värejä tulee kotiin.

  VastaaPoista
 161. Toiveikkaana mukana kolmella arvalla! Kevät näkyy tässä vaiheessa meillä tulppaaneina, terassilla narsisseina ja tänä vuonna vaikuttaa "uhkaavasti" siltä, että vaaleanpunainen tulee jossain muodossa meillekin....vielä on harkinnassa, että miten... :)
  IIIk, en osaa vielä sanoa mitä ostaisin....kaupassa on kaikki niin ihanaa, että mieli tekisi ostaa KAIKKI :)))

  VastaaPoista
 162. Kahdella arvalla mukana. Ostaisin ehkä valaisimen. Kevät näkyy verhojen ja tyynyjen vaihdolla.

  VastaaPoista
 163. Kahdella arvalla mukana.

  Kotona on pitkän aikaa jo tulppaanit ollut vakio kalustetta :-) Tekstiilejä olen pikku hilja vaihdellut keväisempään :-)

  VastaaPoista
 164. Yhdellä arvalla mukana. Kevät tulee kotiin kukkien myötä :) myös tekstiilit vaihtuu

  VastaaPoista
 165. Kahdella arvalla mukana; kodin tekstiilejä mieluilen kevääksi.. :)
  Iloa kevääseen!

  VastaaPoista
 166. Mukana kahdella arvalla :) Meillä(kin) kevään tulo näkyy tulppaaneilla maljakoissa, uusilla tekstiileillä ja siivousvimmalla. Oikeastaan tekisi mieli sisustaa koko koti uusiksi! Jos onni suosisi tätä rohkeaa, ostaisin todennäköisesti peilin ja keittiöpyyhkeitä :)

  VastaaPoista
 167. Mukana ollaan kolmella arvalla.
  Kevätsikkoa on meille tullut ja ihmeekseni olen hankkinut selaisia lilaan vivahtavia pöytäliinoja, ei ole koskaan kuuluneetminun väreihini...

  VastaaPoista
 168. Kolmella arvalla - julkinen lukija, linkitys ja kommentti.

  Aivan ihanat sivut ja niin inspiroivatkin. Kevät onkin mulla kaiken uuden tekemisen aikaa:)

  VastaaPoista
 169. Kolmella arvalla mukana. Ihania tavaroita, josko sitä jotain uutta kevääseen saisi ostettua :)

  VastaaPoista
 170. Kahdella arvalla mukana. Kevään tulo näkyy meillä mm. tulppaanien ja esikoiden väriloistona. Juuri pari päivää sitten teinkin esikoistamme postauksen. Meillä myös juuri arvonta käynnissä. Tervetuloa osallistumaan :)

  VastaaPoista
 171. kahdella arvalla mukana.kevät näkyy meillä puhtaina ikkunoina.
  aloitan kevään aina ikkunoiden pesulla.
  lahjakortilla tilaisin uudet pöytälamput.

  VastaaPoista
 172. Kahdella arvalla mukana!

  Meillä kevään tulo näkyy ikkunoiden pesulla ja kesäverhojen vaihtamisella. Samalla myös muut tekstiilit vaihtuvat; tyynynpäälliset, pöytäliinat, keittiöpyyhkeet yms :) Myös muutamia värikkäitä koriste-esineitä tulee laitettua esille. Tulppaaneita tulaa silloin tällöin ostettua.

  Nettikaupasta kotiuttaisin meille mieluusti nuo Heart korurasiat, Keep Calm keittiöpyyhkeet, Cookies-lasiastia..

  VastaaPoista
 173. Kahdella arvalla mukana ihanassa arvonnassa!
  Meillä näkyy kevät tekstiilien vaihdolla vaaleampaan ja ihanilla kukilla, usein juurikin tulppaaneilla :)!

  VastaaPoista
 174. Olen kahdella arvalla mukana. Keväisin mieleni tekee eniten vaihtaa tekstiilejä hempeämpiin väreihin :). Lahjakortin käyttäisin ainakin ihanaan pöytäkelloon.

  VastaaPoista
 175. Olen kahdella arvalla mukana! Kevään huomaa meillä tekstiilien väreissä- värimaailma muuttuu hempeämpään suuntaan:). Jos onni olisi myötä ja lahjakortin saisin, niin ainakin ihanan pöytäkellon sellaisella hankkisin:).

  VastaaPoista
 176. Kevät näkyy väreinä. Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 177. Kolmella arvalla mukana. Tekstiilejä vvaihtamalla ja kukkia tuomalla kevät tulee kotiin. Jos voittaisin, valitsisin ihanan lasisen kaatimen.

  VastaaPoista
 178. Kahdella arvalla mukaan! Kevät näkyy meillä keväisinä ruukkukukkina, pajunkissoina ja siivousinnostuksena.=)

  VastaaPoista
 179. Kolmella arvalla olen mukana :)
  Niin ihanat kuvat kaupastasi, voi jos vain olisi lähempänä..

