Sisällön tarjoaa Blogger.

Pihan edistyminen


Muistatteko miltä meidän piha näytti vuosi sitten kesällä?
Tässä kuva kesäkuun alusta 2011.
Puhalluttaa edelleen kun näitä kuvia katselee kuinka paljon urakkaa oli edessä :)


Viime kesänä ainoiksi urakoiksi meillä oli suunnitelmissa talon maalaus ja nurmikon kylväminen, jotka myös toteutettiin. Muita piha juttuja me ei tehty, muutamat kesäkukat laitettiin ja yksi tooosi pieni kukkapenkki tehtiin,  siinäpä ne.  Tässä siis kuva miltä pihamme näytti tähän kesään 2012 saakka.


Tämä alkukesä 2012 meillä on mennyt täysin pihan kimpussa. Piha on muuttanut muotoaan melkoisen paljon. Paljon on istutuksia laitettu ja kukkapenkkejä tehty.Pergola rakennettiin viikko sitten ja tulevan viikonlopun projektina olisi sitten kodinhoitohuoneen terassin laajentaminen. Hommaa riittää ja piha tuskin koskaan tulee olemaan valmis :D


Kukkapenkkejäkin on laajennettu iiisolla kädellä, tässä oli aiemmin ensimmäisessä  kuvassa näkyvä pyöreä penkki, mutta se näytti niiin pieneltä pihalla, joten laajennus oli tarpeen.


Tästä on hyvä jatkaa etiäpäin :)

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille.

22 kommenttia

 1. Olette kyllä tehneet ison työn kaikenkaikkiaan! Teiltähän löytyy siis ihan viherpeukaloita. Meidän piha kaipaisi nimenomaan myös kukkapenkkejä, pensaita ja ehkä vielä jonkun puunkin. Ja joo, ei se piha ole koskaan valmis. Ei ainakaan meillä :)
  Mitäs sinne muuta kuuluu kuin pihahommia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuulu kyllä juurikaan muuta :D Me asutaan pihalla ja touhuillaan ;)

   Poista
 2. WAU!
  Aikamoinen urakka teillä on ollut tuossa pihassa, mutta lopputulos tekijänsa palkitsee =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ainakin itse olen tyytyväinen kun piha ei näytä enää niin paljaalta :)

   Poista
 3. Voi vitsit kun näyttää ihanalta :)

  VastaaPoista
 4. Kauniin näköistä =) Paaaaljon olette saaneet tehtyä.. itse kauhistuttaa kun sama on vielä edessä. nimim. talon maalaus kesken

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talon maalaus oli kyllä yksi inhottavimmista hommista. Mutta kun muutaman päivän uhraa kokonaan maalaamiselle niin se on hetkessä ohi :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää ja ootappa vaan, kun kaikki kasvaa isommaksi...
  Itse ihailen kanssa sellaisesta pihasta, missä saa oikein pujotella kukkapenkkien välistä ja kumarrella oksien alta... joukossa joku vesiaineinen juttu ja penkkejä ja... tiedät varmaan mitä tarkoitan! ;D
  Mukavaa tiistaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla sitä odottelenkin, että kaikki alkaa kasvamaan oikein kunnolla :) Sitten täytyy alkaa laajentamaan penkkejä kun mikään ei enää mahdu kasvamaan :D Vesiaihe olis tosi kiva juttu, minäkin sitä olen suunnitellut ;)

   Poista
 6. Kaunis piha! :) Meillä odotellaan nurmikon kasvua ja kovasti suunnitellaan kukkapenkkejä ja muuta kivaa :) Millä oot käsitellyt tuon terassin lattialaudat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se nurmikko siitä kasvaa nopeasti :) Terassi on käsitelty jollain mitä niitä nyt rautakaupoissa myydään. Meillä oli sävytetty ruskea tuo öljy? Mies teki niin en oikein tiedä merkkiä mitä se oli :) Oon ollut kyllä tyytyväinen tuohon väriin.

   Poista
 7. Niinhän se on, että piha ei valmistu "koskaan", huoh! Paljon olette saaneetkin aikaiseksi. Odotahan pari-kolme vuotta, kun nuo kaikki kasvit on päässeet hyvään kasvuvauhtiin, sitten ne vasta upeita onkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että kaikki kasvaisi oikein kauniiksi :)

   Poista
 8. Kaunista, kaunista on!

  VastaaPoista
 9. Hienolta näyttää ja tuttu on tunnekin... ikinä ei tule valmista! Paljon olette ahkeroineet. Toisaalta tuo puuha on mukavaa, työkuviot ja muut unohtuvat täysin kun pihalla myllertää. Lisäksi saa hyötyliikuntaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, rauhoittaa kummasti mieltä tuo puutarhan hoito :) Kyllä mää niin tykkään. Laittapas lisää kuvia teidän pihasta blogiisi, teillä on niin upea piha, että sitä ihailisi mielellään.

   Poista
 10. Pihanlaitto on kyllä kovaa puuhaa, mutta siellä tosiaan alkaa jo olla todella kivan näköistä! Täälläkin pihapuuhat jatkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan tuli niin inhottavan koleat ilmat, että ei tee mieli pihalla olla :D

   Poista
 11. Oih ja voih, voin vain kuvitella mikä homma ja meillä se on edessä. Ensimmäinen ärsytyksen kohde on männyt, jotka tuo pihaan kaikkia ihme ötiäsisiä ja tiputtaa paljon neulesia ja käpyjä! Miksi kukaan vapaaehtoisesti istutttaa sellaisia. =D Nurmikosta nyt puhumattakaan, kyllä piha on vihreä,mutta suurimmaksi osaksi kaikkea muuta kuin numrmikkoa. Nooh, jos tänä kesänä ei saada unelmiemme pihaa niin sitten ensi vuonna. Uusi pienokaisemme neiti 3kk, kun vie suurimman osan ajasta isoveljensä kera. Illalla alkaa olla jo väsynyt puuhaamaan pihalla, vielä joskus meilläkin on piha!

  VastaaPoista
 12. En minäkään ole koskaan ymmärtänyt miksi joku haluaisi pihalleen mäntyjä. Toivottavasti saatte pian nurmikon ,.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.