Sisällön tarjoaa Blogger.

Terassin rakentamista

Viikonloppu kului jälleen pihahommissa tai no sunnuntai meni sisällä ollessa kun vettä satoi lähes koko päivä. Tänään päästiin sitten rakentamaan terassia ja valmistuihan se nyt iltasella. Vielä maalausjuttuja joutuu tekemään kuten taka-alalta näkyy, mutta ensin täytyy malttaa odottaa, että puutavara kuivuu, ennenkä maalipensseliä voi heiluttaa.


Tämä meidän kodinhoitohuoneen seinä on aurinkoinen paikka, joten tässä on mukava lekotella ja ottaa aurinkoa ( silloin kun se aurinko nyt viitsii paistaa :D )


Ja kukkasia oli istutettava myös tälle terasille :D 


Mukavaa viikonalkua.


13 kommenttia

 1. Täällä kanssa sormet syyhyää, että tulisi hieman lämpöisemmät ilmat. Meillä tontin reunat odottaa aitoja, että pystyn päästämään lapset yksinkin pihalle.

  Prisman puutarhaosastolla oli kukat puoleen hintaa, ja niitä istuttelin tänään melkoisesti Eiköhän se kesäkin tule, että päästään pihalle ;):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän niissä kesäkukkasissa on kun ne vetää vaan niin puoleensa :D Meilläkin pitäisi vielä aita tehdä, mutta se taitaa jäädä ensikesälle. Toivottavasti saatte pian aidan niin saa lapset leikkiä turvallisesti pihalla.

   Poista
 2. Ihania kesäkukkia! Etenkin tuo valkoinen kori kukkineen on KAUNIS.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minäkin tykkään siitä hirmuisesti :)

   Poista
 3. meillä vaan ei terassi valmistu... ehkä syksyksi sitten. :)
  Kaunista on, kyllä tuolla kelpaa istuskella. Mukavaa heinäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Kyllä se joskus teilläkin valmistuu. Mukavia kesäisiä päiviä sinne teille myös :)

   Poista
 4. Iloisia ja aurinkoisia hetkiä uudella terassilla, päivänpaistetta uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
 5. Kauniin näköistä:) ja ihania kukkasia!

  VastaaPoista
 6. Luin sun tekstejä ja ajattelin et ompa tutun näköistä, ja varsinkin sun tyttönen. Sit huomasin et hei mä oon lukenu sun blogia joskus muutama vuosi sitten vaikka kuinka kauan aikaa, varmaan vaan unohtunu kirjanmerkeistä kun on välillä tietokoneet vaihtunu.. No nyt alan taas käymään täällä! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi!!!! Liityn heti lukijaksi!

  VastaaPoista
 8. Meillä on suurinpiirtein saman väinen talo kuin teillä! :) Minkä värinen sokkelinne on? Mietimme mikä mahtaisi sopia parhaiten...

  unelmia-unelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla vielä sokkelia edes maalattu :) Ja en ole varma maalataanko me edes, maali ei ainakaan minun mielestä ole hyväksi sokkelille, toki tästäkin ollaan montaa mieltä, mutta itse kun kiinteistöjen parissa työskentelen niin meillä ei ainakaan vielä maalisuti heilu sokkelin osalta :)

   Poista

Kiitos kommentista.