Sisällön tarjoaa Blogger.

Juhannuksen vietossa


Photo: Hyvää juhannusta kaikille <3


Yritin tehdä postausta tällä minun uudella puhelimella, koska kuvat postaukseen olisivat olleet siellä, mutta enhän mää osannu :D

Me vietettiin juhannus lapissa minun vanhempien luona. Oltiin kaikki sisarukset ja meidän lapset.  Hälinää riitti ja  mukavaa oli. Mutta kyllä täytyy sanoa, että ei minusta sais kyllä enää pohjosen asukasta, ei sitten millään. Kaipaan ympärille palveluja ja.... jotain. En osaa sanoa mitä. Koti on kuitenkin koti, jonne on ihana palata. Minä olen tosi huono reissaamaan ylipäänsä, kaipaan jo yhden vuorokauden jälkeen kotia :)
Onko kukaan muu siellä ruudun toisella puolen kotikissa? Vai olenko ainoa :D

22 kommenttia

 1. Täällä toinen. Tuntuu jo nykyään työpäivän jälkeenkin ihan mahdottomalta ajatukselta lähteä illalla enää pois kotoa. Lähden silti mielelläni reissuille, mutta kyllä vaan on mahtavaa aina palata kotiin takaisin omaan sänkyyn nukkumaan. Tosin, olen ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti kodissa. Paikassa missä viihdyn ja missä nautin joka hetkestä. Mihin täältä nyt lähtisi, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakaan ei saa kirveelläkään työpäivän jälkeen kylästelemään tai no korkeintaan naapureiden kanssa kahvitellaan ja se on kivaa, mutta kauemmaksi en jaksa lähtä :D

   Poista
 2. Täällä yksi kotikissa! Miehen viiden viikon loma kun alkaa emme aio reissata mitä nyt päiväretkiä tehdään. Mutta rakastan kotona olemista samoin mieheni. <3 kotia !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauttikaahan lomasta, kotona oleminen on ihan parhautta <3

   Poista
 3. minä kans tykkään olla kotona! olen hyvä keksinmään hommia :)

  VastaaPoista
 4. Pohjoinen on aika laaja käsite. :) Itsekään en välttämättä Lapin syrjäkyliin muuttaisi, mutta Rovaniemen ympäristössä kyllä hyvinkin mieluusti asuisin. Harmi ettei se ole mahdollista. Pohjoisen tyttö on aina pohjoisen tyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pohjoinen on laaja käsite, mutta tietoisesti jätin mainitsematta kotipaikkakuntani. En näe tarvetta kertoa sitä kaikille :) Erimieltä olen viimeisestä lauseesta, tai ainakaan se ei päde minun kohdallani :D Ja itse en henkilökohtaisesti muuttaisi Rovaniemellekään. Sanotaanko näin, että kyllä Oulu on pohjosin paikka missä viihdyn :D Etelämmäs jos pääsis niin viihtyisin varmaan extra super hyvin :)Mutta tässä on hyvä :D

   Poista
 5. Juups, kyllä nykyään on tosi vaikea lähteä minnekään. Tavallaan tykkään reissatakin, mutta en halua olla kauaa poissa kotoa. Tänä vuonna tuntuu jostain syystä, etten ollenkaan haluaisi lähteä lomalla minnekään! Kotikissa olen ja jo se ahdistaa, jos on monena iltana peräkkäin vaikkapa lasten harrastuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, muakin ahdistaa jos monelle illalle on tuupattu menoja. Mulla työ on keväisin sellaista, että joka ilta on jotain, ehkä mää oon siksi välillä niin ahdistunut :D Tosin tällä hetkellä en, kun ei oo ainootakaan iltajuttua ollut muutamaan kuukauteen :)

   Poista
 6. Kivalta kuullosti teän juhannus :) Kyllä mieki oon niin niin kotikissa ku olla ja voi! :) Emmie aina oo ollu mutta sisustusharrastuksen myötä ku on kottiin laittanu ja kotia laittanu paljon muutaman vuojen niin en kyllä miekään kotoa lähe mihinkään paitti pakolliset asiointireissut :) Kyllä Koti on aina Koti, paras paikka meille <3

  Oi, mie kyllä muuttasin Lapin perukoille ja heti, ihan mihin vaan jos ois vaan töitä siellä :) Mielummin kyllä jonnekki pikkukäpykyllään :) Aiemmin hieman nuorempana aattelin etten ikinä lähe täältä Lappiin takas mutta nyt ku ikkää tullu, lähtisin vaikka heti jos ois töitä ja jos veljenlapset ois isompia :) Ei niitä raski tänne meän rakkaita veljenlapsia jättää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai sie muuttaisit :) Voihan se olla, että vanhempana mieli muuttuu :)

   Poista
 7. Kotikissa ilmottautuu.
  Reissuun on myös mukava lähteä, mutta vielä mukavampi on tulla takaisin kotiin.
  Ja päiväreissut on ihan pop täälläkin.

  Eikä ikinä ole tekemisen puutetta =)

  Oma koti ja oma sänky <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päiväseltään minäkin tykkään käydä, mutta kyllä se oma sänky on vaan niin pop, olen täysin samaa mieltä kanssasi :D

   Poista
 8. Täällä yksi varsinainen kotikissa ilmoittautuu! Koti ja perhe on parasta mitä tiedän ja haluan olla/viettää mahdollisimman paljon aikaa kotona ja läheisten kanssa. :)

  VastaaPoista
 9. Kotona viihdyn minäkin. Reissaaminen on mukavaa, mutta kotiin on aina ihana palata.

  Sinulla on kaunis koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tilda :) Minäkin tykkään käydä reissussa, mutta en viihdy montaa päivää :)

   Poista
 10. Hei,
  uusi blogisi ihastelija ilmoittautuu virallisesti lukijaksi.Ja samat ajatukset minullakin..koti on niin mukava paikka, että pitkille reissuille minua on turha houkutella! Juhannuskin meni kotosalla; tosin asun järven rannalla, joten ei kaipuuta mihinkään mökille tms. JA kun taloyhtiöstämme näytti kaikki muut olevan muualla juhannuksen, niin rauhaisaa aikaa saimme viettää!
  Tuossa kuvassasi on ihana koira; ei satu olemaan suomenlapinkoira?
  kyselee Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että löysit blogiini, tervetuloa :) Teillähän oli sitten rauhallinen juhannus kun muut naapurit olivat lähteneet juhannuksen viettoon muualle :)

   Mä oon niin huono näissä eläinasioissa :) Koira on siskoni ja en kyllä muista minkä rotuinen se on :/

   Poista
 11. Eijan kysymykseen, että koiran rotu on samojedi. Meillä majailee samanlainen karvaturri. Tosi komea yksilö tämä koira!

  Minäkin olen viimeisen päälle koti-ihminen, reissussa on mukava käydä, mutta aina on kivempaa kun pääsee kotiin :) Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 12. Mitähän tähän sanois? Rakastan matkustamista! Paljon ollaan nähty ja AINA jos ja kun rahat ja aika riittää, oisin valmis matkustamaan. Ihania muistoja matkoista, on pilvin pimein ja olen myös sitä mieltä, että se antaa paljon, nähdä maailmaa! Kuitenkin huomaan, erityisesti nyt kun vuosia on jo hieman tullut, että viihdyn kotona hyvin, todella hyvin! Sinne on aina niin hyvä palata!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.