Sisällön tarjoaa Blogger.

Vaaleanvihreä

Pääsiäinen lähenee ja ihanan raikkaat kevään värit valtaa kotimme, tosin hyvin pieninä ripauksina. Jos aiemmissa postauksissa vaaleanpunainen oli valloillaan on nyt ihana vaaleanvihreä päässyt ilostuttamaan meitä. Välillä mietin, että mistähän nämä värien "mielihalut" tulevat. En ole keksinyt vielä selitystä asialle.Vaikka kynttiläkausi on takanapäin, tulee silti pidettyä kynttilöitä esillä, niillä saa niin helposti luotua erilaisia tunnelmia kotiin, vaikkei siis kynttilää poltettaisikaan.


Keittiön seinää odottaa lautashylly. Hetken mielijohteesta sen ostin, kun edullisesti sain. Facebook:n kirrparipalstan kautta sen löysin ja koska työreissu sattui juuri sinne paikkakunnalle missä tämä myytävänä oli niin pakko se oli loppujen lopuksi ostaa.  Saa nähdä päätyykö se seinälle, en millään raskisi reikää tehdä :) Olisihan se kyllä kaunis kun saisi lautaset laittaa riviin, ensin kyllä pitäis ostaa niitä oikein ihkuja gg:n lautasia :)
Mukavaa viikonlopun jatkoa.

EDIT: onkohan kenelläkään tarvetta isolle valkoiselle Ib Laursenin seinälle laitettavalle lautashyllylle? Meidän seinään se ei istu :)Kuvia voin laitella spostilla.

20 kommenttia

 1. Tuo vihree on niin kevään väri! Ihana! Mulla on kans kynttilitä esillä ympäri vuoden, värit vaan vaihtuu.

  VastaaPoista
 2. Niin minustakin, siis kevään väri :)

  VastaaPoista
 3. Ihana toi vihreä... ja eilen viimeksi kynttilöitä polttanut, eli kyllä niitä kuuluu olla :))

  VastaaPoista
 4. Ai sää oot viélä poltellu? Tahtoo olla niin valosia jo illat niin ei yleensä muista illalla sytytellä kynttilöitä:)

  VastaaPoista
 5. No on se kyllä ihana väri tuokin! :) Ja niin suloinen mansetti! Mukavaa virpomis-sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taina: Niin se on huomenna virpomishommat :)

   Poista
 6. Vihreää ja keltaista...kait se on niin että talven jälkeen kaipaa vain niitä piristysruiskeita?:)

  VastaaPoista
 7. Laita vaan kuvia siitä lautashyllystä? :D Minä oon aivan ihastunu valkoisen piristäjänä vaaleanvihreään ja sen jälkeen kun ihastuin tavattoman paljon yhteen vaaleaan kukkatauluun jossa sävyinä valkoinen, vaaleanpunainen ja vaaleanvihreä, oon yhä enemmän ja enemmän yhdistänyt noita kolmea keskenään. Pieninä annoksina tosin vaan, vaaleanpunaisesta kun en ole koskaan aiemmin tykännyt... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköpostilla voin laittaa kuvia, joten ei muuta ku postia minulle päin. Kukkataulu kuulostaa sellaiselta mistä minäkin varmasti tykkäisin, värit ois just ihanat :)

   Poista
 8. Tuo vihreä on kyllä kaunis väri juurikin tuollaisina pieninä määrinä :)
  Joo tottakai laitat hyllyn seinälle, että pääset sitten lautas-ostoksille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oikein sopinu tuohon. Meillä on niin korkea se keittiön seinä johon ajattelin sitä, mutta hylly jäin niin tyngäksi :)

   Poista
 9. Sammaa mieki miettiny mistä mullekki tullu hempeät sävyt sisustukseen :) Voi, eikö sopinukkaan teille se lautashylly..olit niin innoissaan siittä, laittamassa uusia mutta vielä kaupassa olevia GG lautasiaki jo siihen :/ No, varmasti saa kuitekki pian uuen kodin :)

  Minun mummo oli täällä viikon ja olipa kiva kuunnella puhetta h:n päältä oikein kunnolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla oli mummo käymässä :) Kivaa. Eläispä mullaki mummo vielä, hänen kanssa oli kiva viettää aikaa. Mutta mie saan tännään kuivaalihhaa, joka on minun lempparia :)

   Poista
  2. Mieki sain tuliaisiksi enon kuivattammaa kuivalihhaa! :D Nam son sitte hyvvää :) Mie kylläki söin ne kaikki jo yhtenä päivänä :D Mies ei tykkää, sannoo että kumisaappaan pohjaa :D Juu, mummo ellää mutta äiti ei :/ Mummo on sitte minun varaäiti <3 Mukavaa sunnuntaita :)

   Poista
 10. Mie kans pidän kynttilät ja "tuikkukupit" ympäri vuoden esillä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi löytyy siis muitakin, etten oo ainut joka pitää niitä esillä lähes ympäri vuoden :)

   Poista
 11. Täällä myös vaaleanvihreää hiipinyt pieninä ripauksina sinne tänne vähän, kynttilöitä, tyynynpäällisiä ja liinoja. Se on vaan niin nätti ja sopiva väri tähän kevääseen ja pääsiäisen aikaan. Mulla ainaski se väri häipyy sit pääsiäisen jälkeen ja jotai muuta tulee tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,sama juttu, meilläkin se häipyy kun pääsiäinen on ohi :)

   Poista
 12. Hei Johanna!
  Joko lautashylly sai uuden kodin? Jos ei voisit laittaa minulle kuvia tahtianis@hotmail.fi, kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.