Sisällön tarjoaa Blogger.

Kun yksi ovi sulkeutuu.... toinen ovi avautuu


Pihan kimpussa ollaan koko perheen voimin oltu viimepäivät. Ihanaa puuhaa, ei millään malta iltaisin mennä nukkumaan kun tulee puuhasteltua ulkona.


Ollaan istuteltu kukkasia ja mietitty tulevaa.


Jokainenhan meistä tietää sanonnan;

Kun yksi ovi sulkeutuu....Toinen ovi avautuu....Ei, ei siis olla muuttamassa mihinkään :) Mutta yrityksen osalta olemme tehneet päätöksiä, ajanpuutteen vuoksi on jostain luovuttava, jotta voi jotain muuta ottaa tilalle ( tämä muu selvinnee myöhemmin). Vaikka sisustusliikkeen pitäjänä on ihan huippu kivaa olla, ei se silti ole kokoaikaa ruusuilla tanssimista. Se vie paljon aikaa, joka on pois muusta. Kun työpäivien pituus alkaa lähennellä päätyön ja yrityksen pyörittämisen osalta lähemmäksi 20h / vrk alkaa voimavarat loppua, rautaisemmaltakin naiselta :) .  Tosin tämä tiedostettiin jo ennen leikkiin ryhtymistä, mutta oma hyvinvointi ja perheen jaksaminen menee nyt kaiken edelle. Päätös sujui suht kivuttomasti, koska tämä päätös mahdollistaa tulevaisuudessa erään kivan jutun, josta valitettavasti en voi vielä kertoa sen enempää.

Elämä siis jatkuu kaikesta huolimatta. Olisin varmasti katunut ikäni, ellen olisi yrittäjyyttä kokeillut. Mutta vaativa päivätyö ja oman yrityksen pyörittäminen ei se maailman helpoin yhtälö ole kun huolehdittavana on myös perhe. Antoisa kokemus kaikinpuolin kuitenkin, hienoja ihmisiä, uusia tuttavuuksia olen saanut palkaksi tästä kaikesta ja se se vasta rikkaus onkin :)Olen aina ollut sitä mieltä, että unelmia on toteutettava, jotta mikään ei jää vaivaamaan myöhemmin. Olen siis edelleenkin tätä mieltä. Mutta omalle elämälle on annettava myös tilaa hengittää. Kun unelmat alkavat tuntumaan raskailta on niistä luovuttava ja se on osattava myöntää itselleen. Tähän siis ollaan tultu...


....


Yritys lopettaa siis toimintansa viimeistään kesäkuun lopussa / niin kauan kuin tavaraa riittää. Verkkokauppa lopettaa mahdollisesti jo tämän kuun lopussa.
Joten haluankin kiittää teitä ihan jokaista asiakasta / ystävää, joita tämän 1 ½ vuoden aikana olen saanut tavata.

MYYMÄLÄSSÄ on LOPPUUNMYYNTI alk.
perjantaina 18.5 klo 10-15.00
Lauantaina 19.5 klo 10-13
Siis, mikäli tuotteita sinne asti riittää :D
Ilmoitan erikseen jos ei riitä.

KAIKKI TUOTTEET - 50%
löytyypi valaisimia, puutarhakalusteita, piensisustustuotteita, tekstiilejä ja paaaljon muuta :))
Ja myymäläkalusteetkin on myynnissä, joten kipin kapin ostoksille.
Nopeat syövät hitaat vai menikö se niin :D


Mutta iloisin mielin eteenpäin, syksyllä sitten kuulette, mitä elämä toi tullessaan yrittäjyyden jälkeen :D
Halauksia <341 kommenttia

 1. Halauksia myös sinulle! Voi että mikä uutinen. Mistä minä nyt hommaan kaikki kauniit esineet.. ;)
  Mutta varmasti on ihania uusia tuulia teillä, kun näin päätitte! Kaikkea hyvää! Ja toivottavasti nähdään siltikin, vaikka Kirkkotiellä ei enää nähtäisi!

  p.s. nyt lähden tutkimaan verkkokauppaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piipahdahan meillä kylässä joku päivä :)

   Poista
 2. Ihanaa ja rentouttavaa arkea teidän perheelle nyt kun saatte yhdessä lisäaikaa ja tsemppiä tulevaisuuteen! :)

