Sisällön tarjoaa Blogger.

Sisustusmatkalla Turussa

Turussa käydessämme piipahdimme Etolassa.
Mielenkiintoinen ja kiva ostospaikka sisustuksesta kiinnostuneille.Mikäli häitä suunnittelee niin Etolasta löytyi kyllä valikoimaa myös siihenkin.
Ihania pieniä rasioita vaikkapa hääkarkeille.

Huonekaluvalikoimaa oli yllättävän paljon ja eri makuihin monenlaista. Vaikka itse en sinisen ystävä tällä hetkellä olekaan niin nämä olivat todella kivoja.


Myös erilaisia tuoleja oli paljon. Tämä Crystal tuoli oli kaunis ja näitä oli monessa eri värissä ja hintakin kohtuullinen.  

 

Puutarhan sisustuskin oli liikkeessä otettu huomioon ja sieltä löytyi mm. tällainen ihana puolikuunmalliset polyrottinkiset sohvakalustot terassille.


Lastenhuoneeseen löytyi myös monenmoista. Itse ihastuin todella nuihin läpinäkyviin tuoleihin, värissä löytyi vaaleanpunainen ja kirkas. Nuo oli kyllä niin somat.
 


Myös erilaisia valkoisia huonekaluja oli liike pullollaan ja monta niistä olisin autonperäkonttiin halunnut ahtaa, mutta ei vaan mahtunut :)

 

Myös värien ystävälle liikkeestä löytyi valikoimaa.Tämä oli liike, jossa oli kaikille vähän jotain. Suosittelen poikkeamaan jos Etolan lähettyvillä pyörii.
Näitä liikkeitä taisi löytyä monelta paikkakunnalta.

Etolalta löytyy myös verkkokauppa osoitteesta : http://www.etola.net/info

11 kommenttia

 1. Siitä on vuosia, kun viimeksi kävin Etolassa ja näyttää tarjonta todellakin laajentuneen; itselläni on muistikuva pelkistä muovikupeista.
  Kiva, kun vinkkasit tästä, täytyy käydä katsastamassa oman paikkakunnan Etolan tarjonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti katsomaan tarjontaa, itse löysin kyllä vaikka mitä Etolasta ja paljon sinne kauppaan jäikin kun oli niin rajalliset kuljtusmahdollisuudet :)

   Poista
 2. Eipä ole muuten aikoihin tullut käytyä Etolassa, kiitos vinkistä!
  (Me muuten asuttiin tämän nykyisen kodin valmistumista odotellessa väliaikaisesti ihan tuon Etolan vieressä olevissa taloissa... :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä vinkistä, sinullehan se on sitten tuttua seutua :)

   Poista
 3. Sininen ei oo minunkaan lempiväri mutta nuo ottaisin ilomielin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne näytti tosi hyvältä luonnossa, ottaisin kyllä itselle heti :D

   Poista
 4. Olipa kaikkea kivaa! Minullakin on aikaa kun Etolassa olen viimeksi käynyt, vaikkei sinne olekaan matkaan kuin n. 17 km.

  Aivan ihania nuo lasten tuolit ja löytyisi varmaan vaikka mitä, jos mahtuisi. Nyt lähinnä pitäisi myydä osa entisiä pois.

  Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta ? ja nuin lähellä Etolaa asut :) Äkkiä sinne shoppailemaan :D

   Poista
 5. Ai että, mie oon niin monesti miettinyt et pitäis Etolaan mennä. Tähän asti oon vaa onnistunut ohittamaan paikan. Kiitti tästä, ens kerralla selvästi Etolaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.