Sisällön tarjoaa Blogger.
Tällä kertaa tällainen tylsä vähäkuvainen postaus. Koko viikko ollut yhtä hullun myllyä työrintamalla, siis joo siinä minun oikeassa työssä. Lyhin työpäivä kun alkaa lähentelemään 12 tuntia niin on valmista kauraa sängynpohjalle kun kotia pääsee, niin ja ku tällaista on 5 päivänä viikossa useemman viikon ajan, no jos rehellisiä ollaan niin helmikuussa alotellaan ja toivon mukaan huhtikuun lopussa lopetellaan (saahan sitä toivoa) nää tällaiset työpäivät. Mutta joo, työnteko on kivvaa, väsymys tosin ei.

Me ollaan tytön kanssa laitettu rairuohot kasvaan ja istutettu kukkasia. Tästä me ollaan molemmat ylpeitä, viikko sitten ostettu narsissi ja vieläki kukkii komeasti, jihuu :D Niin ne esikot... no nehän nuupahti, mutta se ei tullut mulle itelle ainakaan yllätyksenä.Mukavaa viikonloppua teille .

8 kommenttia

 1. Nyt tuli kyllä sellainen fiilis, että viikonloppuna on ihan pakko käydä ostamassa parit narsissit, niin ihanan raikkaita kuvia nää sun! Tsemppiä työputkeen, s eon hyvä kun tietää että se kestää sen vähän aikaa ja sitten on ohi. Ja onneksi aamut on valoisia ja illat myös, se auttaa jaksamaan! Ja kesää kohti kuljetaan, jee! :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Narsissit on kyllä niin raikkaita ja niistä ainakin itse saa tosi paljon hyvää mieltä kun tuo väri on niin kirkas :) Määkin taidan vielä muutaman käydä ostamassa. Ja juu, totta, kun aamut on valoisia niin sitä jaksaa paljon paremmin.

   Poista
 2. Tsemiä Johanna <3 Sama juttu rahikaisella, töitä piisaa, mutta toisaalta olen kovin onnellinen, että niitä on :) Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria. Oot ihan oikeassa, täytyy olla onnellinen siitä, että on töitä. Asiat voisi olla toisinkin . Kivaa viikonlppua myös teille.

   Poista
 3. Tsemppiä täältäkin! Liika on liikaa, mutta onneksi loppuu jossain vaiheessa. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Totta :) viimeiset rutistukset ja n. 30 kokousta kun vielä jaksaa niin sitten on homma purkissa :D

   Poista
 4. Miten sä jaksat pyörittää sun yritystä, jos vakiduunikin vie noin paljon aikaa? Nostan kyllä hattua, miten usein bloggaat. Voimia ja tsemppiä täältäkin. Kiva kun jaksat aina kuitenkin ilahduttaa meitä lukijoita! Tervetuloa vastavierailulle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai mulla on enemmän tunteja vuorokaudessa ku muilla :) No ei, hyvin sitä jaksaa. Ei mulla oo vakiduunissa ku helmi- huhtikuu tuollaista, kesällä meillä on lyhyet työpäivät joten siellä saadaan takas näitä tunteja. Kiitos sulle ihanasta kommentista.

   Poista

Kiitos kommentista.