  VastaaPoista
 3. Höh, ei varmasti helppo päätös, mutta rautaiselta naiselta sekin onnistuu :) Ja lopettamisenkin teet yhtä tyylikkäästi kuin aloituksen. Ja nyt täytyy ihan pysähtyä miettimään, onko siitä jo puolitoistavuotta kun aloitit?????? Mihin tää aika menee.
  Teillä on ihana piha varmasti kuvista päätellen ja kauniisti olet leikkimökinkin laittanut.
  Innolla jään odottamaan uusia tuulia <3 Mukavaa kesän odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija ihanista sanoista. Ja kyllä, siitä on jo puoltoista vuotta aikaa :D Mutta oma jaksaminen on nyt etusijalla, pitkät työpäivät vei nyt kevään mittaan aika lailla voimat, jota ei ole helppo myöntää, mutta asia, jota ei voi kieltää. Jopa mieheni tuntuu olevan hyvin helpottunut päätöksestäni, myös hänen elämäänsä tämä helpottaa kun äiti voi olla nyt 100% äiti, eikä vain aina tee töitä <3

   Poista
 4. Kaikkea hyvää matkatessasi kohti uusia haasteita!

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit, mutta en harmittele enempää. Ihanaa, jos sinulla itsellä on hyvä fiilis päätöksestä. Sehän se pääasia. Varmasti jää iso liuta asiakkaita teitä lämmöllä muistelemaan.

  Malttamattomana odottelen uuden tuulen uutisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun et harmittele enempää <3 mutta ei ne asiakkaat mihinkään onneksi katoa, ne pysyy silti kaverina ja jopa ystävinä <3

   Poista
 6. Voi, todella harmi meille jotka löysi kaikkea ihanaa mm. verkkokaupasta, mutta kaikkea hyvää sinulle tuleviin uusiin haasteisiin. :)

  Voiko verkkokaupasta nyt jo tilata alennettuun hintaan, vai vasta tuolloin pe 18.5 alkaen? Olinko liian hätähinen kun kovalla kiireellä laitoin tilausta mutta verkokauppa ei hyväksynyt LOPPUUNMYYNTI koodia kohtaan "aktivoi alennuskoodi"... ;)

  Ihanaa kesää sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ihan sama homma. Ei hyväksynyt ale-koodia...

   Poista
  2. Nyt pitäisi toimia kaikilla. Siellä oli ostorajoitus 50 euroa, joten se oli ilmeisesti syy siihen. Poistin nyt kuitenkin ostorajan, joten voitte kokeilla uudelleen :D

   Poista
 7. Mahtavaa availla uusia ovia =o) tsemppiä ja onnea.

  T Nina Valkoisiahelmia blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina. Laitoin sinulle eilen sähköpostia, jos ehdit vastailla niin olisi toooosi kiva :)

   Poista
 8. Usia haasteita kohti siis. :)
  Varmasti vaikeita valintoja, mutta rohkeita.
  Ei muuta ku verkkokauppaa tonkimaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, odottelen jo innolla syksyä kun asia lanseerataan :)

   Poista
 9. Elämä on... ♥ Kaikke hyvää tulevaisuuteen!!! :D
  Mulla on kanssa uusien ovien avaamista edessä, eli kohti tuntematonta... ja ensi viikolla aukeaa ensimmäinen niistä monista ovista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marru: Hienoa, innolla odottelen mitä sinun elämä tuo tullessaan <3

   Poista
 10. Kaikkea hyvää sinulle Johanna <3

  VastaaPoista
 11. Ymmärrän OIKEIN hyvin. Minkälaisia myymäläkalusteita olisi tarjolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka minkälaisia, myyntipöytäkin löytyisi ja erilaisia muita pöytiä. Jos olet kiinnostunut niin laita spostia :)

   Poista
 12. Hei Johanna,
  yllättävä uutinen... mutta elämässä on joskus tehtävä isojakin päätöksiä.

