Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesän kukat


Kaivoin eilen pitkästä aikaa kameran esille ihan kuvausta varten. Viimeaikaisissa postauksissa kuvat on tullu otettua automaattiasetuksilla pikaisesti, ei vaan ole yksinkertaisesti puutarhatöiltä joutanut kuvailemaan.

Edelleen meidän perheen aika menee pihalla ollessa, joten blogi päivittyy hitaasti, lieköhän siellä enää kukaan lukemassakaan kun postaustahti on niin hidas :)

Kuten allaolevista kukista näkee, tänä kesänä meidän ruukuissa kasvaa valkoisen, vaaleanpunaisen ja lilansävyjä. Ihania värejä. Nyt viimepäivinä olen hurahtanut keltaiseen, etenkin ruusuissa keltaisen sävy viehättää.


Onko teillä kenelläkään suklaa kirsikkapuuta? Haluaisin kuulla kokemuksia sen kestävyydestä sekä kasvamisesta täällä Pohjois-Suomessa.

----------
Oikein mukavaa keskiviikkoa.

15 kommenttia

 1. Meillä on suklaakirsikka nyt toista satoa tuottamassa, Naantalissa tosin. Suojaisalla paikalla kasvaa ja puu on täynnä kirsikanalkuja. Valitettavasti mielikuvat suklaaseen dipatusta kirsikasta voi unohtaa, vaikka toki hyviä ovat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naantali on aika etelässä, joten siellä voi olla hiukan lämpimämpää. Tuuleeko teillä? meillä täällä tuulee lähes aina, niin ei oikein sellaista suojaisaa paikkaa tahdo löytyä.

   Poista
 2. Kyllä täällä lukijoita varmasti on, kauniita kukkia.
  Pitäisi niitä kuvata, että voi talvella sitten niitä ihastella ja odottaa taas seuraavaa kevättä ja kesää.
  Onneksi nyt on aurinko näyttäytynyt, niin puutarhassakin on mukava puuhailla.
  Oikein mukavaa keskiviikkoa )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä minäkin kuvaan, että saa talvella katsella :D

   Poista
 3. Olipa kivannäköinen asetelma :) Tää pitääkin muistaa kun menee pihalle ja kerään kukkasia ;)

  Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti :) Kukkasia on kiva poimia myös maljakkoon tuolta pihalta.

   Poista
 4. Moi,
  suklaakirsikka on kyllä ainakin täällä Jäälissä menny jo viidettä vuotta..
  yhtenä talvena palellutti vuosiversonsa kokonaan ja joka vuosi muutamasta oksasta paleltumia vuosiversoista on joutunut leikkaamaan pois mutta ahkerasti silti jaksaa kukkia ja tehä marjaa joka vuosi.

  -marru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, mukava kuulla, että siellä menestyy. Uskaltaisinkohan itse kokeilla sitten? Millainen paikka teillä on, missä se puu on? Meillä täällä Tyrnävällä tuulee lähes aina, joten suojaisaa paikkaa ei oikein tahdo löytyä.

   Poista
  2. Ainahan voi kokeilla.. se on kyllä IV vyöhykkeen kasvi ja siksi kaipaa suojaa ympärille mutta senhän voi rakentaa keinotekoisesti toisilla kasveilla, pergolalla, kasvihuoneella jne jne.. minulla se on isolla rivitalonpihalla kasvarin vieressä..ja pihallani vallitsee todellinen mikroilmasto kasvien takia ;) ps.suklaakirsikka on ennemmin pensas kuin puu.. niin tiiät suunnitellessa paikkaa sille , jos päätät kaunistuksen hankkia itsellesi ;))

   Poista
 5. Ostin viime kesänä suklaakirsikan. Se näyttää hyvältä ja lehtiä on paljon, mutta yhden yhtä kukkaa siihen ei vielä tänä kesänä tullut. Siskoni osti samanlaisen suklaakirsikan myös viime vuonna ja samasta paikastakin. Se oli alkukesästä täynnä kukkia. Mistä lie johtuu, että hänen suklaakirsikkansa kukki, mutta minun ei :-/. Kummatkin kirsikat ovat aurinkoisessa ja suojaisessa paikassa. Asumme täällä Kainuussa. Ehkä ensi vuonna sitten kukkii! Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin oon puutarhoilla nähnyt, että joissain puissa on kirsikan alkuja mutta toisissa ei yhtään, mistä lie moinen johtuu. Toivotaan että vuoden päästä kesällä sinullakin kukkisi.

   Poista
 6. Ihana väriloisto!
  Kyllä täällä aina käydään katsomassa joko olisit postannut jotain :)
  Ihanaa kesää toivottellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogini uskollisin lukija :) Kiitos kun käyt täällä ja ilahdutat kommenteillasi . <3

   Poista
 7. Ihanat kukat, värit :-) Upeat :-) Ihana kesä,sitä toivotaan nyt jatkuvan piiiitkään :-)

  Mukavaa loppu viikkoa! :-)

  Tervetuloa blogeileen :-) (taas menossa mukana)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.