Sisällön tarjoaa Blogger.

Vinkkejä kaivataan sisustusliikkeistä ja olohuoneen hyllykkö


Aiemmin ulkona terassilla ollut rautainen hyllykkö siirtyi sisälle, ajattelin, että ennen talven tuloa täytyy nostaa hylly sisälle. Sijoitin sen kuvaushetkellä olohuoneeseemme takan vierelle. Tähän se ei varmaankaan jää, mutta ennen mööpleerausta olkoon tuossa, koska värimaailmaltaan kuitenkin sopii olohuoneeseen. Lopullinen sijoituspaikka tulee olemaan joko meidän makuuhuoneessamme tai sitten yhdestä vierashuoneistamme.


Hyllyille laittelin muutaman koriste-esineen, mutta vois miettiä sisäkukan hankintaa. Harmi vaan kun mä oon niin huono pitämään sisäkukkia hengissä, mutta jokin roikkuva kukka olisi niin kiva tuossa hyllyllä.Ja hei, nyt mä kaipaisin vinkkejä teiltä.

Kertokaa käymisen arvoisia sisustusliikkeitä Turun, Tampereen ja Porvoon seuduilla. Ja toki muitakin paikkoja saa suositella, jossa olis kivaa tavaraa kotiin. Tampereelta minulle vinkattiin, että Nekalan löytöliiterissä kannattaa piipahtaa, joten siellä pitänee käydä hetimiten :) 


Mukavaa perjantaita

13 kommenttia

 1. Hei Tampereella ehdottomasti sisustus kantriina! Varmasti ihastut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää alkaa googlettaan, jotta löytää perille :)

   Poista
 2. Turun suunnalla ainakin Loviisan aitta http://www.loviisanaitta.fi/ ja Adalmiinan helmi http://www.adalmiinanhelmi.fi/. Turusta Helsinkiin menevän moottoritien varrella on myös Design Hill http://designhill.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loviisan aitassa käytiinkin viime vuonna, joten nyt voisi käydä Adalmiinan Helmessä :)

   Poista
 3. Ikeassa on ainaki kivoja tekokukkia joita meiltä muutamia löytyykin!:) mä oon kans niin huone kukkien kanssa! Paitsi rahapuu on helppo, edelleen hengissä!

  Mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä katsella ikeasta. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 4. Hei!

  Porvoon Mikrokulmassa kannattaa käväistä jos Porvoossa liikutte. Se on enemmän sellainen halpahallityyppinen, mutta sieltä löytyy paljon ihanaa sisustustavaraa ja kohtuuhintaan. Ja melkein vieressä on Brunbergin suklaatehdas, jossa tehtaanmyymälässä saa suun makeaksi.

  Kivoja juttuja ja kauniita kuvia blogissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään vanhaan porvooseen just, mä en tiennytkään että siellä on vieri vieressä sisustusliikkeitä, kiitos paljon :)

   Poista
 5. Minä pääsin messureissulla käymään juuri tuolla Nekalan Löytöliiterissä! Tamperelainen ystävättäreni vei minut sinne:) Siellä oli alennusmyynti meneillään; -50 % vielä lähes kaikista jo alennetuista hinnoista. Ostoksia olis mieli tehnyt tehdä vaikka kuinka paljon, mutta vähän piti yrittää pitää järki päässä kun yksin oli tavarat junassa raahattava. Mutta tosiaan kannattaa ehdottomasti siellä käydä ostoksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinä kävit siellä :D Se on kuulemma sellainen aarreaitta :D

   Poista
 6. Tampereella kannattaa ehdottomasti käydä Kantriinassa. Ihana kauppa! Porvoon sisustusliikkeiden nimiä en muista, mutta niitä on vanhassa kaupungissa vierivieressä, toinen toistaan ihanampia. :)

  VastaaPoista
 7. Kävinpä minäkin tuolla Nekalan löytöliiterin alessa. Ostin ihan samoja juttuja, joita löysin seuraavana päivänä Sokoksen sisustusuutuuksista. Esim. peilin, joka Nekalassa 9,95 oli Sokoksella 29,95. Todella käymisen arvoinen paikka.

  Naantalista löytyy sitten Sellofaani http://www.sellofaani.fi/, sisustus Outlet, jos sattuu sielläpäin liikkumaan. Todella kivoja sisustusjuttuja löytyy edullisesti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.