  Tsemppiä uusiin haasteisiisi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin niin taisi olla suurimmalle osalle. Mutta elämässä täytyy tehdä päätöksiä. Alan verkkokauppoja on paljon ja niitä syntyy kuin sieniä sateella. virran mukana menimme ja pääsimme aika hyvään menestykseenn / asiakkaat löysivät verkkokaupan hyvin. Mahdollisuudet olisi olleet mihin vaan, mutta muistat varmaan mistä puhuin sinulle silloin kerran?... Yksin on raskasta pyörittää, varsinkin kun verkkokaupassa riitti asiakkaita... Mikäli toiminta olisi ollut pientä, niin se olisi voinut onnistuakin sivutoimisena, mutta kun pienimuotoista se ei enää ollu... Kun työpäivät venyy 20 tuntisiksi tulee väsy jossain vaiheessa <3

   Poista
 13. Kyllä sinä olet kaiken kaikkiaan niin rohkea nainen että hattua pitää nostaa! Tällaisella "heikommalla" olisi jäänyt tuo yhtälö kokeilematta (niin kun on jäänytkin...) kun yrittäjän lapsena tiedän arjen ja mitä se vaatii. Mutta kuten sanoit, ei voi tietää ennen kuin kokeilee ja sitäkään kokemusta ei olisi ilman kokeilua. Oikein hyvää kevättä ja tulevaa kesää teidän perheelle ja nauttikaa yhdessäolosta! Sitä ei korvaa mikään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia. Ja ehkäpä me nyt kun kesälomaakin ehtii pitämään niin voitais poiketa lomareissulla siellä teidän perällä :)

   Poista
 14. Onnea ja tsemppiä tulevaan Johanna <3 Nautitaan tulevasta kesästä :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos teille kaikille kommenteista ,palaan vastaamaan jokaiselle huomenna. Nyt väsyttää, työreissulta tultu.

  VastaaPoista
 16. No jopas oli uutinen! Minulla on itsellänikin päätyön ohella oma sivutoiminen yritys ja tasapainoilen jatkuvasti ajankäytön kanssa perheen, kodin, työn, harrastusten ja ihmissuhteiden ym. kanssa.
  Ihailen rohkeuttasi ja taitoa huomata tilanteen vaativan muutosta. Omaan yritykseen satsaa työn lisäksi roimasti tunnetta ja henkilökohtaista panostusta usein enemmän kuin muuhun työhön, joten päätös ei ole varmastikaan ollut helppo.
  Elämänarvoja miettiessä oma ja perheen hyvinvointi ovat kuitenkin ykkösenä, ja muutos on aina uusi mahdollisuus :)
  Tsemppiä ja voimahaleja sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siähän se on, tasapainoilua, välillä trapetsinarulla keikkumista kun aika ei riitä hoitamaan mitään kun on niin paljon hommaa mitä pitäisi hoitaa. Itse olin yllättänyt siitä, että ylipäänsä huomasin itsestäni väsymyksen. Olen luonteeltani ihminen joka yleensä ei anna periksi tällaisissa asioissa, vaan yrittää hakea ratkaisua tilanteeseen jotain muuta kautta. Tässä tapauksessa ratkaisua ei löytynyt, en löytänyt sellaista yrittäjä kaveria, jonka kanssa olisi ollut ihana pyörittää yritystä kaksistaan. Tästä syystä jouduin päätymään tällaiseen. Yksin en pystynyt enää siihen tilausmäärään mitä oli niin vastaamaan ilman ihanaa ystävääni joka on auttanut minua lähes kokoajan.

   Kiitos paljon sinulle <3

   Poista
 17. Ohhoh, olipa yllätys! Mutta juuri noin niitä päätöksiä pitääkin tehdä. Olit rohkea ja kokeilit, pidit putiikkia kyllä aika pitkäänkin. Hyvä muistella vanhana kiikkustuolissa <3 Onnea tulevaan!

  VastaaPoista
 18. Hurjan paljon onnea toivottelen sulle uusiin haasteisiin :)

  VastaaPoista
 19. Voimia ja luottavaista mieltä eteenpäin. Kiitos mukavasta blogista. Itse olen vasta aloittemassa blogin pitämistä.

  VastaaPoista
 20. Kaikkea hyvää tulevaan Johanna! Mielenkiinnolla odotan, mitä tuleman pitää :)

  VastaaPoista
 21. Sulle on haaste mun blogissa :)
  http://unelmaahaaveita.blogspot.com/

  VastaaPoista
 22. Teidän pihalla näyttää oikeen kauniilta. ihania kukkasia kukkakoreja ja sinisiä seiniä!
  Teet varmasti oiken ratkaisn perheesi hyväksi. Uteliaana jo odottelen mitä uutta sinulle on luvasa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.