Sisällön tarjoaa Blogger.

Keittiöön kaivataan vinkkejä/ mielipiteitäMeidän keittiössä näyttää nykyisin tältä tämä seinä.
Kotiutin tuollaiset kaapit, mutta nyt pohdinnassa on, että pitäisikö kaappien keskellä oleva sivupöytä vaihtaa valkoiseen tai ottaa kokonaan pois ja laittaa vierekkäin nuo kaapit? Saisiko jollain ilveellä ilmettä jotenkin yhtenäistettyä, esim seinälle laitettavalla taululla.....jollain muulla?
Olisi mukava kuulla teidän mielipiteitä ja mahdollisia vinkkejä tuon kohdan suhteen. 

Kiitos jo etukäteen jos jaksaisitte auttaa minua :) 


Vihreät kynttilät yms. pitäisi jo vaihtaa toisiin sävyihin, ajattelin tällä kertaa vaihtaa liilat tilalle :)

Onko siis tämä rusehtava sivupöytä liian erottuva nuihin valkoisiin kaappeihin nähden?
Oikein ihanaa alkavaa viikkoa.

27 kommenttia

 1. Ehkä se on vähän erottuva? Siis tuo ruskea pöytä :) Yhteinäistäiskö tilaa ainakin jos joko tuohon kaappien väliin laittaisi pienen hyllyn tai sitten kaappien yläpuolelle pitkän hyllyn?

  VastaaPoista
 2. Itse ottaisin ruskean pöydän pois ja tilalle valkoinen. Mutta koska ruskeaa väriä on kuitenkin ruokailupöytä, niin voisi miettiä esim valkokehksistä taulua seinälle jossa kuva jossa olisi hitunen ruskeaa? : )

  VastaaPoista
 3. Hei!Ensinnäkin teit hienon ratkaisun,kun asetit perheen ja itsesi yrityksen edelle :) Ehdotan,että laitat kaapit yhteen ja sivupöydän sitten kaappien viereen.Halutessasi voit sitten laittaa väreihin sopivan taulun sivupöydän yläpuolelle.Terveisin Taina

  VastaaPoista
 4. Hyllyjen väliin vois laittaa tosiaan taulun tai
  jotain muuta, jossa ois ainakin vähän lipaston väriä mukana :)

  VastaaPoista
 5. Tilassa on harmooninen tunnelma, mutta pienillä sisutusesineillä saat kodikkuutta ja tilasta ihan omannäköisesi. Seinälle voisi laittaa esim. vanhasta ikkunasta tehdyn taulun (sisustustarroilloa saa mukavia)/peilin tai sitten sisustustarra, jossa joku kiva teksti niin ihan suoraa seinään.Tälläisia ideioita mulla :). Hyviä inspiraation ja sisutuksen hetkiä sulle.

  VastaaPoista
 6. Itse tykkään kovasti symmetriasta ja vaihtaisin tuon tason kaappien välissä sellaiseksi leveämmäksi ja valkoiseksi. Tason / lipaston päälle laittaisin peilin, jonka yläreuna olisi samalla korkeudella sivuilla olevien korkeiden kaappien kanssa. Hopeakehyksinen peili kenties. Tason päälle peilin eteen asettelin kaikkea kaunista sisustusesinettä, joita voi tietysti vaihdella kauden ja mieltymysten mukaan (jouluna kynttilöitä reilusti). <3 <3 <3

  VastaaPoista
 7. Ai ihanaa, että minulta kysytään neuvoa! hehee... olenkin varsinainen sisustusekspertti. Ei silti, onhan se aina helppoa neuvoa toisia, vaikkei itse osaisikaan (mitään)...

  Minun mielestäni tuo seinämä nyt näyttää sekalaiselta, liiaksi erilaisia elementtejä ja liian tiukkaan ahdettuna. Saattaisin suositella vain noita kahta kaappia yhdessä ja ruskea pöytä ja tikkaat johonkin muualle. Varsinkin, jos niille tikkaille tulee jotain tavaraa, niin ne tarvitsevat enemmän tilaa ympärilleen.

  Sanoo hän, jonka sisustuksessa kaikki on eriparia ja nimenomaan tiukkaan tungettuna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näin minäkin tekisin ja sitte laittaisin ne sun Gg:n astiat noihin avohyllyihin:)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 8. Kivalta näyttää noinkin. Mutta ehkä kokeilisin vaihtaa tikkaiden ja toisen reunalla olevan kaapin paikkaa niin että kaapit tulisivat vierekkäin. Tai sitten kaappein väliin joku valkokehyksinen taulu.

