Sisällön tarjoaa Blogger.

Puutarhan kukkia


Pihalla kukat kukkii, osa, ei siis ollenkaan kaikki. Innolla odottelen jo ensi kesää, kun kaikki tänä vuonna istutetut puut, pensaat ja perennat kasvavat ja toivon mukaan myös kukkivat. Hirmu kallista on puutarhan laittaminen. Kauhulla odotin kuun vaihteessa S-ryhmän saldokertymiä ;) Agrimarketin ostot olivat melkoiset ja viimeisessä S-ryhmän tiliotteessa oli vaan toukokuu, eli kesäkuun ostot vielä puuttuu :)

Tässä vielä "kukkaloistoa" meidän pihalta :)


12 kommenttia

 1. On kyllä mahtavaa kukkaloistoa! Ai että, tykkään niin noista sormustinkukista! Varmasti on tullut hieman maksamaan, mutta kyllä kannattaa maksaakin, jos tulos on näin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, olen täysin pihkassa sormustinkukkiin. Niitä on pitänyt laittaa joka paikkaan :D

   Poista
  2. Moikka Johanna! Kai tiesit, että sormustinkukka on erittäin myrkyllinen?

   Petteri Rintsikasta ;)

   Poista
  3. Kyllä olen Petteri tietoinen sormustinkukan myrkyllisyydestä. Silti siinä on kaunis kukka :) Ja istutuksessa on otettu huomioon, että se ei ole lasten leikkipaikan läheisyydessä yms. Mutta on olemassa myös muita pihoilla yleisesti käytettäviä kasveja jotka ovat myrkyllisiä / haitallisia. Niiden sijoittamisella on iso rooli...

   Poista
  4. Hyvä hyvä ;) Näitä on näkynyt blogeissa nyt usein ja ei ole ollut oikein tietoa edes nimestä :) Meilläkin on näitä pari jäänyt uuteen kukkapenkkiin vanhasta. On kyllä hieno kukka ja vähän erilainen.

   Poista
  5. Oon huomannut saman, että monissa blogeissa ko. kukkaa on esitelty. Mutta näiden kanssa saa tosiaan olla tarkkana, että ei pienimmät naperot koske niihin :) Itse yleensä googlettelen kaikki taimikukat ja pensaat mitkä ostan, sen jälkeen teen niistä itselleni kansioon ns. " kasvikortin " :D siten säilyy kuvantiedot, miten ja milloin sitä hoidetaan lisäksi liitän korttiin sen kukan kuvan, jotta erotan ne toisistaan :D Näin on pakko toimia kun olen vielä niin alkaja näissä puutarhahommissa :)

   Poista
 2. Mahtavan näköistä! Kyllä tuolla pihalla emännän kelpaa tepastella :)
  Kallista se todella on, yhden okt-pihan perustaneena muistan. Mutta vaikka lasku tulee ensi kuussa olemaan iso, niin mieti mikä määrä bonusta siitä kertyy ;-)
  Mikä kasvuvyöhyke teillä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Onneksi kaikki on maksettu käteisellä, joten nyt odotellaan vaan niitä bonuksia :D Hirvittää vaan katsoa sitä bonustiedotetta kun ei sitä ajattele kun silloin tällöin käy jonkun puun tai pensaan ostamassa kuin paljon siitä sitten kertyykin :D Me asutaan täällä Oulun kupeessa. Olen kyllä istuttanut myös sellaisia, mitkä ei täällä ehkä menesty, mutta hyvin on kaikki kasvaneet. Luumupuu mulla jännittää eniten, että kuinka se lähtee.

   Poista
 3. OI mikä kukkaloisto <3 Upeat kukat, upeat kuvat! :-)

  Toivotaan nyt aurinkoisempaa viikkoa :-)

  Tervetuloa blogeileen :-)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittelepa sitten ensi keväänä, että kuinka luumupuulle kävi. Asumme näemmä samalla kasvuvyöhykkeellä ja itsekin olen luumupuusta haaveillut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.