  Kivaa kevään jatkoa sinulle, meillä pestään ikkunoita tänään koska uudet verhot odottaa... ihanaa kevät on tulossa.

  Toivottaa Monica

  VastaaPoista
 180. Hei nkahdella arvalla mukana. Kevättä rinnassa täälläkin ja uusia sisustusideoitakin mieli täynnä.

  VastaaPoista
 181. Kolmella arvalla mukana! :)

  Kevät näkyy meidän kodissa keväisempinä verhoina ja tekstiileinä. Tulppaanit kuuluu ehdottomasti kevääseen. Ikkunoiden pesu on myös ehdoton juttu.

  Lahjakortilla ostaisin ainakin ihania tekstiilejä ja jotain pieniä koriste-esineitä. Kauppahan on pullollaan ihanuuksia.

  VastaaPoista
 182. Onnea 1-vuotiaalle putiikillesi !
  Kolmella arvalla mukana. Kevään tulo näkyy meillä tänäkin vuonna vaaleanpunaisten asioiden lisääntymisellä pikkuhiljaa ja tietty tulppaanit samassa sävyssä on varma merkki ;)
  Lahjakortilla ostaisin varmaankin lisää jotain vaaleanpunaista ...

  VastaaPoista
 183. Kahdella arvalla mukana (kommentti+linkitys blogiini)

  VastaaPoista
 184. Olen ollut blogisi lukija melkein alusta saakka. Mukavaa kevättä!:) Mukana arvonnassa kahdella arvalla, kommentti+julkinen lukija.

  VastaaPoista
 185. Mukana kahdella arvalla :) Palkinnonnoksi hankkisin ehkä keväisemmät tyynynpäälliset olkkariin.
  Tänä keväänä meille tulee hieman pastellia; mm turkoosia, vaaleanpunaista ja ehkä jopa valeaa liilaa ja keltaista. Huomaan myös hankkivani keväisin enemmän leikkokukkia.
  Niin, ja remontti-into kasvaa myös useimmiten keväisin :)

  VastaaPoista
 186. Tosi kiva arvonta! Osallistun kahdella arvalla.
  Ostoslistalla olisi koristetyynyjä ja muutama niin söpö purkki. Meillä olisi tarvetta kunnon kevätsiivolla ja viimeisetkin talvivalot pitäisi laittaa kaappiin. Tilalle tulee muutama tehostevärinen tyyny ja ehkä joku joku pirteä pöytäliina =)

  VastaaPoista
 187. Heippa :) Kahdella arvalla ollaan mukana.
  Meillä kevään tulo näkyy aika selvästi, verhot vaihdetaan raikkaamman sävyisiin, koristetyynyt saavat uudet päälliset jne. Myös huonekalujen järjestystä vaihdetaan (tästä hommasta etenkin mies tykkää :D). Paljon saa aikaan jo vanhoja huonekaluja ja tavaroita käyttämällä, mutta kyllä sitä jotain pientä uuttakin tulee osteltua :)

  Nenna
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 188. kolmella arvalla mukaan, linkitin facebookissa.

  Kevät näkyy meillä lisääntyvänä remppainnostuksena ja pajunkissoina maljakossa.

  VastaaPoista
 189. Yhdellä arvalla mukaan, paljon onnea yrityksellesi! :)

  VastaaPoista
 190. Kahdella arvalla mukana.

  Kevät näkyy meillä lisääntyneenä intona karsia tavarapaljoutta ja vaihtaa verhot keväisempiin.

  Lahjakortilla hankkisin ihania tekstiilejä.

  VastaaPoista
 191. Vähintään kahdella arvalla mukana, tää turaaja kun ei osaa linkitellä.

  Kevät näkyy kodissamme kukkasilla, niitä tekee mieli ostaa ja nyt tietysti laittaa rairuohoa tai muuta kivaa kasvamaan, kevät näkyy myöskin pölynä joka paikassa, joten ikkunanpesua tiedossa.
  Tekee mieli tehdä kaikkea askartelua ja tuunausta.

  Haluaisin valkoisen puolipyöreän pöydän =o)

  T Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdella mäkin mukana! :) Voi että, tää ois niin ihana palkinto! :) Osuispa se arpaonni joskus munkin kohdalle. Ihanaa kevättä sulle!

   Poista
 192. Yhdellä arvalla mukaan!
  Kevät näkyy meillä keittiössä uusilla turkooseilla tableteilla ja tuoreilla kukilla.

  VastaaPoista
 193. 3 arvalla mukana. Onnea ja menestystä jatkoon! :)

  VastaaPoista
 194. Kahella (2) arvalla ehottomasti mukkaan! Oli mennä ohi ku oon ollu monta päivää pois blogeista :)

  Ainaki tuon tilaisin heti: Candles puulaatikko! :) ja ehkäpä sen ikkunapokakehyksen jos niitä vielä on tai Keep Calm-tarran tai...emmie tiä, on niin paljon kaikkea mitä haluais :)

  Kevät ei näy meillä vielä muutaku lisääntyneellä luonnonvalolla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.