Sisällön tarjoaa Blogger.

Keittiötä

Keittiön muutos on ollut valmiina jo jonkun aikaa. Minähän kyselin teiltä vinkkejä tälle yhdelle seinää. Mutta enempiä ei nyt tällä erää paljasteta, mutta tässä pieni palanen "muutoksesta".

Uudet valaisimet ostin tähän keittiössä olevalle sivupöydälle. Sekä peilin tuomaan vähän tunnelmaa. Tauluista minä en kovinkaan paljoa pidä (johtuu varmaan siitä, etten löydä koskaan mieleisiä), joten siksi valitsin peilin.


Huomenna olisi jo torstai, ihanaa, kohta viikonloppu :D

10 kommenttia

 1. Oi kun näyttää kivalta..! Tahtoo jo nähdä lisää :)
  Mukavaa ja rentoa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia ja kivan näköinen peili. Hyvä ratkaisu peili, antaa lisää tilan tuntuakin. Nuo ruusut ovat ihana värisiä, en sellaisia ole meidän kaupoilla bongannut.
  Kiitos muuten paljon nopeasta toiminnasta kun postitit minulle kaksi lasista boolimaljakaadinta. Tulivat hyvissä ajoin perille ja herättivät juhlissa paljon ihastusta. Pitopalvelukin kysyi, mistä nuo ihanat boolikaatimet ovat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hienoa, että tulivat ajoissa perille ja ennättivät juhliinne <3 Ne ovat kyllä sellaiset katseenkääntäjät ja hääsuunnittelijat paljon vuokraavat sitä kyseistä lasikaadinta. En tosin tiedä vuokra hintaa, mutta luulenpa, että oman hankkiminen on halvempaa :)

   Poista
 3. Onpa kaunis peili, tykkään tuosta väristä! Ja noiden ruusujen väristä tykkään kyllä vielä enemmän :)

  VastaaPoista
 4. Pitkällinen selaaminen ja kauniiden kuvien katselu toi taas puhtia jatkaa ikkunoiden pesua ;))

  VastaaPoista
 5. Lyhyesti sanottuna... KAUNISTA :))

  VastaaPoista
 6. Sulla on kyllä aina niin pettämättömän kaunis sisutusmaku. Minäkin haluan myös tuollaisen hopeareunuksisen peilin ja upean lampujalan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä virhelyöntejäkin tulee tehtyä, usko vaan :)

   Poista

Kiitos kommentista.