Sisällön tarjoaa Blogger.

Ongelmallinen valaisin

Pitkästä aikaa minulla on valaisin ongelma. Ostin muutama vuosi sitten kuvassa näkyvän valaisimen, sille ei vain yksinkertaisesti löydy arvoistansa paikkaa (ainakaan vielä ei ole löytynyt). Tämä valaisin on niin korkea, joten kovin korkealla pöydälle tällaista ei voi laittaa, kuten esim. tässä eteisen lipaston päällä tämä on aivan kökön näköinen. Vaikka peili seinällä olisi kuinka massiivinen ja iso, ei tämä valaisin sovi tähänkään, lipasto on liian korkea.

Eilen sattuman kaupalla blogisiskoni Miia http://www.omakotivalkoinen.fi  (<--- Klik, klik) postasi heidän uudistuneestaan makuuhuoneestaan ja siellä näin samanlaisen valaisimen ja heillä valaisin näytti upealta. Miialle heti kerroinkin "ongelmastani" ja hän kirjoitti, että valaisin olisi paras alle 80cm tasolla.

Pitää siis alkaa mööpleeraamaan tai sitten hankin alle 80cm tason, joka ei kuitenkaan saa olla liian matala :) Parhainta ja helpointa olisi kun suuntaisi lampun kanssa kauppaan ja sovittelisi lipastojen / tasojen päälle valaisinta jo kaupassa, mutta tuskin se onnistuu :D


Sitten pieni kysymys, johon pyytäisin apuanne. Onko iPhonella mahdollista tehdä postauksia? Mä en millään saa sitä onnistumaan, vaikka kuinka yritän. Minulla oli valmiiksi ladattuna tämä kuvakin ja yritin iPhonella vaan käydä sitten kirjoittamassa tekstin, mutta kuva iPhonen kautta näkyi vaan koodikielenä. Osaisko joku kertoa minulle selkeästi ja kuuluvalla äänellä :D onko postauksen tekeminen ylipäänsä iPhonella mahdollinen ja jos on, niin miten se tehdään.

6 kommenttia

 1. Itselläni on käytössä ipad, jolla teen myös postaukset. Ymmärtääkseni ipad:ssä ja iphone:ssa on samat ohjelmat sisällä joten toiminta on samanlainen. Olen tilannut Appstoresta ilmaisen blogger ohjelman. Päivitykset on tehtävä joko sen tai vastaavanlaisen ohjelman kautta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän kommenttien jälkeen sain toimiin, en Oo ymmärtänyt sitä, että siellä storesta ladatusta ohjelmasta pitää postaus tehdä. Ku sieltähän ei kommentoida sitte taas pystykään .

   Poista
 2. Tuo lamppu on tosiaan niin massiivinen, että kaikki muu ympärillä oleva jää valaisimen jalkoihin. :) meidän bestå, jossa tuo lamppu on on 74cm korkea ja siinä tuo lamppu on kivalla korkeudella. Kurkkimatta ei näe varjostimen sisään, eikä kyykkimättä alle. Liian matalaa tasoakin olen kokeillut ja se oli hölmön näköistä, ohi kulkiessa näki yläkautta hehkulampun ja varjostimen metallituet. Ei hyvä. :)

  Oletko ladannyt kännykkään (tai blogiin) mobiilisovelluksen? Se voisi auttaa kenties. Itse en onnistunut omalla iphonella postaamaan, mutta olenkin ihan tumpelo näissä asioissa.

  Ainakin xenia´s day-bloggaaja postaileen usein iphonella, hän varmaankin osaisi auttaa, jos et tätä kautta saa ohjeita.:)

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää alkaa metsästään uutta oikean kokoista tasoa :)

   Sain tän nyt toimiin niin että voin julkaista postauksia :) kiitos muutamalle kommentoijalle. En katos ole oikein tajunnu, että toisen ohjelman kautta tehdään postaus ja normisti netissä kommentoidaan :) on tää vaan hankalaa : D

   Poista
 3. Onko sulla Blogger ladattuna AppStoresta vai menetkö nettiin luurilla ja siellä bloggeriin? Mulla on iPhonessa Blogger app ja toimii vallan mainiosti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.