  VastaaPoista
 9. Hei Johanna! Nuo kaksi korkeaa valkoista kaappia voisivat mielestäni olla pelkästään tuossa vieretysten ja siirtäisin tuon ruskean sivupöydän ja tikkaat pois. :)

  VastaaPoista
 10. Mäkin laittaisin yhteen valkoiset kaapit ja ruskeat jutut muualle!:)

  VastaaPoista
 11. Minusta lipasto sopii hyvin yhteen ruokapöydän kanssa, joten minä ehkä etsisin valkoisille kaapeille toista paikkaa. Mutta nämä ovat niin makuasioita!

  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Kivannäköiset kaapit :) Kyllähän tuo ilme tavallaan on hyvin yhtenäinen, kun on kuitenkin ruskeaa ja valkoista, vaikka kieltämättä tuo ruskea kaappi hyvin erilainen onkin kuin nuo valkoiset. Minun makuuni tuolla seinällä on jo vähän liikaakin tavaraa, ei tule yksittäisten kaappien kauneus niin hyvin esille. Koska ko. seinä on hyvin korkea, ruskea kaappi yksinään olisi varmaan liian matala? joten jos tuohon jättäisi vain nuo valkoiset vierekkäin? Ruskealle kaapille löytyisi varmaan paikka jostain muualta? Jos se värinsä ja leveytensä ja korkeutensa puolesta sattuisi, niin voisiko sen laittaa jopa tuohon pöytään kiinni olohuoneeseen päin?

  VastaaPoista
 13. Kaunis koti. Yllätävää kyllä, mutta minusta tuo ruskea sopii tuohon paremmin kuin jokin valkoinen mööpeli. Huonekalut näyttää vain turhan tiukkaan ahdetuilta. Eli hieman väljyyttä ja jokin kiva taulu/peili/lampetti tuohon seinälle lipaston päälle.

  VastaaPoista
 14. Ei tuo yhtään huonolta näytä nytkään. Mun ehdotus: Ehkä kaapit voisi siirtää vielä vähän kauemmas toisistaan, eli tikkaat pois, sitten joko tuo tumma tai valkoinen senkki väliin ja senkin päälle sellainen symmetrinen rivi tauluja tai tauluhylly, joko yksi tai kaksi valkoista päälletysten ja siihen sitten kauniita tauluja, jossa saisi olla pilkahdus samaa ruskeaa kuin muissa kalusteissa. Ja valkoisiin kaappeihin jotain keskenään yhteen sopivaa, kaksi samanlaista esinettä, ehkä.
  Uteliaana jään seuraamaan, mitä tapahtuu :)

  VastaaPoista
 15. Mä kyllä tykkään kovasti että tuo sivupöytä istuu tohon, onhan ruokapöytäkin tumma :) Mä en lähtis vaihtaan mihinkään, mutta näyttäis varmasti hyvältä ihan vain noi kaks pelkkää kaappiakin. Yritän miettiä miten valkonen pöytä siihen sopis, ja jotenki tuo ruskee miellyttää kyl enemmän :)

  VastaaPoista
 16. Mielestäni tuo ruskea pöytä on passeli juuri tuohon, ripustaisin seinälle yhden ison vaalean taulun tai useamman pienen :)

  VastaaPoista
 17. Tämä on aina hauskaa neuvoa muita, heti kun ite osaisi jotenkin paremmin. Mutta kun tilaisuus tarjotaan, en voi vastustaa kiusausta olla tarjoamatta näkemystäni.

  Ensinnäkään tuo kokonaisuus ei ole millään tavalla huono, mutta sarjassamme jos-tämä-olisi-minun-koti, poistaisin ruskean lipaston. Lähtisin ennen kaikkea etsimään symmetristä lookia. Kaappeja en laittaisi yhteen, koska niiden koristelistat eivät mahdollista saumatonta yhteensovittamista. Kaappien väliin jäisi siis suurempi tai pienempi rako joka tapauksessa.

  Pitäisin kaapit erillään toisistaan, luultavasti jopa hieman kasvattaisin niiden etäisyyttä. Välille laittaisin vieritysten kolme valkokehyksistä taulua, joissa olisi esimerkiksi simppeliä ruskeaa kuviointia valkoisella pohjalla. Toisaalta jos tahtoo lisää säilytystilaa ja hävittää kahden erillisen kaapin rikkonaisuutta, yhdistäisin ne toisiinsa laittamalla kolme hyllyä kaappien väliin. Ylin niistä sijoittuisi heti koristelistan alareunan kohdalle, keskimmäinen välilevyn kohdalle ja alin ennen vetolaatikkoa. Näin kokonaisuus muistuttaisi ehkä aavistuksen ilmavaa kirjahyllyä. :)

  VastaaPoista
 18. Mielestäni tikkaat eivät kuulu tuohon yhdistelmään, ne voisi laittaa johonkin muualle.. Laittaisin kaapit vierekkäin ja lipaston niiden viereen. (Lipasto vasemmalle)

  VastaaPoista
 19. Kiitos teille ihan mahdottomasti vinkeistä ja omista näkemyksistänne. Täytyy alkaa mööpleeraan ja katsomaan mikä näyttää parhaimmalta. Hyviä vinkkejä olette antaneet ja niiden pohjalta täytyy alkaa katsomaan keittiötä uusin silmin.

  Itse pidän tummanruskeista kalusteista keittiössä, se antaa kontrastia tälle meidän muutoin niin valkoiselle kodille, joten ruskeasta en tule luopumaan ainakaan keittiönpöydän ja tuolien osalta. :)

  VastaaPoista
 20. Jättäisin ruskean sivupöydän ja poistaisin valkoiset kaapit. Kaapit ovat tavattoman kauniit mutta käyvät kenties toiseen huoneeseen. Mistä ne on muuten ostettu?

  VastaaPoista
 21. Heips! Pitääpäs nyt kommentoida itse ennenkuin luen muiden kommentit, saapas nähdä onko minulla ihan omituinen näkemys. :-D

  Minusta tuo kokonaisuus on kaunis noinkin, mutta jos sitä muuttaisin, siirtäisin ne koristetikkaat jonnekin muualle, ja sitten sitä kuvissa oikeanpuoleista valkoista kaappia lisää oikealle. Eli kaappien välimatka saisi olla suurempi, jolloin niiden keskelle jäävälle sivupöydälle olisi ilmavampi tila. Sen pikkupöydän päälle laittaisin sitten jonkun suurehkon taulun, joka yhdistäisi värejä. Heh, jopas minäkin olen varsinainen taiteentuntija, tuo ei ehkä ollut paras ehdotelma taulun hankkimisen syyksi!

  Vaan kaunis tuo on joka tapauksessa noinkin, pääasia, että saat kokonaisuudesta sellaisen, joka sinua ja perhettäsi miellyttää. Tuo tumma puu on aika yllättävä valinta kodissasi, mutta minusta se antaa tosi kivasti särmää.

  VastaaPoista
 22. Minusta tuo lipasto on kaunis ja tuo hyvää kontrastia juuri tuossa kaappien välissä, mutta toisaalta taas kaapit sopisivat vierekkäinkin...hmm, hankalaa :)

  VastaaPoista
 23. Jotenkin on hieman rauhaton näkymä ja vaikea ongelma tosiaan. Helpointa varmaan viedä tikkaat ja kaunis pöytä muualle ja kaapit vierekkäin tai kaapit jonnekin muualle kotiin ja sitten mietintään mitä niiden tilalle. Pitkä ruokaryhmään sopiva senkki?

  Meillä on osa astioista pelkistetyissä lasiovellisissa ja lasisivuisissa tukevissa kiinalaisissa vitriineissä. Kaapit ovat keskenään samanlaiset ja vierekkäin. Kun jossain vaiheessa on enemmän tilaa yritän löytää niiden keskelle samankokoisen kiinalaisen kaapin, jossa olisi hieman koristeleikkauksia, mutta ei liikaa ja joissa olisi kevyenoloiset umpipuiset, koristeleikkauksin koristellut ovet. Ne tasapainottaisivat sopivasti tuota lasin määrää vitriinien ovissa, sivuilla ja lasiastioiden näkymää vitriinien sisällä. Samalla umpiovellisen kaapin sisälle saisi kivasti tavaroita, joiden ei aina tarvitse näkyä esim. lautasliinat, kynttilät yms.

  Ostimme aikoinaan kaapit eräästä tamperelaisesta kiinalaisia kalusteita myyvästä liikkeestä ja ovat tosi hyvät kun vetävät paljon astioita, ovat ajattomat sekä hyvin tukevat, mutta silti kevyen näköiset ja ilmavat. Ainoa virhe jonka teimme oli, että olisi pitänyt ostaa vaaleammat eli seetripuun väriset eikä tummanruskeat, mutta koska pöytäryhmämme oli tumma niin siksi päädyimme tummaan sävyyn. Nyt pöytäryhmämme alkaa olla jo hieman liian pieni tarpeisiimme.

  En ole myymässä noita vitriinejä, mutta huvittaa kun huomasin kuinka hyvin ne sopisivat tuolle seinälle ruokaryhmän kanssa ilman noita muita huonekaluja : )

  Hannele

  VastaaPoista
 24. Tarkoitukseni ei ole viedä kaikkia tuossa olevia huonekaluja pois ja hankkia uutta tilalle, mitä tuhlausta se olisi. Näillä mennään mitä meillä on.

  VastaaPoista
 25. Nyt vasta kommentoin kaunista kotiasi :)

  - Tuo ruskea lipasto pois noiden valkoisten kaappien välistä.
  - Ruokapöydän alle iso matto, tuo kotoisuutta ja antaa lämpöä.
  - Tauluja seinille

  Se on siinä :)

  Ihailen tapaasi pitää tavaran määrä vähäisenä. Harva pystyy siihen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.